Daxil ol: Apr 21, 2007 Mesajlar: 33 Şəhər/ölkə: Türkiye 1047.5 Xal
Göndərilib: Ş. May 05, 2007 3:50 pm Mesaj mətni: Can, bu yar!
Can, Bu yar!
Soysuz bir sevdadır beklediğin. Geçmişin ayak izlerinde, geleceği yarım bırakan tozlu yollardır yayın yapıldak yürüdüğün. Çalacak sanmasın hiçbir çaren umudun kapısını. Kilit vurmuşlar beklediğin bütün kapıların açılan anahtarlarına…
Can bu yar,
Katran karası gecelerin kızıllığında
Ateş olası bir yüreğin acısıdır bu çektiğim.
Asiliğin tembel haykırışlarında
Gözlerimden kalbime akan
Derin bir intizardır bu yaktığım.
Can bur yar,
Gözlerimde yaş, ellerimde kor
Bir hevestir beklediğim gelecek günlerim.
Can bu yar,
Her kıpırtıda bin kez öldüren,
Hiç gelmeyeceğin bir kıyamettir beklediğim.
Desende Durmayacak zaman.
Ne düşünürsen düşün olmayacak istediğin gibi hiçbir şey. Hep yarım ve yalnız kalacak bütün düşlerin. Derken bir şeyler kayıp gidecek ellerinin arasından. Sular misali akıp gidecek bütün güzellikler.
Baharlar gelecek ama çabuk sürecek ferahlığın. Hep karamsar kalacak, hep kör kalacak o gözlerin. Görmeyecek, istese de yaşayamayacak ömrünün taze baharlarını.
Bir oy çekecek belki içten, ağırdan, hafiften.
Dalacak gözleri ötelere belki de tam derinlere. Ama bulamayacaksın aradığın o sonsuz, o sınırsız umudunu.
PUS _________________ Azerbaycan! Azerbaycan!
Ey kahraman evladın, şanlı vatanı!
----------------------
Pusula olsun,
Pusu'da bırakmasın yaşadıklarınız....
Umut kozasından çıkmış arıların sevda peteğinde...Salına salına yürürken düşler,bir sevda masalı sevgiyi işler...Hadi sarmala geçmiş, dünden kalan ne varsa,anılardan bir demet yap,hadi düşlerim yerin dar,oyalanma kendine düşler ülkesinden bir yer kap..kapki sende mutlulugu bulabilesin..
Çok güzel bir yazıydı Pus emeğine ve yüregine sağlık.
Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
Göndərilib: B.e. May 07, 2007 11:29 pm Mesaj mətni:
mutluluk ve mutsuzluk düşünüyorumda galiba en çok mutsusluğum oldu benim hayatta mutlu olsam bile bu mutluluk daha fazla mutsuzluk getirdi yanında o mutsuzluklarda benim mutluluğumu gölgeledi mutlu olduğumu hissettirmedi bana şimdi yine mutluyum ama dediğim gibi yine mutsuzluk var yanımda ama bu kez kararlıyım başarmak istiyorum mutlu olmayı _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
Göndərilib: ç.a. May 08, 2007 2:48 am Mesaj mətni:
adem52 yazıb:
mutluluk ve mutsuzluk düşünüyorumda galiba en çok mutsusluğum oldu benim hayatta mutlu olsam bile bu mutluluk daha fazla mutsuzluk getirdi yanında o mutsuzluklarda benim mutluluğumu gölgeledi mutlu olduğumu hissettirmedi bana şimdi yine mutluyum ama dediğim gibi yine mutsuzluk var yanımda ama bu kez kararlıyım başarmak istiyorum mutlu olmayı
İnşallahda olursun çünki sen mutlulugu hak ediyorsun arkadaşım bu sefer dogru diyorsan mutlulugun için cabala her zaman duacınım.
Daxil ol: Apr 21, 2007 Mesajlar: 33 Şəhər/ölkə: Türkiye 1047.5 Xal
Göndərilib: ç.a. May 08, 2007 3:45 pm Mesaj mətni:
Arkadaşlar, her mutsuzluğun yolu mutluka bir mutluluğa açılır.
ve aynı şekilde her mutluluğun sonu bir mutsuzluk getirir. bunlarla yaşamayı öğrenmek ve umut dolu olmamız gerekir.
ama bazen mutsuz olmakta keyifli olur. çünkü ardından gelecek mutluluga kollarını açar ve tüm şefkatiyle size sunar.
umudunuzun hiç kırılmaması dileğimle... _________________ Azerbaycan! Azerbaycan!
Ey kahraman evladın, şanlı vatanı!
----------------------
Pusula olsun,
Pusu'da bırakmasın yaşadıklarınız....
Mutluluk, insanca yaşama işinde başarılı olma halinin duygusudur;
mutsuzluk duygusu ise başarısızlık ve ölümün ikaz işaretidir.
Nasıl ki, hayat başlı başına bir amaçsa, yani başka hiç bir amacın aracı değilse; aynı şekilde, her insan da, başlı başına bir amaçtır.
Yani insan başkalarının amaçlarının ve refahlarının bir aracı değildir ve de olamaz.
Dolayısiyle, insan kendi hatırına yaşamalıdır; ne kendisini başkalarına, ne de başkalarını kendisine feda etmelidir.
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.