| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15933.7 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 12:15 am Mesaj mətni: Miami diyeti |
|
|
Bildiyiniz kimi bir neçe cür diyet növü var.Amma diyetler hamıya eyni cür tesir etmir ve ya diyete hamı eyni cür emele etmir.
Diyetin de qaydaları var.Diyet tutan qadın heç vaxt ac qalmamalıdır.Ac qalaraq arıqlayan qadınlar ne qeder tez arıqlayırlarsa o qeder tez de kökelirler.Çünki beden siz ac olduğunuz zaman beden ele fikirleşir ki, yemeye heç ne yoxdur.Bununla beden yediyiniz her şeyi yağa çevirib yığmaya çalışır.Siz yemek yemirsiniz ve arıqlayırsınız ve birgün diyeti qurtarıb yemeye başladığınız zaman birden kökelmeye başlayırsınız.Ona göre de en yaxşı diyet enerji miqdarını hesablayaraq olan diyetdir.Bir insana günde 2500 kaloriya lazımdır.Bu miqdarı 1500 kaloriye qeder azaldıb davam eden diyet en yaxşı diyetdir.
Diyetde idman en vacib şeydir.Çünki ezeleler de zeifleyir bunu düzeltmek üçün idmanla meşğul olmaq lazımdır.
Bes en yaxşı diyet hansıdır? İndi en meşhur diyet Miami diyetidir.Bu diyetde şeker yoxdur.Yeni şeker olan erzaqlar yeyilmir.Meselen çörek,kartof,makaron,şiriniyyatlar ve şirin olan her şey.Bedende şeker olmadığı zaman beden şeker axtarır.Bioloğiyadan da yaxşı bilirik ki, yağ ve zülallara şeker lazım olduğu zaman bunları şekere çevirerek istifade edir.Bu diyetde de bedende artıq olan yağlar ve zülallar azalmağa başlayır.Bu o demek deyil ki, diger erzaqlar da azadılmayacaq.Onların miqdarı da azaldılacaq.Çünki artıq yediyiniz bu erzaqlar bedeninizde olan zülalları ve yağları azaltmaq evezine sizin yediyiniz erzaqda olan zülalları ve yağları istifade eder.
Bu diyetden Hollywood ulduzlarının yeni debidir.Bu diyetle Demi Moore,Bruce Wills,Christina Aquilera ve Madonna kimi ulduzlar istifade edir.
Diyetle 2 heftede en az 4 kg azaltmaq olar.Unutmayın ki, bu diyetle keyfiyyetli arıqlayırsınız.
Alintidir.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50415.3 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 2:25 am Mesaj mətni: |
|
|
| Ama unutmayalımki en sağlıklı zayıflamada doktora giderek kendi vücudumuz için en uygun diyeti uygulamamızdır. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Manolita V.I.P

Daxil ol: Apr 29, 2007 Mesajlar: 385
10046.3 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 2:28 am Mesaj mətni: |
|
|
| Eledir ki var. Bu diyete ad da verilib demek ki. Bele bir pehriz novunun adi oldugunu bilmirdim....COx sagol |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ShulikBoy Romantik İstifadəçi

Daxil ol: May 03, 2007 Mesajlar: 657 Şəhər/ölkə: Sensizliğin sokağından... 13134.8 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 3:51 am Mesaj mətni: |
|
|
size ugurlar (az yemek yeyinde pehriz elemeyin ) _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Azerbaycanli CEO

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 1425 Şəhər/ölkə: Azerbaycan.info 32684.7 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 06, 2007 1:53 pm Mesaj mətni: |
|
|
| iki həftədə 8 kilo biraz çoxdu. Ayda 4 5 idealdı. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Manolita V.I.P

