|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30506.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:20 am Mesaj mətni: sevgi mesajları |
|
|
550. SON SİGARAMI YAKIYORUM İÇTİKÇE SENİ İÇİME ÇEKİYORUM SON SİGARAMI YAKIYORUM TIPKI KALBİMİN UCUNU YAKAR GİBİ SON SİGARAMI YAKIYORUM SIR SENİ SONKEZ İÇİME DOYA DOYA ÇEKEYİM DİYE SON SİGARAMI YAKIYORUM ÖLECEGİMİ BİLE BİLE
551. gözlerin dalarsa bilki düşündüm seni,kulagın çınlarsa bilki andım seni,gece uyanırsan bilki resmini öptüm,gözlerinden yaş damlarsa bilki sensiz öldüm...
552. geceye inat yokluğunda. bir bedel ki sürgünlerde sensizliğim. sonu yok.dönüşü yok. bedeli bensizlik olsun ihanetinin. zaman ayrılığı vurur. dipsiz bir sevda yokuşunda. yanımda kal..bırakma yaban sevdalara. düşü olmayan acı sonsuzluğa
553. Birileri ağlıyordu hesapsız gidişime.annem ağlıyordu. senle süslenmiş sokaklardan geçerken ben ağlıyordum. ama olsun.dedim ya bir tanem!.. geriye bir hiç kalsa da benden, andım olsun yazgıma!.. atacağım seni!...sileceğim gözlerimden
554. bu dünyada en buyuk gunah senden ayrılmak. en acı eyvah senı unutmak. en guzel silah gözlerınden vurulmak. ve en tatlı sabah kollarında uyanmak
555. “Soluğu yarına, Yüreği sevgiye, Gülüşü umuda, Sevdası kavuşmaya, Yüzü Güneşe dönük, Güzel insana Sevgi dolu Bayramlar diliyorum.”
556. sevilen unutulsaydı; seven ağlamazdı
557. uzaklardan sesini duymak,seni görüpte sensiz olmak esen rüzgarlarda seni aramak ne demek bilirmisin?
558. hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın,öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir aşık olki aşık olmayan utansın
559. Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, Onsuz yaşayamıyacağın biriyle ol. Geldiğinde boşluk dolduranla değil, Gittiğinde yeri doldurulmayanlardan olsun!...
560. seni yüreğimle kendime sakladım benimle kalacaksın taki ruhum bedenden çıkana dek
561. sensizliği anlatabilseydim dört yanımı saran hayalinle kör olup yanan yüreğimle mısraların şarkıların diliyle yalnızlık hikayesiyle anlatırdım sana
562. aşkımı anlatabilseydim bir demet kır çiçeğiyle masum bebeğin gülüşüyle gökkuşağının tüm renkleriyle mutluluk özlemiyle anlatırdım sana
563. mrb.hüzün adası ben duygu gemisi gecenin ilk ışıklarında demir attım kıyılarına uyan aç gözlerini bak gemideki ses ne diyor SENİ ÇOK SEVİYORUM
564. SEVMEYİ,SEVMEYİ BİLMEYENE ÖĞRET Kİ, ODA SANA SEVMEMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÖĞRETSİN...
565. sığdırabilseydin eğer toplayıp hüzünleri bir sarı hazan gibi mevsimlerin içine azat ederdin baharları biliyorum... İşte bu yüzden olsa gerek seni baharlar kadar çok seviyorum
566. seni unutmak için and içtim gözlerin aklıma geldi vazgeçtim...
567. BİR BULUT GİBİDİR BENİM KALBİM BAŞKA YÜREKLERLE ÇARPIŞIR YAĞMUR YAĞDIRIR YALNIZCA VAZGEÇEMEDİKLERİM ISLANIR.ŞİMDİ DOKUN SAÇLARINA MUTLAKA ISLAKTIR
568. HAYAT AVUÇLARIMIZA BİR KERELİĞİNE BIRAKILMIŞ BİR ARMAĞANDIR NEKADAR UZUN OLDUĞU DEĞİL NE KADAR GÜZEL YAŞANDIĞI ÖNEMLİDİR BİRTANEM
569. Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bakacak sonsuza dek ellerim ellerini tutacak kapanırsa gözlerim ebediyen hayata son sözüm bile seni seviyorum olacak
570. bakarsan uzaktayım düşünürsen aklındayım hissedersen kalbindeyim üşüyorsan tenindeyim özlüyorsan hemen geleyim...
