|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
dj_ziya PROFESSOR

Daxil ol: Aug 26, 2005 Mesajlar: 240 Şəhər/ölkə: Azerbaycan 676.4 Xal
|
Göndərilib: Ş. İyul 28, 2007 9:05 pm Mesaj mətni: |
|
|
| virus86 yazıb: |
| indiki qızların 80%-na inanmaq olmaz.deyirsiz özüvü pulsuz göstərşpullu oglanın her şeyi olur ona qız lazım olmur ki özünü də pulsuz göstərsin.pulsuza da qızlar diqqət yetirmir:angry: |
Sen de duz deyirsen.Eger pulun varsa demeli etrafinda istediyin qeder bol qiz da var.Eslinde onlara qizlarin uz qarasi desek daha yaxsi olar. _________________ Yalanlarla dolu bu dunyada, yalansiz yasamaga calisaq. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50415.3 Xal
|
Göndərilib: Ş. İyul 28, 2007 10:25 pm Mesaj mətni: |
|
|
| dj_ziya yazıb: |
| virus86 yazıb: |
| indiki qızların 80%-na inanmaq olmaz.deyirsiz özüvü pulsuz göstərşpullu oglanın her şeyi olur ona qız lazım olmur ki özünü də pulsuz göstərsin.pulsuza da qızlar diqqət yetirmir:angry: |
Sen de duz deyirsen.Eger pulun varsa demeli etrafinda istediyin qeder bol qiz da var.Eslinde onlara qizlarin uz qarasi desek daha yaxsi olar. |
size yorum bile yapmıyorum .yaşadıklarınızla degerlendiriyorsunuz sadece |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Tony-Montana Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 13, 2007 Mesajlar: 17
578.2 Xal
|
Göndərilib: Ş. Dek. 22, 2007 2:26 pm Mesaj mətni: |
|
|
Salam Duzdu indiki dovrde cox seyi pulla olcurler amma sadiq qizlar coxdu..
Mene ele gelir ki eger sen bir qizi sevmisense o da sene konul veribse ona inanmaq olar...Amma ehtiyat da etmek lazimdir...
Mesel ucun menim Ozumden cox Sevdiyim Bir qiz var Ve men butun qelbimle ona inaniram..
Duzdur bir aralar meni de aldatmisdilar cox pis idim nifret yaranmisdi qizlara qarsi hec birine inanmirdim.Amma indi basa dusurem insanlar muxtelifdi pislerin coxluguna baxmayaraq amma yaxshilar da az deyil...
Umumiyyetle sen niye mehs qizlari dedin dostum??
Axi sen bilirsen biz oglanlar qizlardan cox qelp qiraniq..
Men seni ve ya Meni nezerde tutmuram Umumiyyetle deyirem.. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|