|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30516.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:18 am Mesaj mətni: sevgiye dair |
|
|
475. BİN YIL ÖMRÜM OLSA BİN YIL SENİ SEVERDİM BİN YIL SENİ SEVSEYDİM BİN YIL DAHA İSTERDİM
476. MELEKLERİ BİLE KISKANDIRAN O GÜZELLİĞİN İLE BEN KAYBOLAN ASİ YÜREĞİMLE ISLAK KALDIRIMLARDA ARAMIŞIM KAYBOLAN GÖZ YAŞLARIMI ZİNCİRLERE VURMUŞUM HARABE AKŞAMLARI TAKİ BEN SENDEN GİTMEDEN ÖNCE
477. ACILARIN MUTLUGUGA ENGELSE UMUTLARIN TAMAMEN TÜKENDİYSE YÜREĞİN SENİ UÇURUMUN KENARINA GETİRDİYSE (DUR BEKLE) SEVDİĞİN OLMADAN NEREYE GİDİYOSUN?
478. bu mesajı aldıysan bana hayransın! mesaj umrunda değilse benı seviyorsun! cevap verırsen bensız yapamıyorsun! cevap vermezsen bana aşıksın! soyle bakalım şimdi ne yapacaksın
479. su an icimden sadece aglamak geliyor ilk gordugum gune lanet etmek geliyor allahim bir bakis nasil bir omur akir nasil beni yerden yere vurur oysa o oyle yakin ki bana dokunamiyorum omuzuna basimi yaslayamiyorum sevgimi haykiramiyorum ilk gordugum gune la
480. Geçmişte yaptıgım hataların bedelini sensizlikle ödüyorum.Seni sensiz yaşıyorum.Bidaha bir araya gelemesekte şunu bil seni çok sevdim...
481. Ya parçalarım bulutları seni bulurum, yada vururum kendimi senden kurtulurum.biliyorum atşle oynuyorum ama o ateşi çok seviyor ve özlüyorum...
482. Yaşamın kıyısından giderken ölüme,tek sen olacaksın gönlümde,mevsimin soğuğu işlemesede yüreğime,giderken bir seni götürüyorum kalbimde...
483. Gizli bir sevgi var içimde hissedipde dokunamadığım sevipde söyleyemediğim bir sevgi...
484. seni severim seni sevenide severim ama; seni benim kadar seveni kurşuna dizerim.
485. HER GÜN SEVDA ÇEKİPTE GÜLÜNMÜYOR DEĞİLMİ BİR GÜZELDEN BAŞKASI SEVİLMİYORUM DEĞİL Mİ SENİ ASLA UNUTAMAM SENSİZ OLAMAM DİYORDUN HANİ BENSİZ OLURDUN OLUNMUYOR DEĞİL Mİİİİİİ...
486. bütün dileklerim yanlızca sana.yazdığım tüm sözler şiir ler sana.gönlümü kalbimi vermişim sana.başka ne yapayım sevgilim sana. sen uzaklardasın ben dar odamda. sensizlik şarkısı dudaklarımda. anlamadın beni anlamasanda. ne olursa olsun darılmam sana. ismi
487. SEN GÜLLERE ÖZENME GÜLLER SANA ÖZENSİN ÜZME TATLI CANINI SEN GÜLLERDENDE GÜZELSİN.SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
488. GİTTİGİN YOLLARINDA ARDINA DÜŞEMEDİM ELLERİNİ TUTARAK GİTME KAL DİYEMEDİM.KUŞLARIN KANADINDA SANA SELAM YOLLADIM.GÜNDÜZLERİ YAS TUTUP,GECELERİ AGLADIM.SEVDİGİM YOKLUGUNDA GECELER SABAH OLMAZ.GÜNEŞ DOGSA GECEME GÖZLERİN GİBİ DOGMAZ.KANADI KIRILMIŞ KUŞLAR G
489. seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...
490. hey sana sesleniyorum uzak diyarlarda sev desem severmisin gül desem gülermisin unutma sevdiğim ben sana bu kalbimi getirdim görmesende gözlerime bak anlarsın meleğim S E N İ S E V İ Y O R U M
491. Bilinir ki ayrılık acı verir insana ama bir güzel yanıda vardır gerçek sevgileri alabildiğince büyütür sevenin içinde işte bu yüzden yazıyorum sana bunları sensiz kaldığım her an sensiz olamayacağımı sensiz yaşayamayacağımı ve sensiz bu dünya da hiç olduğ
492. seven unutmaz unutan sevmemistir eger sevip te unutmussa o sevmesini bilmemistir.
493. ilk kadehim merhaba olsun son kadehim elveda olsun hayatta her şey gönlünce olsun... Yeterki aşkımız ebedi olsun.
494. seven unutmaz unutan sevmemiştir eğer sevipte unutmuşsa sevmesini bilmemiştir.yapraklar dökülebilir güller solabilir seni herkesunutabilir ama ben ASLA.ÇÜNKÜ SENİ CANIMDAN BİLE ÇOK SEVİYORUM....
495. duruşun ömür gözlerin kahve rengi senin en güzel yerin bana o sıcak bakan gözlerin(BURÇİN)
496. Sensizlik mi beni boylesine parcalara bolen.... Yoksa seni bulup da sendenken senden olamamak mi? Beni binlerce bene bolen cok sey var. Ve sen o cok seylerden birisin. Senin yanlizligin, senin acilarin, senin sevdalarin ve senin kendin... Beni parcalar bo
497. kimine göre ateştim cayır cayır yanan, kimine göre bir yıldız hep parlayan, kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan ama ben senin için SU olmak isterim hep muhtaç olunan
498. bir gece ay bana sordu?Neden seni ağlatan bir erkekle berabersin?Aya baktım ve dedim ki sen hiç gök yüzünden vazgeçebilirmisin?
