Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Azeri Chat

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
aydinlatmax
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: May 02, 2008

Xal

MesajGöndərilib: C. May 09, 2008 4:29 pm    Mesaj mətni: Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz Sitatla cavab ver

Istanbuldan Tüm TÜRK kardeşlerimize selamlar olsun.

Dünyada Türkçe konuşan tüm ülkeler bizim kardeşimizdir, aynı soydan geliyoruz. Ülkeler bölünmüş olabilir ama kardeşlik bölünemez Azerbeycan-Türkiye gibi kardeş ülkelerin daha çok bir birlerine destek olması lazımdır. Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz maalesef bu söylem tam olarak doğru.Ben hiç Azerbeycana gelmedim ama çok merak ediyorum. Allah nasip ederse bu sene Baküye gelmeyi planlıyorum, Azerbeycanda hiç arkadaşım yok benimle tanışmak isteyen olursa msn veriyorum.
Selamlar

Ahmet YILMAZ
MSN:

Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler.

Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
KoSeKu
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 03, 2007
Şəhər/ölkə: İstanbul
Xal

MesajGöndərilib: ç.a. May 27, 2008 8:26 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

öncelikle kendimi tanıtayım, ben İstanbul'da okuyan bir lise öğrencisiyim, yaşım 17, adım Koray. Şu "türkün türkten başka dostu yoktur" lafını eleştirmek istiyorum, bu sadece bnm fikrimdir, isteyen takar isteyen takmaz, neyse:

bence bu laf biraz yanlış çünkü bu laf türklerin kendini dünya üzerinde yalnız kalmış olduğunu söyler açık açık. eğer böyle düşünürsek hiçbir zaman türkün türkten başka dostu olmayacak. ama biz türkler, barışı temsil eden türkiye vatandaşları, en modern islam ülkesiyiz. böyle laflar bizi avrupadan çinden afrikadan soğutuyor. yani onlarla ilişkilerimiz kötüleşiyor, biz türkler her zaman her ülkenin vatandaşıyla iyi geçinmeliyiz, aşırı milliyetçilik hiç bir zaman fayda getirmez... neyse söyleceklerim bu kadar, teşekkür ederim...
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » Azeri Chat Bütün saatlar GMT + 5 Saat
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.