Ozum kimi olmax isteyirem hec kime oxsamamax tekrar olunmaz kimi yeni . _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
-Həyat-hədiyyədir. Yaşa və yaşamaqdan zövq al!!
Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1467 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 32305.4 Xal
Göndərilib: Ş. Mar. 15, 2008 6:01 pm Mesaj mətni:
Atamı örnek alıyorum.O benim hayran olduğum tek adam ve onun gibi olmam imkansız belki ama 4/1 i olsam yeter bana
Atam seni çokkkkkk seviyorum.Öbür dünyada Allahın izniyle seni göreceğim _________________ Adımını attığın yerde ATA kanı yoksa bastığın toprağa ''VATAN'' ; Bastığın toprakta binlerce TÜRK kanı olduğunu bilmiyorsan TÜRKÜM deme...
Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 622 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9630.8 Xal
Göndərilib: B. Mar. 16, 2008 12:56 am Mesaj mətni:
ben kimseyi örnek almıyorum kendi hayatımı yaşıyorum bu benim hayatım ve kararları ben veririm birilerinin yaşadıklarını örnek alıp yaşamaya çalışmam _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
Daxil ol: Sep 14, 2007 Mesajlar: 49 Şəhər/ölkə: İstanbul 1081.4 Xal
Göndərilib: Ş. Apr. 26, 2008 6:33 pm Mesaj mətni:
herkes birilerini örnek alıyo... Bende Atatürkü alıyorum.. ileri görüşlü, ideal fikirli , modern, kültürlü, tam bir türk askeri.....
Bİr komutanımın sözü vardı bana askeri okuldayken... oğlum derdi bir gün gelirde yolunu kaybedersen çaresiz kalırsan kendine bir ışık seç ve kalbin aklın bu ışığın peşinden götürsün seni. Bu ışığının adıda Atatürk olsun...
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.