|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1550
30742.2 Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 31, 2007 6:59 am Mesaj mətni: |
|
|
sen tufanlar çağlayan sonsuz bir deniz
men senin qoynunda gelim
sen mene hamıdan eziz
men qaldım sene yad kimi
men sene inanib seninem dedim
sen menim en zerif gulum derdin
men sene ömrümü günümü verdim
sen mene kederden başqa ne verdin?
men senden bir zerre sevgi istedim
dedim menim olsan basqa ne derdim
men sene ruhumu qelbimi verdim
sen mene kederden başqa ne verdin? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50445.3 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 12, 2007 7:46 pm Mesaj mətni: |
|
|
Bir varmış, bir tane daha varmış
Bir Rus köyü’nde iki balık yaşarmış. Aşkları varmış. İri, Küba’ya kadar yüzelim demiş bir gün. Yeni sularla yıkansın aşkımız. İnsan, sevdiğiyle geçen zamana doyamadığı kadar aşıkmış. Balıklar içinde öyleymiş. İnce için fark etmezmiş. Bırakmışlar kendilerini akıntıya. Boğazları geçerken… Bizimkiler farkına varmadan bir balıkçının ağına takılmışlar. Daha doğrusu İri takılmış. İri ya. İnce de sıyrılıp çıkmış. İnce ya. Bırakıp gitmedi. Hem inceydi hem aşık. Kemirip ağları, kurtardı İri’yi. ‘E, tabi, ben bu ağlara takılacak kadar güçlü kuvvetli değilim, eriyip gidecek gibiyim’ diyerek, onun gururunu da okşadı. Aşkta, en yanlış şeyler bile mantıklı gelir insana. Tabi balıklara da. Çünkü aşk, suyun içinde de aşktır.
Derken, bizimkiler soğuk denizlere kavuştular. Soğuk sulardan hastalanmış ince. Ya geri döneceklermiş. Ya tek bedene düşeceklermiş. İri düşünmüş. Böyle anlarda düşünülmez. Ve Küba’ya gitmeyi seçmiş. İnce de bir balinanın midesini boylamış. Boyladığı iyi olmamış. İri’nin hafızası 5 saniyelikmiş. Nereye gittiğini ve adını unutmuş hemen. İnsan unutur, hatırlatılmazsa. Balıklar da. İriyi de yutmasın bir balina. Sonra bir mucize olmuş. Hep olur. İri’yle İnce’yi yutan… Meğer aynı balinaymış. İnce balinanın midesinde ölmemiş, midenin sıcaklığında dirilmiş. Kavuşmuşlar birbirlerine. “Cennet, sevdiğinin yanıdır”… Demişler birbirlerine.
Bu hikâyeyi balıklar, bir balinadan öğrenmiş. İnsanlar da bir şarkıdan…
AŞK HERYERDE AŞK TIR :idea: |
|
| Əvvələ qayıt |
|
follow_me Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 11, 2007 Mesajlar: 741 Şəhər/ölkə: From the hell 12838.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 1:33 am Mesaj mətni: neden biliyormusun |
|
|
bu forumda dostluktan çok kendine eş arayan var bunların amacı
damardan girmek o yüzden ve sanırım bu forumda çok aşık var umarım yanlış anlaşılmamışımdır mystrey |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

