Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - Elariz Məmmədoğluna qonorar vermirlər?
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » .:: Şou Biznes ::.

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
Elariz Məmmədoğluna qonorar vermirlər?
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
mahsum_
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007
Şəhər/ölkə: baki
30506.3 Xal

MesajGöndərilib: B.e. Okt. 15, 2007 10:42 pm    Mesaj mətni: Elariz Məmmədoğluna qonorar vermirlər? Sitatla cavab ver

Müğənni Elariz Məmmədoğlu Rafael İsgəndərov, Coşqun Rəhimov, İlqar Nəbiyev, Tahir və Cabir İmanovlar tərəfindən parodiya olunmağını normal qarşılayır. Onun fikrincə adlarını sadaladığımız aktyorlar peşəkarlardır: “Qeyri-professionallar məni heç vaxt parodiya etməyib. Onlar mənim xətrimi istəyən adamlardı. Mənə sataşa-sataşa əksinə məni hörmətə mindirirlər. Bu uşaqlar Azərblaycan estradasında olan müğənnilərin yalnız 5-6 nəfərini parodiya edirlər. Həmin müğənnilərdən biri də mənəm”.
Yeri gəlmişkən, E.Məmmədoğlu dəfələrlə komik filmlərin qəhrəmanı olub: “Filmlərə dəvət alanda, çəkilirəm. Təki imkanlar genişlənsin, filmlər çəkilsin. İmkanlı şəxslər aktyorlara, müğənnilərə, rejissorlara pul buraxsınlar”.
Müğənni söhbət əsnasında bildirdi ki, sponsor filmlərinə çəkiləndən sonra ona qonorar vermirlər: “Mən indiyədək çəkildiyim filmlərin heç birindən qonorar almamışam. Biz hələ o həddə çatmamışıq ki, yüksək səviyyəli film çəkək, baş rolun ifaçısına 50 milyon, digər obrazlara isə 10 milyon dollar pul verək”.
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » .:: Şou Biznes ::. Bütün saatlar GMT + 5 Saat
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.