| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Ram365 Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 04, 2005 Mesajlar: 2
39.0 Xal
|
Göndərilib: Ş. May 07, 2005 8:37 pm Mesaj mətni: Telebelik illeri hec bitmesin |
|
|
MEN AZERBAYCAN DOVLET IQTISAD UNIVERSITETINDEE OXUYURAM.TELEBELIK ILLEERINI HEC NEYE DEYISMEYEM.BUTUN TELEBELERE UGURLAAR AAARZULAAYIRAAAM.HORMETLE RAMIL MIRZEYEV |
|
| Əvvələ qayıt |
|
owen20 General

Daxil ol: Apr 03, 2004 Mesajlar: 281 Şəhər/ölkə: AZE TOVUZ 337.1 Xal
|
Göndərilib: B. May 08, 2005 2:54 pm Mesaj mətni: |
|
|
salam ramil necesen qaqash.ede meni yaman dertletdin bu sualinla bilirsen ki,men telebelik illerimi yashaya bilmirem mene aciq verirsan ha.allah qoysa 4cu kursada mende telebelik illerimi yashayaram. reshadada salam de..forumda reshadada de yazsin.hamiya salam de.helleik chatada gel da.http://chat.azeri.net _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU 205.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyun 20, 2005 9:34 pm Mesaj mətni: |
|
|
6 il oxudum amma telebelik illeri ele bele kecdi yadda qalan anlar cox deyildi, amma yene de var idi, isterdim ki telebelik illerim unudulmaz olsun. cunki telebelik illeri heyatin en $irin illeridi _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

Daxil ol: Dec 28, 2004 Mesajlar: 238
111.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 26, 2005 2:55 pm Mesaj mətni: |
|
|
telebelik illeri her insan ucun ayri xatiresi olur ve mence telebelik illerini omur boyu unutmaq olmur derslerden elave telebelik illerimde en cox istediyim ve bugune kimi helede gorduyum refiqemi tanimisam insan omur boyu sanki telebedir , yasadagi her gun yeni bir shey oyrenir ve daimada oyrenecek
hamiye ugurlar arzulayiram  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: çər. İyun 29, 2005 12:15 am Mesaj mətni: |
|
|
dunen universiteti bitirdim, yadimdadi mudafieden sonra her birimiz $adlanirdiq ki, nehayet ki, bitirdik. amma indi ba$a du$uruk ki, o hec de menali sevinc deyildi, dunen o binadan sevinc hissi ile cixan, bu gun o bina ucun o gunler ucun darixiriq, dunen bir birimizi gore gore bu gun yene de bir birimizi gormek isteyine du$duk. o illerin gozelliyini sonra analamaga ba$ladiq, ca$ki o iller geri qayidardi sozlewrini kederle soyleyirik. ders zamani bir birimizi qirardiq, amma indi hesretik bir birimizin sesine, simasina. dorurdan en gozel iller telebelik illeridi. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

111.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyul 03, 2005 10:08 am Mesaj mətni: |
|
|
demeli bu movzuda da razilasdiq  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
Seni sevirem cunki Heyatimsan! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: B. İyul 03, 2005 9:58 pm Mesaj mətni: |
|
|
telefonda qrup yolda$larimin sesini e$idende fikirle$irdim ki, necede bunlar bezdiricidir. indi ise ilde ayda bir dfe zeng gelende $adlaniram. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
owen20 General

|
Göndərilib: B. İyul 03, 2005 11:40 pm Mesaj mətni: |
|
|
| amigo_ yazıb: |
demeli bu movzuda da razilasdiq  |
allah sizi mehriban elesin yaman dost olmusunuz ee... _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
owen20 General

|
Göndərilib: B. İyul 03, 2005 11:42 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Cancer yazıb: |
| telefonda qrup yolda$larimin sesini e$idende fikirle$irdim ki, necede bunlar bezdiricidir. indi ise ilde ayda bir dfe zeng gelende $adlaniram. |
mende telebeyem 3 cu kurs oldum amma helede qurup yoldashlarimin 90% uzlerini bele gormemishem bu nece telebelikdir ee duzdur gunah menimdir amma ne eleyim mecburam _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

111.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 04, 2005 10:36 am Mesaj mətni: |
|
|
| owen20 yazıb: |
| amigo_ yazıb: |
demeli bu movzuda da razilasdiq  |
allah sizi mehriban elesin yaman dost olmusunuz ee... |
cox sag ol can qaqasim senle bahem indi bir soz deyecekdim ama fikirlesdim ki deyeceksen ozumu terifledim ona gore qalsin gelen defe 2 qat terifleyecem  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

111.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 04, 2005 10:38 am Mesaj mətni: |
|
|
| owen20 yazıb: |
| Cancer yazıb: |
| telefonda qrup yolda$larimin sesini e$idende fikirle$irdim ki, necede bunlar bezdiricidir. indi ise ilde ayda bir dfe zeng gelende $adlaniram. |
mende telebeyem 3 cu kurs oldum amma helede qurup yoldashlarimin 90% uzlerini bele gormemishem bu nece telebelikdir ee duzdur gunah menimdir amma ne eleyim mecburam |
qaqasim gunah sendede olsa mecbursan ne etmek olar? eybi yoxdu teki derdin ele bu olsun . fikri ele me o telebelerin evezine burda o qeder telebe gorursen ki  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: Ş. İyul 09, 2005 9:15 pm Mesaj mətni: |
|
|
8 iyulda bize diplom verildi. artik ba$a du$urdum ki, bu gun son universitet divarlarimda oldugum gundur. mezunlar bele $en gune baxmayaraq hami kederli idi. bu bizim ucun son zeng gunu kimi idi. bir birinin goz ya$larin gorende daha da kederlenirdiler. duz deyiller en gozel gunler telebelik illerinde ya$ayirsan, yenede o gunlere donmek isterdim , amma ki, son goru$, son sozler ve son gun. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

111.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyul 10, 2005 10:02 am Mesaj mətni: |
|
|
tebrik edirme ve bundna sonra heyatinda ugurlar  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: C. İyul 15, 2005 1:12 am Mesaj mətni: |
|
|
esasi odur ki, onu layiqince istifade ede bilim. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

111.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyul 17, 2005 10:15 am Mesaj mətni: |
|
|
elbetteki , her anin oz deyeri var _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
|