Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - karizma size göre nedi?
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Genel Konular

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
karizma size göre nedi? Səhifə Əvvəlki  1, 2
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
yesterday
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007

5808.1 Xal

MesajGöndərilib: çər. Apr. 11, 2007 5:08 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

mystrey yazıb:
yesterday yazıb:
yeshu yazıb:
Zafercan avatarım aslında bu. Ama bir ara kendi resmimi koydum, bir arada aile resmimizi... Kısa süreliğine koydum ki, siz sürekli girenler görebilesiniz diye. Aile resmini kaldırdım, çünkü aramızda oğlum yoktu... Ama dur bakalım... onun da bir resmini koyayım...

Sizler neden resminizi koymuyorsunuz? Aslında kısa süreliğine koysanız da herkes birbirini en azından bir kere görmüş olsa!

Zafercan sen başla istersen... bir resmini koy... hem belki talibin de olur Wink

Aslında bu resim koyma fikri iyi gibi bende 20 yıl önceki resmimi koyarım hem karizmatik olur Very Happy Ama bu resim koyma işlerinden pek anlamıyorum ağla

Sen resim koymak istiyorsan yardımcı oluruz yesterday abi Very Happy

Teşekkür ederim mystrey istiyorum sanırım bir kaç gün içinde yeni taşındığım evime ADSL bağlanacak yarın müracaat edeceğim o zaman size danışır yardım isterim ama ben gençlik resimlerimi koymak istiyorum 8)
Bu arada kefiri hem buradan aldım içdim hemde eşim dün Soçiden getirdi gerçekten ailece çok beğendik evde kızlarla kavga ediyoruz kefir yüzünden, bize tanıttığın için teşekkürler ve umarım sende iyi olmuşsundur tamamen...
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
yesterday
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007

5808.1 Xal

MesajGöndərilib: çər. Apr. 11, 2007 5:09 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

mystrey yazıb:
yesterday yazıb:
yeshu yazıb:
Zafercan avatarım aslında bu. Ama bir ara kendi resmimi koydum, bir arada aile resmimizi... Kısa süreliğine koydum ki, siz sürekli girenler görebilesiniz diye. Aile resmini kaldırdım, çünkü aramızda oğlum yoktu... Ama dur bakalım... onun da bir resmini koyayım...

Sizler neden resminizi koymuyorsunuz? Aslında kısa süreliğine koysanız da herkes birbirini en azından bir kere görmüş olsa!

Zafercan sen başla istersen... bir resmini koy... hem belki talibin de olur Wink

Aslında bu resim koyma fikri iyi gibi bende 20 yıl önceki resmimi koyarım hem karizmatik olur Very Happy Ama bu resim koyma işlerinden pek anlamıyorum ağla

Teşekkür ederim mystrey istiyorum sanırım bir kaç gün içinde yeni taşındığım evime ADSL bağlanacak yarın müracaat edeceğim o zaman size danışır yardım isterim ama ben gençlik resimlerimi koymak istiyorum 8)
Bu arada kefiri hem buradan aldım içdim hemde eşim dün Soçiden getirdi gerçekten ailece çok beğendik evde kızlarla kavga ediyoruz kefir yüzünden, bize tanıttığın için teşekkürler ve umarım sende iyi olmuşsundur tamamen...
Əvvələ qayıt
Ahdes
Duygusal
Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007

50445.3 Xal

MesajGöndərilib: çər. Apr. 11, 2007 5:13 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

yesterday yazıb:
mystrey yazıb:
yesterday yazıb:
yeshu yazıb:

Teşekkürederim yesterday abi ilgin için evet düzeldim.Sanada seveve yardım ederiz.kefiri begenmenizede çok sevindim.içimi saglık açısından çok faydalı bir içecektir zaten kefir.sizlere çokdaha farklı şeyleride tanıtmak isterdim ama bütün konu silinince benimde şevkim kaçtı .
Ama en azından kefiri bildiğiniz için mutluyum.
Əvvələ qayıt
zafercan
Qızışan Üzv
Qızışan Üzv

Daxil ol: Jan 01, 2007
Şəhər/ölkə: Türkiye Cumhuriyeti.
1868.4 Xal

MesajGöndərilib: C. Apr. 27, 2007 1:06 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

yeshu yazıb:

abi en kısa zamanda resmimi buraya bırakacam inşallah herkes baksın görsün analar ne oğullar doğurmuş. 8)
Əvvələ qayıt
adem52
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007
Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye
9710.7 Xal

MesajGöndərilib: C. Apr. 27, 2007 2:14 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

arkadaşlar şu resim koyma işi nasıl yapılıyo bilen varsa şuraya bi köşeye yazsın lazım olur
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » Genel Konular Bütün saatlar GMT + 5 Saat
Səhifə Əvvəlki  1, 2
2 səhifə (Cəmi 2 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.