birbirinizi çok seviyorsunuz,her gördüğünde yüreğin içinden çıkacak gibi oluyor,ve bir gün umutların ve aşkın zirvesinde iken,sabah sevdiğini arıyorsun, ama o gitmiş,kaybolmuş,sanki hiç var olmamış gibi.....
Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
Göndərilib: Ş. Yan. 20, 2007 2:52 am Mesaj mətni: Re: sevdiğin vedasız giderse
zafercan yazıb:
birbirinizi çok seviyorsunuz,her gördüğünde yüreğin içinden çıkacak gibi oluyor,ve bir gün umutların ve aşkın zirvesinde iken,sabah sevdiğini arıyorsun, ama o gitmiş,kaybolmuş,sanki hiç var olmamış gibi.....
birbirini seven iki insandan bahsediyosun bikere ortada karşılıklı sevgi varsa bırakıp gitme olmaz sanıyorum ama olursa çok önemli bi nedeni yoksa geçerli bi sebep hiç peşine düşmem ama benim bi eksikliğim varsa onu telafi etmeye çalışırım yoksa nedensiz bi şekilde bırakıp giden bi insandan bana hayır gelmez o yüzden boşuna vakit kaybetmeye gerek yok zamanını boşuna harcamaktan başka bi işe yaramaz çünkü gerçekten sevseydi bırakıp gitmezdi
Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
Göndərilib: B.e. Yan. 22, 2007 1:19 pm Mesaj mətni:
Aklıma bir şeyler geldi...
Ya habersizce gitmediyse... ya bir şey olduysa... ya sana ihtiyacı varsa... ya mecburen yapmak zorunda kaldıysa... ya bu bir denemeyse... Gerçek sevgi bu soruları da sorar sanırım... ama işin içindeki sevgi sığ ise, o zaman 'aman bana ne' ya da 'gencim güzelim, seni üzerim' demek tabii kolay...
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.