571. SENSİZ VE SESSİZİM DIŞARIDA YAGMUR AKLIMDA YANLIZ SEN GEL DESEM GELEMEZSİN BİLİYORUM AMA YÜREĞİN BURADA TA YANI BAŞIMDA VE BEN SANA DİYORUMKİ YÜREĞİM SENİSEVİYORUM..
572. yatak odanı gül yapraklarıyla yatğına papatyalarla rüyalarını zambaklarla süsledim korkunç rüyalarını sildim iyi geceler tatlı rüyalar güzelim
573. seni anlattım yıldızlara dinledikçe parladılar hasretim dedim kavuşmayı dilemem için tek tek kaydılar!
574. sev öyle sev ki kalmasın sende gurur gururun başladığı yerde sevgi son bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mahsum_ Fəal İstifadəçi

|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:20 am Mesaj mətni: |
|
|
575. içimde kalan sevginin sana ulaşması için kendime bir yıldız seçtim eminimki o yıldız sensin
576. bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vaz geçip ölümü seçersen bana gel ki sensiz yaşamanın ölüm olduğunu göstereyim gülüm...
577. yıldızlar kaydığında tutulan dilekler gerçek olsaydı ilk kayan yıldızdan bütün yıldızların kaymasını, kayan bütün yıldızlardan senin hep mutlu olmanı DİLERDİM...
578. aşk bir kelebek gibidir peşinden koştukça hep senden kaçar,en iyisi bırak uçsun,inanki hiç beklemediğin bir anda gelip omuzuna dokunuverir,aşk mutlu eder insanı bazende üzer ama aşk özeldir,aşkını hak eden birine sunarsan eğer
579. imkansız aşk dedikleri şey herhalde bu olsa gerek;sevgilinin gözlerinin içine bakarak seni seviyorum diye haykıramamanın verdiği ızdarıp ve o aşk için gerekirse ölmek demek olsa gerek.......
580. SAFAK VAKTİ YAGAN BİR CIĞ TANESİ KADAR MASUM,GUN BATIMINDA DENİZLERDEN ESEN RÜZGAR KADAR CILGIN VE OKYANUSUN DERİNLERİNDEKİ BİR İNCİ TANESİ KADAR ÖZELSİN...
581. KARDAN BIR EVİMİZ SEKERDEN BIR KALBIMIZ VARDI EEEEEE NOLDU ALLAH KAHRETSIN YAMUR YAGDA
582. ARTIK BULUTLARA YAZIYORUM SEVGIMI YAGMUR YAGDIGI ZAMAN GORURSUN SENI NE COK SEVDIGIMI
583. AŞK VE ARKADAŞLIK BİRGÜN YOLDA KARŞILAŞIRLAR AŞK KENDİNDEN EMİN BİR ŞEKİLDE SORAR BEN SENDEN DAHA CANDAN VE DAHA YAKINIM SEN NİYE VARSIN Kİ BU DÜNYADA ARKADAŞLIK CEVAP VERİR SEN GİTTİKTEN SONRA ARKANDA BIRAKTIĞIN GÖZY7AŞLARINI SİLMEK İÇİN . . .
584. öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün derdini rüzgarlara yaz estikçe uzaklara götürsün aşkımı kalbine yaz ki mezarda bile senin le gömülsün
585. sevginin çilesi buysa eğer sevmeye razıyım yeterki sevsin birgn bana dönecekse eğer beklemeye razıyım yeterki gelsin
586. hep hayaller peşindeyiz, kimi özelim der kimi güzelim, ama sevgi ne özellik nede güzelliktir, en özeli ve en güzeli yüreğinle sevmektir...!!!
