| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
e_MR_e Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 03, 2007 Mesajlar: 145 Şəhər/ölkə: ∂ιуαявαкıя 4225.9 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 2:47 am Mesaj mətni: En güzeL aşk zor oLandır ... |
|
|
ben itirafımı yapayım da hasta oLup oLmadığıma karar siz karar verin.. Tabi varsa reçetenLerinizi de aLayım (:
Edindiğim tecrübeLerime ve yaşadıkLarıma dayanarak şu sonucu çıkardım:
nedense bana hep acı çektirenLer yaradı...Beni zorLayanLarı sevdim.. Birini seversem ve bu insana uLaşırsam içimdeki sevginin ateşi azaLıyor (hatta sönebiLiyor) Sanırım uLaşıLmaz oLanı seviyorum ve yine çektiğim acı, göğüsLediğim zorLuk kadar seviyorum karşımdakini..ULaşıLmazLık için uğraşmak bana mutLuLuk veriyor bi anLamda.. Kısacası; ''her şey yaLan oLsa biLe en güzeL aşk zor oLandır'' diyorum
Sizce mazoşist miyim  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15931.7 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 12:57 pm Mesaj mətni: |
|
|
A$iri bir turkce yazmissin yani Avrupa turkleri gibi, ben bir sey anlayamadim yazindan kusura bakma.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Nevbahar Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 29, 2007 Mesajlar: 18 Şəhər/ölkə: Ankara | Türkiye 518.4 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 1:30 pm Mesaj mətni: |
|
|
Ben de zor olanı seviyorum  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50263.3 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 2:33 pm Mesaj mətni: |
|
|
Acı çekmekten,üzülmekten zevk alıyorsan biraz öylesin iç dünyanı biz bilemeyiz açı sana mutluluk veriyor mu?
Zor elde edilenlerin kıymeti fazla olur bu bir gerçek.zahmetsiz rahmet yagdımı bu insana eziyet gelirmiş.Ama şu yönden bakarsak genel olarak erkeklerin çogu zaten zor kızları begenir.Az bir çogunlukta ugraşmak istemez. sen bu durumda hasta olmama olasılıgın yüksek |
|
| Əvvələ qayıt |
|
e_MR_e Yeni Forumçu