30742.2 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 3:48 am Mesaj mətni: |
|
|
Aşıklar sitesi azerinet Yaşasın ! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
follow_me Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 11, 2007 Mesajlar: 741 Şəhər/ölkə: From the hell 12838.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 8:25 am Mesaj mətni: AŞK BENİM HİÇ SENİM OLMAMIŞ...! |
|
|
AŞK BENİM HİÇ SENİM OLMAMIŞ
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 11:56 am Mesaj mətni: Re: neden biliyormusun |
|
|
| mavi_dus yazıb: |
bu forumda dostluktan çok kendine eş arayan var bunların amacı
damardan girmek o yüzden ve sanırım bu forumda çok aşık var umarım yanlış anlaşılmamışımdır mystrey |
ben kendi namıma güzel dostluklar kurdum burda seçici oldugun zaman ne istediğinide bildinmi ne arıyorsan onu buluyorsun zaten.ben paylaşım ve dostluk arıyorum onuda buldum allahaşükür yanlış anlamadımda insanları hemen degerlendirmem ben |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 12:07 pm Mesaj mətni: Re: AŞK BENİM HİÇ SENİM OLMAMIŞ...! |
|
|
| mavi_dus yazıb: |
AŞK BENİM HİÇ SENİM OLMAMIŞ
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
anlatımın çok güzel paylaşımın için teşekkürler  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 13, 2007 12:09 pm Mesaj mətni: |
|
|
AŞK IN SEN HALİ
Günün ilk ışıklarının tevazu saatleri. Ürperti veren küçük bir yığınak bana aşkın. Acı vermekten çok keyif, keyife nazaran gönül koymaktan yoksun, eğik, suskun, senli düşüncelerin bir rüyası.
Aşkın –sen halini yaşamayı çok sevdim ben. Gülüşünü sevdim, seni sen olduğun için sevmemi sevdim kendimde. Çalkantılı idi düşlerim. Düş oldun bana, uyanık halimin serseri duygularına.
Görmeden sevdim,
Dokunmadan,
Hissetmeden,
Duymadan sevdim seni.
Karşımda olmana rağmen çoğu kez, yaşadım kendi benliğimde duygularımı.
Senle iken –den halini yaşadım ben.
Günün ilk ışıklarında ise –sen halini. Tevazu saatlerinde hem de.
Kokunu duyma –dan sevdim ben. –Sen le olduğum saatlerde. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 15, 2007 12:24 am Mesaj mətni: aşk |
|
|
Sevgilin olmali...
yaninda huzur buldugun...
ayri gecen anlarinda onu dusundugun
yada bir dostun olmali...
sen gizlice sevmelisin..
o bilmemeli nasil sevdigini...
asIk olmalisin delice...
ozgurce...
korkmadan soylemelisin sevdigini..
ve hic kimse umurunda olmamali
oyle bir sevmelisin ki...
bikmali ayriliktan...
onsuzluktan...
mutluluk olmali birde...
senin gozlerinde baslamali...
onun yureginde bitmeli cumleler...
dusunmemeli yarini...
hep bugunde olmali...
kacirmamali guzellikleri...
mutluluklari...
oyle sevmelisin ki...
kelimeler yetmemeli onu anlatmaya..
neden sorularinin cevabi hep ismi olmali...
ask olmali...
sevgi olmali..
asIk olmali...
sevgili olmali...
birde kacmamali...
korkmamali..
benim gibi olmali...
senin gibi olmali...
ask sen... sen, ben olmali..
ask' in da... ask' imda...
cinar gibi olmali...
alıntı _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 15, 2007 9:34 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
AŞK İMKANSIZI ÜMİT ETMEKTİR... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yesterday Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007 Mesajlar: 623
5808.1 Xal
|
Göndərilib: C. Fev. 16, 2007 4:35 pm Mesaj mətni: |
|
|
| AŞK; Yokluğunda eksik bırakan, bulunduğunda aranılan, yaşandığında pişman olunan, en büyük yalandır... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

30742.2 Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 17, 2007 12:45 am Mesaj mətni: seninem |
|
|
Alnımda cizgiler yuva salsa da
ömrümün sonuna bir gün qalsa da
bu seven qelbimle yalnız seninem |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 17, 2007 2:22 am Mesaj mətni: merhabalar |
|
|
ASKi ANiLaR BeSLiYoR DüSLeR KaDaR Bu YüZDeN DiYoRuMKi; ASK ESKiDiKCe ASKTiR SeVGi ESKiDiKCe SeVGi.. CeMaL SüReYYa
ne güzeldemiş dimi  _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 17, 2007 3:33 pm Mesaj mətni: Re: merhabalar |
|
|
| adem52 yazıb: |
ASKi ANiLaR BeSLiYoR DüSLeR KaDaR Bu YüZDeN DiYoRuMKi; ASK ESKiDiKCe ASKTiR SeVGi ESKiDiKCe SeVGi.. CeMaL SüReYYa
ne güzeldemiş dimi  |
süper  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

50445.3 Xal
|
Göndərilib: B. Fev. 25, 2007 5:17 pm Mesaj mətni: |
|
|
AŞK
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Özdemir ASAF |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|