| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
owen20 General

Daxil ol: Apr 03, 2004 Mesajlar: 281 Şəhər/ölkə: AZE TOVUZ 337.1 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 04, 2005 8:17 pm Mesaj mətni: operator olsaniz kimi ve ya neyi cekmek isteyerdiniz |
|
|
operator (kamareman) olsaniz kimi ve ya neyi cekmek isteyerdiniz?
bu haqda fikirlerinizi bilmek mene vacibdir..
men operator (kamareman) olsam ilk once qaynenemim defin merasimini cekerdim. bundan xosh hec ne ola bilmez menim ucun  _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Azerbaycanli CEO

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 1425 Şəhər/ölkə: Azerbaycan.info 32686.7 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 04, 2005 9:15 pm Mesaj mətni: salam |
|
|
| Ay qarda$ deyesen qaynanandan yaman cekibsen haaa. Bu qaynanan sene ne eleyib? <br />Men operator olsam qarda$im Vuqarin toyunu cekmek isteyrdim. Heqiqi deyirem haaa Vuqar. Zarafat deyil. In$aallah o vaxta qeder ozume digital bir videokamera alib toyunu men cekecem. Olduuuu. Ba$qasina soz verme... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
owen20 General

Daxil ol: Apr 03, 2004 Mesajlar: 281 Şəhər/ölkə: AZE TOVUZ 337.1 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 04, 2005 9:24 pm Mesaj mətni: Re: salam |
|
|
| Azerbaycanli yazıb: |
| Ay qarda$ deyesen qaynanandan yaman cekibsen haaa. Bu qaynanan sene ne eleyib? Men operator olsam qarda$im Vuqarin toyunu cekmek isteyrdim. Heqiqi deyirem haaa Vuqar. Zarafat deyil. In$aallah o vaxta qeder ozume digital bir videokamera alib toyunu men cekecem. Olduuuu. Ba$qasina soz verme... |
ok sene soz verdim sen cekersen toyumu.ancar biz tereflerde kimese bir ish soz verende behini bashdan veriik?  _________________ calishin ki,sevilesiniz..... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU 203.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. Sen. 05, 2005 12:27 am Mesaj mətni: |
|
|
operator olsaydim ay owen seni hirsli veziyyetinde cekmek isterdim. sonra onu sene gosterim diye. goresen hirsli olanda neyniyirsen? bilirem ki, bu deqiqeler yaman cetin kecir hami ucun. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Java-d Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 20, 2004 Mesajlar: 78 Şəhər/ölkə: BAKU 1.0 Xal
|
Göndərilib: C. Mar. 31, 2006 10:43 pm Mesaj mətni: |
|
|
aha chekin hamisini mene gonderin mende baxim size
Operator olsaydim toylari chekerdim...Rufet Axundov oxuyan toylari...
Mirtdida onun toylari |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ciqqili Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 06, 2007 Mesajlar: 15
245.5 Xal
|
Göndərilib: C.a. Apr. 19, 2007 11:48 pm Mesaj mətni: |
|
|
men operator olsaydim heyatda bash veren qeyri adilikleri ,maraqli hadiseleri momentinde tutub chekerdim  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|