Oyuncular: Nicolas Cage, Meg Ryan, Detay
Yönetmen: Brad Silberling, Detay
Meg Ryan'nın çekiciliğine kim dayanabilir? Ne erkek ne melek, ne de cennette bulunan Nicolas Cage. Ryan, hastasını kaybeden bir kalp cerrahını (Maggie) oynarken ebedi koruyucusu Seth (Cage) onu korumaktadır. Seth Maggie'ye o derece aşık olmuştur ki ölümlü olmaya karar veririr. Wim Wenders'ın 1988 tarihli başyapıtı Wings of Desire'dan
Daxil ol: Aug 01, 2007 Mesajlar: 1141 Şəhər/ölkə: istanbul 20081.6 Xal
Göndərilib: B.e. Avq. 13, 2007 2:10 pm Mesaj mətni:
titanic
yüzüklerin efendisi(3 bölümüde)
ve jakie chan filmleri _________________ DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz
Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 646 Şəhər/ölkə: Bakı / Azərbaycan 14204.2 Xal
Göndərilib: Ş. Okt. 27, 2007 6:00 am Mesaj mətni: The Bourne Ultimatum
The Bourne Ultimatum
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler.
Karanlık geçmişi yüzünden kendisine bir gelecek de kuramayan bir adam, Jason Bourne... Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş biri olarak hayatta tek bir amacı kalmıştır. Gerçek kimliğini ve geçmişini yeniden bulabilmek...
Fakat bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır. Jason, geçmişini araştırabilmek için tamamıyla ortadan kaybolmak ister fakat artık çok geç kalmıştır. Çünkü kendisini yaratanlar izini bulmuşlardır. Moskova'dan Paris'e, Londra'dan Fas'a gerçek kimliğinin izini sürerken bir taraftan da peşindeki yeni nesil iyi eğitilmiş federal ve interpol ajanlarını saf dışı etmek zorundadır.
Robert Ludlum'un aynı adlı casusluk-gerilim kitapları serisinden beyazperdeye uyarlanan Bourne serisinin üçüncü filmi olan Son Ültimatom(The Bourne Ultimatum)'un yönetmenlik koltuğunda, ikinci filmde büyük beğeni toplayan usta yönetmen Paul Greengrass oturuyor.
Daxil ol: Oct 15, 2007 Mesajlar: 129 Şəhər/ölkə: Turkiye 3737.9 Xal
Göndərilib: çər. Okt. 31, 2007 3:53 am Mesaj mətni:
Bu ise hayatım boyunca seyrettiğim en süper filmdi. işte size 300 spartalı filminin fragmanı. gerçi bu film çıkalı baya oldu ama ben 10 kez seyrettim. tavsiye ederim herkese. _________________
Daxil ol: Oct 05, 2007 Mesajlar: 12 Şəhər/ölkə: erzurum 326.2 Xal
Göndərilib: çər. Okt. 31, 2007 4:24 am Mesaj mətni:
buz devri 1(final sahnesi müthiş)
buz devri 2(-bunun sonu nereye varacak çok merak ediyorum
-yoooo yooo yooo
- ben olmak ateş kralı,ateş kralı ölmemek,ateş karlı ölmek siz bin sene lanetlenmek:)
buz devri 3-daha çıkmadı ama şimdiden favorim.
Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 646 Şəhər/ölkə: Bakı / Azərbaycan 14204.2 Xal
Göndərilib: çər. Okt. 31, 2007 4:32 am Mesaj mətni:
sessiz_sair yazıb:
Bu ise hayatım boyunca seyrettiğim en süper filmdi. işte size 300 spartalı filminin fragmanı. gerçi bu film çıkalı baya oldu ama ben 10 kez seyrettim. tavsiye ederim herkese.
ye ben bu filimi sevemedim bir türlü,görsel olarak güzel ama persleri çok aşağılamışlar,ve yaratıklar olarak göstermişler.
Daxil ol: Oct 15, 2007 Mesajlar: 129 Şəhər/ölkə: Turkiye 3737.9 Xal
Göndərilib: çər. Okt. 31, 2007 4:48 am Mesaj mətni:
evet persleri çok aşağılamışlar gibi gözüküyor film. ama bi röpörtajda görmüştüm. bunun sebebi yunan mitolojisindeki efsanelerden yararlanmışlar. böyle şeyleri bu yüzden abartmışlar. ama savaş sahneleri çok güzel yaa. testereye gel beraber gidelim trabzona gel misafirim ol. beraber gideriz filme _________________
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.