Daxil ol: Apr 03, 2004 Mesajlar: 281 Şəhər/ölkə: AZE TOVUZ 337.1 Xal
Göndərilib: B. Mar. 11, 2007 1:54 pm Mesaj mətni: Re: Köhnə və təzə Bakı
Azerbaycanli yazıb:
Bilirsiniz Bakıda sürətli inkişaf gedir. Yaxşı və pis tərəfləri nədi? Bakımız gözəlləşir yoxsa hər tərəf sadəcə binaya çevrilir?
Hesen qardashim deyim da kim harda bosh yer tapdi 16 mertebe bina tikir yol kenarlari martekler piyadalar ucun yer qalmayib.. _________________ calishin ki,sevilesiniz.....
Köhne Bakı yaxşıdır, o geder tikinti 16 mertebeli neye lazımdır? Şeher estetigi kalmayıb teze binalardan. Bakının bagrında bir hançer kimi durur teze tikintiler...
Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
Göndərilib: C. Mar. 16, 2007 7:26 pm Mesaj mətni:
Hündür binalardan dünyanın her yanında var, ama köhne Bakı heç yanda... Güzgülü binalardan zehlem gelir... Bakının estetik xarakteri pozulmasın! _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
Göndərilib: B.e. Apr. 09, 2007 12:19 pm Mesaj mətni:
Fidan eline sağlık... Baküdeki değişimleri bize aktardığın için teşekkürler...
Yollar değişiyor... herşey yenileniyor... Allah rızası için bir de şu 'maşın sürenler' değişse... Değişseler de, men de Bakıya gelende maşın sürmekten korkmasam... _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Göndərilib: çər. Apr. 18, 2007 2:21 am Mesaj mətni:
Baküde hissettim kendimi fidanın aktardığı videoyu izlerken ve şu anda İrade İbrahimovadan yaşa azerbaycan şarkısını dinliyorum. Şarkıyla beraber gezdim bakü caddelerinde, yeni yollara evet fakat yeni binalara hayır...
maşın sürenlerse nasıl sürerler men heç başa düşebilmedim orada
Bacanak sen Bakıda maşın sürmüşsen?
Ben bir nece defe sürmek istedim, amma başa düşdüm ki, 10 km erzinde ya avaraya düşerem ya da bir kesle dalaşaram... Bakı trafiğinin öz ritmi var... ve bu ritm me'emçün bir az qarmaşıq! Ye'ni belke de problem mendedi! _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Bacanak sen Bakıda maşın sürmüşsen?
Ben bir nece defe sürmek istedim, amma başa düşdüm ki, 10 km erzinde ya avaraya düşerem ya da bir kesle dalaşaram... Bakı trafiğinin öz ritmi var... ve bu ritm me'emçün bir az qarmaşıq! Ye'ni belke de problem mendedi!
Bakıda maşın sürmüşüm amma bir daha maşın sürüşürmüyüm bilmirem
Göndərilib: B. İyun 10, 2007 12:08 am Mesaj mətni:
salam dostlar köhne bakıyla elaqeli qısa film proyektim var bu yaxınlarda bakıya gelecem.bununla elaqeli sizden çox böyük destek gözleyirem daha etraflı elaqe saxlaya bilsek sevinerdim mail adresimi
Bütün saatlar GMT + 5 Saat Səhifə 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonrakı
1 səhifə (Cəmi 8 səhifə)
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.