| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15931.7 Xal
|
Göndərilib: B. Apr. 22, 2007 8:22 pm Mesaj mətni: Kerkugun guzel resimleri (kendi hostumdur. TurkmenEli) |
|
|
bu ayin 28 zinde miting var Ankara tandoganda, Kerkuk icin yuruyoruz mitingi bu neden le, uye oldugum her siteye ben KERKUGUN GUZEL RESIMLERI diye konu aciyorum
sherefsizlere sozumuz : KERKÚK TÚRKTÚR TÚRK KALACAK !!!
resim 1.
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
resim 2.
resim 3.
resim 4.
resim 5.
resim 6.
resim 7.
resim 8.
resim 9.
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
zafercan Qızışan Üzv

Daxil ol: Jan 01, 2007 Mesajlar: 263 Şəhər/ölkə: Türkiye Cumhuriyeti. 1868.4 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 24, 2007 1:14 am Mesaj mətni: |
|
|
sevgili kardeşim,
belki benim şahsım 28 nisanda ankarada olamayacağım amma emin olabilirsinki gönlüm ve gönüldaşlarım sizin yanınızda olacaktır'ki biz herzaman türk dünyasında darda olan işgalde olan topraklarımızdaki bütün analarımızın,bacılarımızın ve canımız kardeşlerimizin yani sizlerin yanınızdayız.
kerkük bizim canımızdır.
birgün ulu önder ATATÜRKÜN gönlünde yatan büyük türk birliğinin en yakın zamanda hayata geçmesini canı gönülden diliyorum.
bu arada bütün türk dünyasının 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını tebrik ediyorum.
en derin saygı ve sevgilerimle.
Düzəldin: zafercan, son düzəliş: B.e. Apr. 30, 2007 10:27 pm, cəmi 1 dəfə |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Kerkuk-Qizi deneme

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 789 Şəhər/ölkə: Danmark 15931.7 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 24, 2007 7:13 pm Mesaj mətni: |
|
|
| zafercan yazıb: |
sevgili kardeşim,
belki benim şahsım 28 nisanda ankarada olamayacağım amma emin olabilirsinki gönlüm ve gönüldaşlarım sizin yanınızda olacaktır'ki biz herzaman türk dünyasında darda olan işgalde olan topraklarımızdaki bütün analarımızın,bacılarımızın ve canımız kardeşlerimizin yani sizlerin yanınızdayız.
kerkük bizim canımızdır.
birgün ulu önder ATATÜRKÜN gönlünde yatan büyük türk birliğinin en yakın zamanda hayata geçmesini canı gönülden diliyorum.
bu arada bütün türk dünyasının 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını tebrik ediyorum.
en derin saygı ve sevgilerimle. |
cok saol kardesim, senin gonlunun turkmenlerle olmasi cok hos birsey 8) senin gibi dostlarimiz cok olmasi dilegiyle..
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|