| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU 205.0 Xal
|
Göndərilib: C. Avq. 25, 2006 8:19 pm Mesaj mətni: Nokia |
|
|
Nokia markali telefonla bagli ne varsa bura yaza bilersiz. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mcexalans Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 29, 2006 Mesajlar: 2
1.0 Xal
|
Göndərilib: C. Sen. 29, 2006 1:39 pm Mesaj mətni: |
|
|
| ben bu işte ustayım nokia n70 im var proğram kullanım sorunuz olursa cevaplayabilirim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
owen20 General

Daxil ol: Apr 03, 2004 Mesajlar: 281 Şəhər/ölkə: AZE TOVUZ 337.1 Xal
|
Göndərilib: çər. Okt. 25, 2006 9:29 pm Mesaj mətni: |
|
|
| mcexalans yazıb: |
| ben bu işte ustayım nokia n70 im var proğram kullanım sorunuz olursa cevaplayabilirim |
salam necesiniz bu movzunu acdiqiniz ucun minnetdaram menimda nokia n70 im varrrrrrrrrr idi ta ki azadikin eline dushene kimi.....dedi ki,ver duzledim mende inandim verdim turkun meseli yani telefonu verdim o gundan bu yana nokia n70 de sadece n70 deye bir yazi qalib qalani hani bilmirem:) _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU 205.0 Xal
|
Göndərilib: B. Dek. 24, 2006 11:37 pm Mesaj mətni: |
|
|
nokia N80 barede yaza bilersiz? hansi proqramlar ona gedir? ve hardan onlari endirmek olar? _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
TurXaliM Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 15, 2007 Mesajlar: 1 Şəhər/ölkə: StraSbourg 36.2 Xal
|
Göndərilib: C. Mar. 16, 2007 1:55 am Mesaj mətni: |
|
|
| Tema ve programlar yukleyebilirim NOKIA icin, isterseniz |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Azerbaycanli CEO

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 1426 Şəhər/ölkə: Azerbaycan.info 32771.0 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 10, 2007 7:02 pm Mesaj mətni: |
|
|
| TurXaliM yazıb: |
| Tema ve programlar yukleyebilirim NOKIA icin, isterseniz |
Yükle kardeş. İsteyirik  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
BishoP Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 19, 2007 Mesajlar: 26 Şəhər/ölkə: Manisa 585.7 Xal
|
Göndərilib: Ş. Apr. 21, 2007 1:51 am Mesaj mətni: |
|
|
nokia dan şaşmam 6288 im var ve çok memnunum... _________________ ne aşk var ne mutlu sonlar... dört duvar yalnızlık var gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa.... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
turkmaya Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 14, 2007 Mesajlar: 95 Şəhər/ölkə: Turkiye / istanbul 3191.8 Xal
|
Göndərilib: Ş. Apr. 21, 2007 2:27 am Mesaj mətni: |
|
|
| owen20 yazıb: |
| mcexalans yazıb: |
salam necesiniz bu movzunu acdiqiniz ucun minnetdaram menimda nokia n70 im varrrrrrrrrr idi ta ki azadikin eline dushene kimi.....dedi ki,ver duzledim mende inandim verdim turkun meseli yani telefonu verdim o gundan bu yana nokia n70 de sadece n70 deye bir yazi qalib qalani hani bilmirem:) |
Format at düzelecektir. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
turkmaya Yeni Forumçu

|
Göndərilib: Ş. Apr. 21, 2007 2:48 am Mesaj mətni: |
|
|
Format nasıl atılır? bilmeyenler için anlatmaya çalışayım.
Nokia S60 telefonlarda yani 66.00 dan n70 modellerine kadar format şekli aynıdır.
Önce telefonunuzu kapatın ve hafıza kartını çıkarın 3 parmağınızı kullanarak yıldız(*) + (3) + (yes)yani arama tuşu bu 3 butona elinizi çekmeden basılı tutun ve telefonu açın 15 - 20 saniye parmaklarınız basılı kaldıktan sonra parmaklarınız çekebilirsiniz. Birkaç saniye sonra telefon açılacaktır, açıldığında telefon hafızası temizlenmiş, fabrika ayarlarına dönmüş olacak. saat, tarih ve dil ayarlarını yaptıktan sonra telefonunuzu kullanabilirsiniz. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
turkmaya Yeni Forumçu

|
Göndərilib: Ş. Apr. 21, 2007 5:02 am Mesaj mətni: |
|
|
| Cancer yazıb: |
| nokia N80 barede yaza bilersiz? hansi proqramlar ona gedir? ve hardan onlari endirmek olar? |
Nokia telefonunuza, bilgisayardan program, müzik, resim ve oyun vs. gibi şeyler yüklemek için. önce telefonuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kuracak, ya "USB kablosu", yada bir "Bluetooth" ta ihticacınız olacak ayrıca "Nokia Pc suit" Programını indirip bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Şahsen ben Bluetooth yerine USb bağlantı kablosunu tafsiye ederim. bir çok kişi Bluetooth ayarlarını yapamadığından programı kullanamıyor. Pc suit programını Nokia'nın kendi sitesinden istediğiniz dilde indirebilirsiniz zaten gerisi çorap söküyü gibi geliyor kolay gelsin. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
BishoP Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 19, 2007 Mesajlar: 26 Şəhər/ölkə: Manisa 585.7 Xal
|
Göndərilib: B. Apr. 22, 2007 2:21 am Mesaj mətni: |
|
|
insan telefonuna niye format atsın ki anlamadım ben _________________ ne aşk var ne mutlu sonlar... dört duvar yalnızlık var gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa.... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
turkmaya Yeni Forumçu

|
Göndərilib: B. Apr. 22, 2007 2:39 am Mesaj mətni: |
|
|
| BishoP yazıb: |
insan telefonuna niye format atsın ki anlamadım ben |
Yukarıda yazılanları okumuşsunuzdur. Owen20 arkadaşın telefonu açılmakta kararsız kalıyor. Bu durumda format atabilir, yada telefonda progarmların çakışmasından, telefonun rahat çalışması için boş alan bırakılmadığından, yaşanan sorunlar olursa, tüm bilgileri (program kaldırdan kaldıramadığın dahil) silip fabrika çıkışına dönmek için, format atılır. İnşallah açıklayabilmişimdir. siz teredüt ediyorsanız, en yakın telefoncuya gidin. Sorun çözülmezse yeni bir yazılım atarak düzeltir. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

Daxil ol: Jul 23, 2007 Mesajlar: 264 Şəhər/ölkə: Ege'nin İNCİSİ'nden :) 7360.4 Xal
|
Göndərilib: C.a. Avq. 02, 2007 6:09 pm Mesaj mətni: |
|
|
nokia 6280 e uygun program varsa paylaşır mısınız?
bu telefonda symbian mıdır nedir yokmuş o yüzden hiçbir program olmuyor sadece java destekli programlar uygunmuş sanırım. aradım ama bulamadım
temalar için tavsiyem:
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
çok güzel bir site pc nizdeki istediğiniz bir resmi tema yapabiliyorsunuz. ayrıca arkadaşlık ortamı da var  _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|