| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
yesterday Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007 Mesajlar: 623
5808.1 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Mar. 13, 2007 12:39 pm Mesaj mətni: Sizi motive eden sihirli bir sözcük var mı? |
|
|
İnsanın zor zamanları olur bilirsiniz, çok önemli bir görüşmeye gireceksiniz, çok zor bir durumda kaldınız, motive olmak, kendinizi iyi hissetmek ve o zor durumdan çıkarak başarmak istiyorsunuz...
Kendi kendinize söylediğiniz bir şey var mı?
Sizi motive eden harekete geçiren, güven kazandıran bir söz...
Ben bu tür durumlarda kendi kendime diyorum ki;
' ALLAHIM GEL VE KALBİME GİR '
Bir yerde okumuştum bu cümleyi hoşuma gitmişti bu sırrımı ilk kez burada paylaşıyorum. Sizin bezer durumlar için sihirli sözcüğünüz var mı? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50447.3 Xal
|
Göndərilib: C. Mar. 16, 2007 12:18 pm Mesaj mətni: Re: Sizi motive eden sihirli bir sözcük var mı? |
|
|
| yesterday yazıb: |
İnsanın zor zamanları olur bilirsiniz, çok önemli bir görüşmeye gireceksiniz, çok zor bir durumda kaldınız, motive olmak, kendinizi iyi hissetmek ve o zor durumdan çıkarak başarmak istiyorsunuz...
Kendi kendinize söylediğiniz bir şey var mı?
Sizi motive eden harekete geçiren, güven kazandıran bir söz...
Ben bu tür durumlarda kendi kendime diyorum ki;
' ALLAHIM GEL VE KALBİME GİR '
Bir yerde okumuştum bu cümleyi hoşuma gitmişti bu sırrımı ilk kez burada paylaşıyorum. Sizin bezer durumlar için sihirli sözcüğünüz var mı? |
bende Allahım gönlümü geniş tut.sen bunu başarabilecek güçtesin, sana güveniyorum derim kendi kendime
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
yeshu Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
|
Göndərilib: C. Mar. 16, 2007 1:34 pm Mesaj mətni: |
|
|
Tanrı'nın şu sözlerini hatırlarım:
"Korkma, yılma, ben seninleyim..." _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Daxil ol: Feb 21, 2007 Mesajlar: 5194
93508.8 Xal
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
cuturic Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 09, 2007 Mesajlar: 135
2037.2 Xal
|
Göndərilib: B.e. Mar. 19, 2007 6:10 pm Mesaj mətni: |
|
|
bendee
"Allah`im senden sana siginirim " diye dua ederim.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Volkiyy Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 13, 2007 Mesajlar: 10 Şəhər/ölkə: istanbul 360.1 Xal
|
Göndərilib: Ş. Apr. 14, 2007 2:51 am Mesaj mətni: |
|
|
Hadi koçum sen halledersin yürü be volkan senden iyisi yok
dediğim zaman zaten baya bi gaa gelirim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
|
Göndərilib: çər. Apr. 25, 2007 1:29 am Mesaj mətni: |
|
|
bende sinirlendiğim zamanlarda la ilahe illallah muhammeden rasülüllah diyorum o zaman biraz sinirlerim yatışıyo  _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yesterday Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007 Mesajlar: 623
5808.1 Xal
|
Göndərilib: C. Apr. 27, 2007 11:21 am Mesaj mətni: |
|
|
| adem52 yazıb: |
bende sinirlendiğim zamanlarda la ilahe illallah muhammeden rasülüllah diyorum o zaman biraz sinirlerim yatışıyo  |
Adem kardeşim bende sinirlendiğim zaman önce neden sinirlendiğimi anlamaya çalışıyorum ve çoğunlukla buna deymeyeceğini fark edip sinirlenmekten vaz geçiyorum 8) . Çünkü sinirlenmek öfkelenmek güzel duygular değil. Bize bir şey katmıyor, bizden bir şeyler götürüyor ve çoğu zaman bizi pişmanlığımızla baş başa bırakıyor. Boşuna dememişler keskin sirkenin zararı küpünedir diye...
Ama yalan değil, benimde bazen la havle çektiğim oluyor...  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
zafercan Qızışan Üzv

Daxil ol: Jan 01, 2007 Mesajlar: 263 Şəhər/ölkə: Türkiye Cumhuriyeti. 1868.4 Xal
|
Göndərilib: C. Apr. 27, 2007 3:12 pm Mesaj mətni: |
|
|
beni bir işe motive eden tek sözcük YA ALLAH,YA MUHAMMED,YA ALİ.
sinirlendiğim zamanda işin açığı sinirim kolay kolay yatışmaz ama yinede içimden hep ya sabır derim. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|