DÜN AKŞAM ABDİ İPEKÇİ SALONUNDA OYNANA EFES PİLSEN MAÇINDA BİR ŞAMPİYONLUĞUMUZDA KULÜBÜMÜZE KATILMIŞTIR. BUNU BAŞARAN TÜM BASKETBOLCULARMIZI KUTLUYORUM..
Daxil ol: May 29, 2007 Mesajlar: 5 Şəhər/ölkə: KoNYa 197.6 Xal
Göndərilib: B.e. İyun 04, 2007 11:36 pm Mesaj mətni:
KeŞKe yerine "Bir Dahaki Sefere" kelimesini kullanmak bence en güzeli. İnşalah sonraki maçlarda Olabilirsin, Olabiliriz.O maçta ben yoktum.Sadece Konya Maçını Stadda izledim ama digerlerini de Tv den izleyip sokaklara çıkıp bağırıyorduk
Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15931.7 Xal
Göndərilib: B.e. İyun 04, 2007 11:40 pm Mesaj mətni:
_GencTurk_ yazıb:
KeŞKe yerine "Bir Dahaki Sefere" kelimesini kullanmak bence en güzeli. İnşalah sonraki maçlarda Olabilirsin, Olabiliriz.O maçta ben yoktum.Sadece Konya Maçını Stadda izledim ama digerlerini de Tv den izleyip sokaklara çıkıp bağırıyorduk
burda ben maclara gidiyorum ama fb maclari degil BRØNBY maci falan Brønby un renkleri sari lacivert o yuzden seviyorum
turkiyede olsam Fbnin maclarini hic kacirirmiyim
burda bizim okul klubune katilmistim ben arkadaslarla arap arkadaslarla haha fb formasi girmistim
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.