Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 620 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9579.1 Xal
Göndərilib: çər. May 30, 2007 2:34 am Mesaj mətni:
resim altı benim kide her taraf karanlık toz duman ordan daha beter hiç bişey göremiyorum önümde. arkamda ne var bilmiyorum çünkü hiç geri bakmıyorum bir gün aydınlığa çıkmayı umut ediyorum sizce başarabilecekmiyim _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
Daxil ol: Oct 15, 2007 Mesajlar: 128 Şəhər/ölkə: Turkiye 3737.9 Xal
Göndərilib: çər. Okt. 24, 2007 4:54 am Mesaj mətni:
resim 3 ve resim 6 nın karışımı benim yalnızlığımın görüntüsü olurdu diye düşünüyorum.
3. resimde bir göl kenarındaki yanlızlık, oradaki su düşüncelerimin ne kadar yoğun ve uçsuz bucaksız olduğunu gösterirdi,
6. resimde ise o puslu ve karanlık yer ise o kadar uçsuz bucaksız düşüncelerimin ne kadar karamsar olduğunu gösterirdi,
bu yüzden 3. resim ve 6. resimin karışımıdır benim yalnızlığım _________________
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.