|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
jetton Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 24, 2007 Mesajlar: 1 Şəhər/ölkə: TR-Mersin / USA-Newyork 79.7 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 24, 2007 6:13 pm Mesaj mətni: bunları dinleyen varmI? |
|
|
Merhaba, aranızda bunları dinleyen varmı?
linkinpark
korn
evanescence
athena
garbage
nil karaibrahimgil
the killers
vega
kenan doğulu
gripin
gym class heroes
fall out boy
avril lavigne
bla bla bla..
(liste aşırı uzun yazıyorum ama şimdi gitmeliyim)
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15933.7 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 24, 2007 7:06 pm Mesaj mətni: |
|
|
ben yazmaya baslayayim :
linkinpark, korn, athena, kenan dogulu, serdar ortac, tarkan, mustafa yildiz dogan (harika bi sarkici tavsiye ederim) , turkmence sarkicilar, turk halk muzugu sanatcilari karisik
ULKEMIZDEKI YABANCI SARKICILARI DINLEMEM mesela : ibrahim tatlises gibi allah belalarini versin 8) ama klasik te denlerim.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
emre_yurt Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 15, 2004 Mesajlar: 9 Şəhər/ölkə: Golbasi/Adiyaman/TURKEY 263.6 Xal
|
Göndərilib: C.a. Apr. 26, 2007 2:31 am Mesaj mətni: Re: Cevap |
|
|
| Kerkuk-Kizi yazıb: |
ben yazmaya baslayayim :
linkinpark, korn, athena, kenan dogulu, serdar ortac, tarkan, mustafa yildiz dogan (harika bi sarkici tavsiye ederim) , turkmence sarkicilar, turk halk muzugu sanatcilari karisik
ULKEMIZDEKI YABANCI SARKICILARI DINLEMEM mesela : ibrahim tatlises gibi allah belalarini versin 8) ama klasik te denlerim.. |
Mustafa YILDIZDOGAN Ve Ferdi Tayfur 'un Uzerine Sarkici Tanimam .!!! Bunlar Dinlenir Ama Digerlerini çöpe Atsan Bile Degeri kaybolmaz )))) |
|
| Əvvələ qayıt |
|
serban Yeni Forumçu

Daxil ol: May 02, 2007 Mesajlar: 101
4511.3 Xal
|
Göndərilib: C.a. May 03, 2007 3:56 pm Mesaj mətni: Re: bunları dinleyen varmI? |
|
|
| jetton yazıb: |
Merhaba, aranızda bunları dinleyen varmı?
linkinpark
korn
evanescence
athena
garbage
nil karaibrahimgil
the killers
vega
kenan doğulu
gripin
gym class heroes
fall out boy
avril lavigne
bla bla bla..
(liste aşırı uzun yazıyorum ama şimdi gitmeliyim) |
Evvettt.. Kenan doğulu,dinleriz bizde.Her ne'kadar,yaşımızı alsakda.Müziğin yaşı yoktur,herhalde canım kardeşim,çok sağol,saygılar.
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|