Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - AZ EUROVISION
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Musiqi

Yeni mövzu aç   Bu mövzu bağlıdır, cavab göndərə və ya mesajları düzəldə bilməzsiniz.
AZ EUROVISION Səhifə Əvvəlki  1, 2
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
oglcan
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 14, 2006

1.0 Xal

MesajGöndərilib: çər. İyun 14, 2006 4:46 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

selam ben turkiyeden oncelikle sizin katilmanizi cok isterim bu ermenistan a 10 puan verme konusunda eger bilmiyorsanız ermeniler karedeniz bolgesinde cok sıklıkta ve doğal olarak kendilerine oy gonderdiler emin olun eger katılırsanız 12 puan sizin için birde fox az üye olmak için ne yapabilirim cok karısık bir durum
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
denpol
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 20, 2007

27.9 Xal

MesajGöndərilib: ç.a. Mar. 20, 2007 7:11 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

ermenistan katıldı da siz niye katılmıyorsunuz katılın da 12 tam puanı bizden alın sizi çok sevirem azerbaycan biz tek ülke gibiyiz zaten umarım azerbyacan ilerde çok yükselir dünyada iyi bir yere gelir hoşçakalın
Əvvələ qayıt
Aegean
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 30, 2007
Şəhər/ölkə: izmir-TÜRKİYE
57.0 Xal

MesajGöndərilib: B. Sen. 30, 2007 5:04 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

Ordu_Zabiti ve erben denilen arkadaşlar

benim ülkeme küfür etmek senin haddine düşmez yok efendim biz ermenilere 12 vermişiz onları çok seviyormuşuz falan filan

ermeniler 380.000 oyla bu puanları alıyorlar türküyede kaçak çalışan ermeni İŞÇİLERİNİN sayısı milyonlarla ifade ediliyor ve hükümet bunları ermenistana karşı koz olarak kulanıyor

sen kalkıp ermenistana neden 12 puan verdiniz diyorsun...

Şunu rahatlıkla söyleyeyim biz genelde Bosna,Arnavutluk ve balkan(eski osmanlı) ülkelerine oy veririz ayrıca biz azerbeycana karşı pot kırmışız nato yu öne sürerek

Acaba Türkiyenin azeri ordularını hangi şartlar altında yetiştirdiğini biliyor musun??Ve aktarılan milyon dolarları
tabiki bilmiyorsun sen bu gibi şeylerle ilgillenmezsinki

Azerbeycanı Nato üyesi yapmak için Natoda kim lobi yapıyor zannediyosun BİZ ermenilerin yaptığı pislikleri kim dnyaya duyurmaya çalışıyo(hocalı katliamı vs) Yine BiZ
azeri doğalgazını öncelikli kaynak yaparak ve bakü-tiflis-ceyhanı açıp ABD ve diğerlerini kim Karşısına aldı Yine BİZ
azerbeycanı ilk hangi ülke tanıdı ve bm de destekledi yine BİZ
peki bunları neden yapıyoruz çünkü KARDEŞİMİZ var olduğu sürece biz de var oluruz diyoruz

bilmem yanlışmı düşünüyorum ama Sen Türklere bak dikkatini çekiyorum Türkiyeye değil Türklere yaptığın hakaretleri al o seni çok seven Rusların yanına git afərin

Azeriler türktür ve asla diğer vatanlarına küfür etmezler
ama sen daha vatandaşı olduğun ülkenin felsefesini bile anlayamamışsın yazık sana...Allah acil şifalar versin ne diyeyim
Əvvələ qayıt
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Bu mövzu bağlıdır, cavab göndərə və ya mesajları düzəldə bilməzsiniz.     Forumun əsas səhifəsi » Musiqi Bütün saatlar GMT + 5 Saat
Səhifə Əvvəlki  1, 2
2 səhifə (Cəmi 2 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.