|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 6:56 pm Mesaj mətni: |
|
|
| MyStrey yazıb: |
Acı çekmekten,üzülmekten zevk alıyorsan biraz öylesin iç dünyanı biz bilemeyiz açı sana mutluluk veriyor mu?
Zor elde edilenlerin kıymeti fazla olur bu bir gerçek.zahmetsiz rahmet yagdımı bu insana eziyet gelirmiş.Ama şu yönden bakarsak genel olarak erkeklerin çogu zaten zor kızları begenir.Az bir çogunlukta ugraşmak istemez. sen bu durumda hasta olmama olasılıgın yüksek |
üzüLmekten zevk aLdığım söyLenemez... Ama bu konuda biraz dikenLi yoLLardan geçmeyi seviyorum sanırım
| Kerkuk-Kizi yazıb: |
A$iri bir turkce yazmissin yani Avrupa turkleri gibi, ben bir sey anlayamadim yazindan kusura bakma.. |
ya asLında ben de az çok azeri sayıLırım ama nedense konuşmayı beceremiyorum.. senin için biraz daha sadeLeştirmeye çaLışayım..umarım beceririm :
sevdiğim veya xoşLandığım birine çok koLay sahip oLursam, ona karşı sevgim bir anda bitebiLiyor... Ona uLaşmak için biraz uğraşmaLıyım, bazı zorLukLardan geçmeLiyim... Ancak bu şekiLde mutLu oLuyorum  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 620 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9579.1 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 9:33 pm Mesaj mətni: |
|
|
insan her zaman zor olanı sevmiştir yada ulaşılmaza ulaşmaya onu elde etmeye çalışır _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
emre_yurt Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 15, 2004 Mesajlar: 9 Şəhər/ölkə: Golbasi/Adiyaman/TURKEY 263.6 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 07, 2007 11:25 pm Mesaj mətni: re: |
|
|
| e_MR_e yazıb: |
| MyStrey yazıb: |
üzüLmekten zevk aLdığım söyLenemez... Ama bu konuda biraz dikenLi yoLLardan geçmeyi seviyorum sanırım
ya asLında ben de az çok azeri sayıLırım ama nedense konuşmayı beceremiyorum.. senin için biraz daha sadeLeştirmeye çaLışayım..umarım beceririm :
sevdiğim veya xoşLandığım birine çok koLay sahip oLursam, ona karşı sevgim bir anda bitebiLiyor... Ona uLaşmak için biraz uğraşmaLıyım, bazı zorLukLardan geçmeLiyim... Ancak bu şekiLde mutLu oLuyorum  |
Dikkat Et Ayaklarina Batmasin dikenler )) _________________ Sen ASKI öMRüNCE TANIMADINSA
Sevmek NEdemektir Bilemezsinsen
Bir Resme Bakipta Aglamadinsa
öZLEMEK NEdemek Bilemezsinsen |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15931.7 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 12:54 am Mesaj mətni: |
|
|
bu bendede var kolay kazandigim seyi vursalar calsalar kilimi kipirdatmam, ama eyeger ben onu kazanmak icin bir sey yaptiysam kimseye veremem... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
follow_me Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 11, 2007 Mesajlar: 741 Şəhər/ölkə: From the hell 12838.3 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 1:10 am Mesaj mətni: |
|
|
insanın doğasında var zor oluyor ama daha sağlam oluyor  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
biyogirl Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 03, 2007 Mesajlar: 52
1266.9 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 5:23 am Mesaj mətni: |
|
|
ben öldüm aşkımdan duyan var mı? yoqqqq!!!
en iyisi aşık olmamak ne onun nede kendi kalbini kırmamaK! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
follow_me Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 11, 2007 Mesajlar: 741 Şəhər/ölkə: From the hell 12838.3 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 5:32 am Mesaj mətni: |
|
|
| biyogirl yazıb: |
ben öldüm aşkımdan duyan var mı? yoqqqq!!!
en iyisi aşık olmamak ne onun nede kendi kalbini kırmamaK! |
sen istediğin kadar aşık olmam de o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
biyogirl Yeni Forumçu

1266.9 Xal
|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 5:45 am Mesaj mətni: |
|
|
| aşk beni bulur amma içimde aşık olurum...söylemem geberir giderim oda haberi olmas yasar işte.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
e_MR_e Yeni Forumçu

|
Göndərilib: C. İyun 08, 2007 11:00 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Kerkuk-Qizi yazıb: |
bu bendede var kolay kazandigim seyi vursalar calsalar kilimi kipirdatmam, ama eyeger ben onu kazanmak icin bir sey yaptiysam kimseye veremem... |
cevap verdiğine göre anLatmayı becermişim
| aşk beni bulur amma içimde aşık olurum...söylemem geberir giderim oda haberi olmas yasar işte.. |
yok biyo sen içinden de aşık oLamazsın artık  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
emre_yurt Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 15, 2004 Mesajlar: 9 Şəhər/ölkə: Golbasi/Adiyaman/TURKEY 263.6 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 10, 2007 2:10 am Mesaj mətni: ) |
|
|
Guzel yasmiisn Valla Nerden biliyon böle )  _________________ Sen ASKI öMRüNCE TANIMADINSA
Sevmek NEdemektir Bilemezsinsen
Bir Resme Bakipta Aglamadinsa
öZLEMEK NEdemek Bilemezsinsen |
|
| Əvvələ qayıt |
|
biyogirl Yeni Forumçu

1266.9 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyun 14, 2007 4:52 am Mesaj mətni: Re: ) |
|
|
| emre_yurt yazıb: |
Guzel yasmiisn Valla Nerden biliyon böle )  |
bizzat yaşadım kardeş... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|