Göndərilib: C.a. Mar. 08, 2007 2:11 pm Mesaj mətni: merhaba aranızdayım ve umarım bu iyi bişeydir
merhaba arkadaslar forum hakkında hiçbirsey bilmiyorum anlamaktada biraz zorlanıyorum umarım seviyeli ve güzel bir forumdur konularda ve yorumlarda görüşmek dileği ile
Göndərilib: C.a. Mar. 08, 2007 7:06 pm Mesaj mətni: Re: merhaba aranızdayım ve umarım bu iyi bişeydir
yok_gerekcem yazıb:
merhaba arkadaslar forum hakkında hiçbirsey bilmiyorum anlamaktada biraz zorlanıyorum umarım seviyeli ve güzel bir forumdur konularda ve yorumlarda görüşmek dileği ile
O zaman seni önce çayxana bölümünde sayt yoklamasına alalım. Orda selamlaşır günlük sohbetlerimizi yaparız. Bizleri tanıma imkanın olur tabii biz de seni tanımaktan memnuniyet duyacağız. 20 gün önce ben de ilk üye olduğumda şaşırıp kalmıştım, anlamıyorum ne yapıcam şimdi nerden başlamam gerekiyor diye ama bak şimdi sana yol gösteriyorum eminim sen de çok kısa zamanda alışacaksın foruma. _________________ Adminleri çıldırtmanın yollarını öğrenin
Ya da
Forum Kurallarını Okuyun
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.