587. bir gül olmak isterdim öyle bir gül ki dalımdan koparıldıgım an yanlız senin için kopayım senin avuçlarında solayım
588. birbirlerini seven insanların kalpleri arasında gözle görülmeyen ipler olurmuş insanlar uzaklaştıkca ipler gerilir insanın canını acıtırmış ama asla kopmazmış
589. bu dünyada herkeze rol verdiler ama en zorunu bana önce sev sonra unut dediler
590. beni öyle biriyle unutki sana savuracagım kursunların önüne gece bilecek kadar SENİ SEVİYOR OLSUN....:
591. ŞİMDİ YORGUN YÜREĞİM.. BUNCA ÇABAYA RAĞMEN O MUTLULUK GÜLÜŞÜNÜ YÜZÜNDE GÖREMEDİM İÇİN YORGUN.. CESARETSİZLİĞİNLE,UMURSAMAZLIĞINLA,AŞKA BURUN KIVIRMANLA YORGUN.. BU YÜZDEN DAHA FAZLA KALDIRAMAYACAK SENİ,DAHA FAZLA YAŞAYAMAYACAK BU UMUTSUZ AŞKI.. YÜREĞİM SE
592. güllerin kırmızılığı nerdenmi geliyor aşkım? benim kalbimden akan senin hasretinden
593. dikkat&dikkat kalbi yıkılmış bir sevda hastası için acılen taze sevgiye ıhtıyaç vardır bu msjı okuyan acılen cevap vermezse (hastamizi) kaybedeceyiz aranan kan guruburh(ask) bu kan gurubuna sahip olanlar
594. Ne hasta bekler Sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Nede şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar...
595. nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun için tutkunum sana!hani en en güzel aşklar imkansız gelir ya insana,imkansız olduğun için tutkunum sana...............
596. öldükten sonra ki hayata inanmam ama sevgin kadar seninle doğsaydım,yaşasaydım ve ölseydim,öldükten sonra ki yaşamı görüp.seninle hala yaşıyorum derdim.o zaman inanırdım işte.
597. seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüzlüğün adını aşk koyardım....
598. seni günde bir defa düşünüyorum bu da yirmi dört saatimi alıyor....
599. aşk yürektir bazen yürekler uğrunda ölmektir belki de çölde yağmurdur ama aşk benden öte herşeye sen diyebilmektir |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mahsum_ Fəal İstifadəçi

|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:21 am Mesaj mətni: |
|
|
600. Yasamak,guzeldir yasamayi bilirsen.Sevmek guzeldir,sevmeyi bilirsen.Sevgi herseyin ilacidir;ama hayat acidir.?
601. Düşünki ben bir yagmur damlasıyım yere düştüğümde dağılırım,düşünki ben bir kar tanesiyim suya düştüğümde eririm, SEN BENİM HERŞEYİMSİN KAYBETTİMMİ ÖLÜRÜM....
602. Ruzgara bir opucuk emanet ettim,gelip seni opsun diye.Eger birgun olupta ruzgar yuzune carparsa sakin yuzunu cevirme.. Birak seni doya doya opsun benim yerime
603. bir gece ay bana sordu neden seni üzen birisiyle berabersin bende dedim ki sen gökyüzünden ayrila bilirmisin...
604. seni seviyorum demeyi ertelersen bir gün gelir seni seviyorum demeye zamanın bile kalmaz
605. duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan yollar vardır aşılması güç olan kalpler vardır acılarla parçalanan ve insanlar vardır hiç unutulmayan sanma beni sevipte bırakanlardan benim sevgim m
606. dal rüzgarı affetsede kırıldı bi kere
607. HANİ GÖZLER VARYA SÖZLERİ ANLATİR HANİ SÖZLERVARYA GÖZLERİ AĞLATIR HANİ ANLAR VARYA DEĞERİ GEÇ ANLAŞILIR BİR DE ASK VARYA SENİ BANA ANLATIR SEVGİLİM...
608. DUN GECE SENİ DUSUNURKEN YILDIZLAR YANIMA GELDİ,UZGUN HALİMİ GORUP SORDULAR,BENDE:ONU ÇOK ÖZLEDİM DEYİNCE TEK TEK KAYDILAR.NİYE Mİ?SENİ DİLEDİGİM İCİN...