499. gülmek ne dediler,onu bulmak dedim.yasamak ne dediler.onunla ölmek dedim.ölmek ne dediler ondan ayrılmak dedim. peki o kim dediler.suan mesajımı okuyor dedim.(cem)
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30516.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:18 am Mesaj mətni: |
|
|
500. birine verilen değer feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözünü etrafına iyi bak gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma sen feda edem gülüm seni çok seviyorum
501. EğEr GeCeLeR SeNi DüŞüNDüĞüM KaDaR uZuN oLSaYDı aSLa SaBaH oLMaZDı..(aşkım)
502. sevmek hatırlamaksa AKLIMDASIN ağlamaksa GÖZLERİMDESİN yanmaksa YÜREĞİMDESİN bir tek YANIMDA DEĞİLSİN ama daima KALBİMDESİN kerem
503. Bir umut serpilsin yüregine,Bin tatli mutluluk dogsun günlerine,Binbir hayalin gercekle bulussun,Hersey kendin gibi güzel olsun.
504. Gecenin karanlığında bir yıldız ol bana, Gündüzün aydınlığında bir yağmur damlası ol düş dudağıma.
505. ÜZGÜN OLAN HER CANLIYI HASRET ÇEKİYOR SANIRIM AÇMAYAN HER ÇİÇEKTE GÜNEŞ DOĞMUYOR SANIRIM UÇMAYAN HER KUŞUN KANADI KIRIK SANIRIM SENİ GÖRMEDİĞİM ANI YAŞAMAMIŞ SAYARIM CANIM
506. ben seni beni sewesin diye değil seni benim kadar kimsenin sewemeyeceğini bildiğim için sewdim we seweceğim
507. ruhumu yere vurup hasret çektiren olsanda ne aşkına bedduam nede sana kinim var deryayaakan binbir dertle yansamda seni unutmamaya yeminim var<<kerem>>
508. yıldızlar hergün neden dünyaya uğrar neden güneş dünyadan ayrılmaz yoksa onlardamı aşıklar dünyaya bende aşıgım dünyaya ama benim dünyam daha gerçek sensinnnnnnnnnnnnnnnn
509. BIN YILDAN BERI SENDEN AYRIYIMYA, GUNDEN GUNE ERIYORUM BU HASRET NE KADAR SURECEK ASKIM BILMIYORUM, SENI SEVIYORUM ...
510. duygular vardır anlatılmayan,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,kalpler vardır acılarla parçalanmayan ve bazı insanlar vardır unutulamayan.
511. AĞZIMDAN ÇIKACAK SÖZ OLSAN KONUŞMAM. GÖZÜMDEN AKACAK YAŞ OLSAN AĞLAMAM KALBİME HAPSETTİM SENİ HİÇBİR YERE BIRAKMAM...
512. düya dönene kadar, rüzgar esene kadar, deniz sahile kadar, güneş dogana kadar bende ölene kadar seveceğim seni.
513. canımı yakıyor özlemin soğuk bir kış günü gibi üşütüyor beni ne varlığın belli ne yokluğun belli.bazen firari ama unutmaki bu deli sadece sana deli!!!!!
514. mutlu olmayı biiıyorsan gerçekten seveceksin; gerçekten seviyorsan ömrünü vereceksin.
515. bir yagmur damlasi seni seviyorum anlamanı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın inanki birtanem hergün yağmur yağardı
516. hayata hiçkimse için ağlamaya değmez, değen zaten ağlatmaz ağlarken başını dik tut ki, gözyaşların seni ağlatan kadar alçalmasın.
517. dünya kadar derdim olsun, senin gibi yarim olsun,kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun,para şöhret elin olsun,tatlı dilin benim olsun, sensiz geçen yüzyıl değil, seninle geçen bir günüm olsun.
518. dün yiğne aklımdaydın saatlerce önce ölümü sonra sensizligi düşündüm bir şeyler takıldı boğazıma ağlayamadım acaba sensizlikmi yoksa ölümmü daha korkunç ayırt edemedim ikisininde farkı yoktu birbirinden ölüm sensizlik ise sensizlik zaten ölümdü
519. hayat güzel yaşamayı bilirsen,sevgi bir fal açmayı bilirsen,mutluluk bir özlem çekmeyi bilirsen,ben bir baş belasıyım kurtul kurtulabilirsen..
520. öyle mutlu ol ki, güzellikler bile seni kıskansın gözyaşların yanağında nem, dudaklarında kahkaha olsun,mutluluk hep seninle olsun doğum günün kutlu olsun.
521. bir gül istiyorum sensiz açmayacak,bir gün istiyorum sensiz doğmayacak,bir gece istiyorum sensiz bitmeyecek,bir aşk istiyorum seninle hic bitmeyecek...
522. bir zamanlar karanlıklardan korkardım yağmurdan ürperirdim şimdi ıse karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu..
523. her rüzgar savuracak bir toz bulur.Her hayat yaşanacak bir can bulur.Her düş gerçekleşicek bir umut bulur.Ama bilki bulunmayan tek şey sensin sevgilim
524. bembeyaz bir güvercin yolluyorum kanatlarında huzur yüreğinde sevgi karbeyaz tüylerinde bir umut gagasında bir not;SENİ SEVİYORUM |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|