| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Azerbaycanli CEO

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 1426 Şəhər/ölkə: Azerbaycan.info Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 30, 2007 9:23 pm Mesaj mətni: İstəyirəm... |
|
|
Tətilə yaman çox ehtiyacım var. Tətil istəyirəm.
Siz nə istəyirsiniz? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yeshu Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 30, 2007 9:26 pm Mesaj mətni: |
|
|
beli men de tetile çıxmaq isteyirem... çimerlik, qum, güneş... _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
bakilibalasi V.I.P

Daxil ol: Mar 23, 2007 Mesajlar: 654 Şəhər/ölkə: Berlin Xal
|
Göndərilib: ç.a. May 01, 2007 3:07 pm Mesaj mətni: |
|
|
| mende tetil isteyirem Bakini isteyirem cox darixmisam qismet olsa insallah bu il gedecem |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Daxil ol: Feb 21, 2007 Mesajlar: 5194
Xal
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sindy V.I.P

Daxil ol: Dec 24, 2006 Mesajlar: 631 Şəhər/ölkə: Baki Xal
|
Göndərilib: çər. May 02, 2007 10:21 pm Mesaj mətni: |
|
|
isteyirem ki,yagis yagsin  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Xal
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
ShulikBoy Romantik İstifadəçi

Daxil ol: May 03, 2007 Mesajlar: 657 Şəhər/ölkə: Sensizliğin sokağından... Xal
|
Göndərilib: C.a. May 03, 2007 4:17 am Mesaj mətni: |
|
|
Men isteyiremki Sebnem Ferah ile tanish olum  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 2:13 am Mesaj mətni: |
|
|
İnsanları tanıyabilmek isterdim. Her seferinde tanıyamadığımı anlayıp kırılmaktan bıktım. Ya da yanlış anladığımı fark edip kahrolmaktan...
Herkesin benim gibi olmayacağını idrak edebilmek isterdim. Kimseye değer vermemek isterdim. Bir de ağlamamak... _________________ Adminleri çıldırtmanın yollarını öğrenin
Ya da
Forum Kurallarını Okuyun
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 5:14 am Mesaj mətni: |
|
|
| elif-elif yazıb: |
İnsanları tanıyabilmek isterdim. Her seferinde tanıyamadığımı anlayıp kırılmaktan bıktım. Ya da yanlış anladığımı fark edip kahrolmaktan...
Herkesin benim gibi olmayacağını idrak edebilmek isterdim. Kimseye değer vermemek isterdim. Bir de ağlamamak... |
İnsanlar için o kadar kitap yazılmıştır onları anlatmak için yazarlar hep önündeki örneği anlatmıştır ya arkasında kalanlar ne olacak?İnsanların kitaplarıda olsa onları anlamak çok zordur bacım.Yaşayarak öğreti en dogru öğretidir yanlışı görmek dogruya ulaşmak için en dogru yöntem bence .Her hata bize bişey öğretir kim insanları tanımış ki bizler tanıyalım ben tanıyorum diyende acaba kendisini tanıyormudur orasıda şüpheli.Burda bizim artımız sadece sağlam bir karakter olmakla kırıldıgımız zamanda kendi kendimizi onarabilmegi bilmekle olabilir bence.Kendin gibi olanı buldugun zaman zaten diğer yarınıda bulmuş olacaksın onu bulanakadarda biraz hayat bizleri pişirecek sanırım.Herkez arkadaşın olsun ama herkez arkadaşın olmasın kendini sevdiğin ve önemseyebildiğin noktada birazda kırılma yönün azalmış oluyor sanırım. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yesterday Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 14, 2007 Mesajlar: 623
Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 11:00 am Mesaj mətni: |
|
|
| elif-elif yazıb: |
Herkesin benim gibi olmayacağını idrak edebilmek isterdim. Kimseye değer vermemek isterdim. Bir de ağlamamak... |
-------------------------------------------------------------------------------------
İnsanları tanımak kolay değildir, o kadar zor da değildir.
Kendi penceremizin dışından bakmayı öğrenemediğimiz sürece zordur. Öncelikle kendimizi tanıyamadığımız sürece zordur. İnsan değişkendir. İnsanların kendi beklentilerimiz ve düşüncelerimiz doğrultusunda davranmalarını beklediğimiz sürece zordur. İlişkide hep veren taraf olduğumuz ve karşılığında bir şey beklediğimiz sürece zordur.
Hiç birimiz ideal insan değiliz bunu öğrenemediğimiz sürece zordur. Hiç birimiz ideal insan olmadığımıza göre başka insanlardan bizim istediğimiz gibi davranmalarını beklediğimizi sürece zordur.
İnsanları olduğu gibi kabul edersek kolaydır. Başka insanların belkide belli konularda bizden daha doğru düşünebileceklerini ve kendimizinde mükemmel olmadığını idrak edebilirsek kolaydır. İnsanları sürekli yargılamadan anlamaya ve sevmeye çalışırsak kolaydır. İnsanlara önce insan olarak değer verip, saygı gösterip, onlara teslim olmazsak kolaydır. Kim olursa olsun bize ne kadar yakın olursa olsun her insanın ayrı bir dünyası olduğunu kabul edip onların dünyasına saygı gösterirsek kolaydır.
İyi dediğimiz insanların da hata yapabileceğini, kötü olarak nitelendirdiğimiz insanlarında bazı konularda iyi yönleri olabileceğini fark edebilirsek kolaydır...
Şu aralar biraz sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum, ama geçecek...
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu uzun bir yolculuk...
Başka insanlara verdiğimiz değer, kendimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir...
Sağlıcakla kal, mutlu kal, sen iyi yürekli, sevecen, sempatik, samimi, yetenekli, bir kızsın...
Seni sevmeyen ölsün 
Düzəldin: yesterday, son düzəliş: C. May 04, 2007 11:08 am, cəmi 1 dəfə |
|
| Əvvələ qayıt |
|

Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 11:06 am Mesaj mətni: |
|
|
| Bacanak nerlerdesin yaww |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: C. May 04, 2007 3:21 pm Mesaj mətni: |
|
|
| yesterday yazıb: |
Namiq'in 'papanın gül balası' mahnısıne gulag as... Atamın mene tapşırdıqlarını yapıram... mezelenirem eee! _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir! |
|
| Əvvələ qayıt |
|

Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 3:46 pm Mesaj mətni: |
|
|
| yeshu yazıb: |
Namiq'in 'papanın gül balası' mahnısıne gulag as... Atamın mene tapşırdıqlarını yapıram... mezelenirem eee! |
İndi papanın gül balasını dinliyerem, yaxsı yaparsın Atanın tapşırdıqlarını eylemekle...  |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: C. May 04, 2007 4:01 pm Mesaj mətni: |
|
|
| yeshu yazıb: |
Namiq'in 'papanın gül balası' mahnısıne gulag as... Atamın mene tapşırdıqlarını yapıram... mezelenirem eee! |
İndi papanın gül balasını dinliyerem, yaxsı yaparsın Atanın tapşırdıqlarını eylemekle...  |
De mi hocam... insan atasının sözüne gulag asmalı...  _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
setenay Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 08, 2007 Mesajlar: 9 Şəhər/ölkə: ankara Xal
|
Göndərilib: ç.a. May 22, 2007 9:04 pm Mesaj mətni: |
|
|
boğaziçine gitmek istiyorum istanbulu özlediiim  |
|
| Əvvələ qayıt |