609. gerçek aşk insanların sözcüklere gereksinim duymadan gözleriyle iletişim kurmasıdır...
610. GÜL BAHÇESİNDE GEÇSEDE ÖMRÜM İNAN ÜSTÜNE GÜL KOKLAMAM GÜLÜM SENİ KOKLAMAK OLSADA ÖLÜM İNAN UĞRUNA ÖLMEYE DEGER BE GÜLÜM
611. AGACTAN DÜSEN YAPRAK KURUMAYA GÖNÜLDEN DÜSEN İNSAN UNUTULMAYA MAHKUMDUR SEN NE AGACTAN DÜSÜP KURUYACAKSIN NE DE GÖNÜLDEN DÜSÜP UNUTULACAKSIN
612. YALVARSAM RÜZGARA KOKUNU GETIRIRMI BANA ANLATSAM ASKIMI KUSLARA ANLATIRLARMI SANA YALVARSAM ALLAHA KAVUSTURURMU BİZİ ÖZLEDİM SENİ DESEM İNARMISIN BANA
613. ... BILMEZDIM BIRDAHA BIRDAHA SEVECEGIMI YINE ÖGRETTIN BANA SEVMEYI YENIDEN DOGDUM SENLE ÖGRENDIM YURUMEYI NE OLUR BIRAKMA ELLERIMI...
614. Dün gece mahkememiz vardı,senin gözlerin benim ise kalbim yargılandı,senin gözlerin affedildi benim kalbim ise seni bir ömür boyu sevmeye mahkum edildi...
615. BU MESAJI ALDIYSAN BANA HAYRANSIN,UMRUNDA DEĞİLSE BENİ SEVİYORSUN,CEVAP YAZARSAN BENSİZ YAPAMIYORSUN,CEVAP YAZMAZSAN BANA AŞIKSIN!PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?
616. GÜLÜ RASTGELE TUTARSAN,DİKENLERİ BATAR,YAPRAĞINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR,,AMA TUTMASINI BİLİRSEN O GÜL SANA TAPAR!
617. keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım. keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım...
618. senin sadece 1 günün değil,her günün anneler günü... çünkü seni çok seven bir evladın var. evladın niye seni çok sever bilir misin? çünkü onun herşeyisin...bitanemsin..sen benim biricik annemsin... anneler günün kutlu olsun...
619. sen güllere özenme gülüm, onlar sana özensin, sıkma tatlı canını, sen daha güzelsin !!!
620. AYRILIĞIN UNUTTURACAĞI HÜZÜNLERİN GÖLGE DÜŞÜRECEĞİ YAĞMURLARIN SİLECEĞİ BİR SEVGİYLE DEGİL SONSUZA DEK SÜRECEK SEVGİM İLE SENİ SEVİYORUM
621. BU GECE SENİ DÜŞÜNECEĞİM NE KADAR UZAKTA OLURSAN OL SEVGİMİ AVUÇLARIMA ALIP YILDIZLARA ÜFLEYECEĞİM SEN GÖRESİN DİYE Bİ TANEM
622. ARAMA HAYATIN CİLVESİNİ BAHANE. BENİM GÖNLÜM SERSERİYSE SANA NE.SANMA Kİ BUNLARI SÖYLETEN KİNDİR. BİLİRMİSİN SERSERİ DEDİKLERİ KİMDİR. ALDANIR ONLARA O GÖZLE BAKANLAR. ONLARKİ DÜNYADA EN MESUT İNSANLAR. SİL KIZIM SİL AKLINDAN O KARANLIK ESERİ. SENDEN DAH
623. YAŞAM BİTTİ BİTECEK EBEDİ SÜRMEYECEK BEKLEMEM MAHŞERE DEK; GELECEKSEN GEL SEVECEKSEN SEV ARTIK...SENİ SEVİYORUM
624. BiLiYoRuM ki sen bi güneşssin etrafında gezegenler var sen de bilmelisin kine ben bir dunyayımyanlız ben de hayat var... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|