Daxil ol: Apr 29, 2007 Mesajlar: 385
10046.3 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 14, 2007 1:12 am Mesaj mətni: |
|
|
| Azerbaycanli yazıb: |
| iki həftədə 8 kilo biraz çoxdu. Ayda 4 5 idealdı. |
Azerbaycanlı sizin bu saheden de xeberiniz var deyesen axı.... :-D :-D |
|
| Əvvələ qayıt |
|
goktas Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 16, 2007 Mesajlar: 6 Şəhər/ölkə: istanbul/ TÜRKİYE 132.1 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 17, 2007 1:33 am Mesaj mətni: |
|
|
DİYETİSYENE GİDİN DİYECEĞİM AMA ONU DİNLERSEK İŞİMİZ SABIR İSTER BEN İKİ AYDA 10 KİLO VERDİM İŞİ BİTİRDİM
BOL BOL SPOR YAPTIM VE SU İÇTİM GECELERİ AÇ YATTIM YEMEĞİMİ AZALTTIM |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cuturic Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 09, 2007 Mesajlar: 135
2037.2 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 17, 2007 4:44 pm Mesaj mətni: |
|
|
kesinlikle miami diyeti , sifir diyet , yada hap diyetine itibar etmeyin...
en saglikli kilo verme orani ayda 2 kg. dir ...
kalori dengesi yapildiktan sonra hantal vucudumuzu biraz kaldiirsak saglikli kilo verebiliriz..
sauna yada sifir diyet kas yitimine neden olur dikkat etmek lazim ..
tavsiyem: kalori dengesini kontrol edin ..ogun sayisini duzeltin ..ara ogunleri ihmal etmeyin ...ana ogunlerden sabah kalvaltisini ihmal etmeyin ..her lokmadan sonra bi yudum su icin ..
ancak en onemlisi egzersizleri arttirin yada yapmiyorsaniz suratle baslayin ..
yuruyus leri duzenlestirin ..
ama onunuze manti , iskender yada cerkez tavugu cikarsa asla hayir demeyin sadece miktarini kalori oranini ayarlayin ..
unutmayiniz hizli kilo verme beraberinde saglik sorunlari getirebilcegi vede daha sonra hizli bi sekilde alabilceginiz gibi kendi vucudunuza iskence etmeyin ..cunku bedende emanettir.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
arzu_35 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 13, 2007 Mesajlar: 20 Şəhər/ölkə: izmir 485.7 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 22, 2007 3:29 pm Mesaj mətni: |
|
|
| slm ben 33 yaşındayım 6 ay önce 93 kiloydum spor ve dietle 72 kiloya düştüm insan daha dinç ve genç kalıyor ama doktor tavsiyesinle tabiki |
|
| Əvvələ qayıt |
|
arzu_35 Yeni Forumçu

|
Göndərilib: C. İyun 22, 2007 3:34 pm Mesaj mətni: |
|
|
| zaten metebolizma belli yaştan sonra yavaşlıyor ama az ve sık yenilince akşamlarıda saat 6 dan sonra yemek yenilmezse tabiki insan rahat kilo veriyor ama akşamları genelde salata ve çorbayı tercih ederim yemekten 2 saat sonra meyve yenir yemekle beraber yenilindiğinde kanda alkole dönüşüyor |
|
| Əvvələ qayıt |
|
arzu_35 Yeni Forumçu

|
Göndərilib: C. İyun 22, 2007 3:39 pm Mesaj mətni: |
|
|
SPORA İŞİNE GELİNCE EN İYİ SAATLER SABAH SAATLERİ ÇÜNKİ SABAH UYANDIĞIMIZDA VÜCUT ISISI 36.5 OLUYOR YAĞ YAKIMI DAHA KOLAY OLUYOR . SABAH YÜRÜME İMKANI BULAMAYAN EVDE ISINMA HAREKETLERİYLE VE MEKİK ÇEKİLEBİLİR. AMA ZATEN HER İNSAN İSTER ZAYIF İSTER,,, ŞİŞMAN OLSUN SPOR HERZAMAN SAĞLIK DEMEKTİR. SPOR YAPIN GENÇ KALIN DERİM BEN SAĞLIKLA KALIN  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
arzu_35 Yeni Forumçu

|
Göndərilib: C. İyun 22, 2007 3:42 pm Mesaj mətni: |
|
|
AZİM VE SABIR GEREKİYOR  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
firdevs Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 25, 2007 Mesajlar: 21 Şəhər/ölkə: istanbul 527.5 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyun 25, 2007 7:47 pm Mesaj mətni: |
|
|
benim de zayıflamaya ihtiyacım yok diil ama bu diyetiuygulayamam ki. çok zor gibi off ne edicem ben böyle.... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
arzu_35 Yeni Forumçu

|
Göndərilib: çər. İyun 27, 2007 2:09 am Mesaj mətni: |
|
|
| firdevs yazıb: |
benim de zayıflamaya ihtiyacım yok diil ama bu diyetiuygulayamam ki. çok zor gibi off ne edicem ben böyle.... |
yaşın kaç  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
firdevs Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 25, 2007 Mesajlar: 21 Şəhər/ölkə: istanbul 527.5 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 27, 2007 2:26 am Mesaj mətni: |
|
|
| arzu_35 yazıb: |
| firdevs yazıb: |
yaşın kaç  |
32  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|