Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 620 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9579.1 Xal
Göndərilib: ç.a. May 29, 2007 11:59 pm Mesaj mətni:
evet sayende izledim fidan teşekkürler eline sağlık başka böyle güzel filmler varsa izlemek isteriz _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 2:53 am Mesaj mətni:
selamlar
sagol fidan teşekkürler çok güzeldide yalnız konuşmaları anlaya bilmek için defalarca geri alıp seyrettim birde o kadın cagız şarkı söylerken birden neden aglamaya başladı çözemedim sonlara doğru balerinlerden önce hayırlı akşamlar _________________ foxcon_x
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 3:24 am Mesaj mətni:
foxcon_x yazıb:
selamlar
sagol fidan teşekkürler çok güzeldide yalnız konuşmaları anlaya bilmek için defalarca geri alıp seyrettim birde o kadın cagız şarkı söylerken birden neden aglamaya başladı çözemedim sonlara doğru balerinlerden önce hayırlı akşamlar
orada kadın gelininden şikayet ediyor o yüzden ağlıyor ve alttakı şarkıyı söylüyor
(tercümesi)
eziziyem bu da beni (eziz - aziz)
kul eyler bu da beni
öyle bir hale düşmüşüm ki
beğenmiyor bu da beni
orada kadın gelininden şikayet ediyor o yüzden ağlıyor ve alttakı şarkıyı söylüyor
(tercümesi)
eziziyem bu da beni (eziz - aziz)
kul eyler bu da beni
öyle bir hale düşmüşüm ki
beğenmiyor bu da beni
becerdiyim kadar tercüme edebildim
selamlar
eğer böyle nostaljik yapımlar elinde varsa ve burada paylaşırsan sevinirim ayrıca cevaba teşekkürler.
not: buradaki mesaj yazılarında yazı fontlarını nasıl ayarlıya bilirim. _________________ foxcon_x
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.