| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
yigitb Yeni Forumçu

Daxil ol: May 03, 2007 Mesajlar: 2
38.0 Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 1:46 am Mesaj mətni: Azeri Kardeşlerime... |
|
|
Salam dostlar!
Ben İstanbul'da üniversite öğrencisiyim, Azeri türkülerini, Azeri kardeşlerimi çok seviyorum.
Azerbaycan'a gelmeyi çok istiyorum.. Keşke gelebilsem...
Azeri Türkçesi'ni öğrenmek için internet üzerinden yararlanabileceğim bir kaynak var mıdır?
Ah şu politikacılar, ne zaman Avrupa Birliği sevdasından vazgeçip kardeşlerimize döneceğiz yüzümüzü bilmem ki...
Bu arada yazılarımı anlaşılabilecek gibi çeviren bir arkadaş umarım olur... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
turkopol Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 25, 2007 Mesajlar: 22 Şəhər/ölkə: istanbul 504.3 Xal
|
Göndərilib: C. May 04, 2007 2:07 am Mesaj mətni: |
|
|
Selam Yigitb kardesim....
Duygularının guzellıgını ve ınsanca seslenısını duyan bu Ersal dostunun sana bır teklıfı olacak....
Ben yaklasık 7 aydır Azerbaycan Baku de yasıyorum...
Inan bana azerbaycan ve azerbaycan turku kardeslerımız dostlarımız ınanılmaz guzeller...Yeterki dogruyu dusun ve dogru ınsan ol...
İsim geregi 2 yıl daha (yaklasık) azerbaycan Baku de olacagım..burada bır ev tuttum kendime...Sehir merkezi sayılır..Genclik te...Yazdıklarını anlatacak bir tercuman aramana gerek yok ..cunki azerbaycanlı dostlarımız soydaslarımız bizi cok iyi anlıyorlar...ve bızımle konusurken mumkun oldugunca bızım anlayacagımız bıldık ımgelerı kullanıyorlar..
Eger birgun...,
Azerbaycan ve azerbaycan halkı ıle birkac gun gecirmek ve bu guzelligi yasamak ıstersen senı gururla karsılar onurla mısafır ederim...Bas tacısın...
Ben azerbaycanı ve azerbaycanlı dost ve soydaslarımızı cok sevıyorum..Nedenmi..? Yasadıklarının degerını ve dost kıymetını bılıyorlar....
buradan bana yazabılırsın kardesım...
Dostca ol sevgiyle kal...
Ersal. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yigitb Yeni Forumçu

Daxil ol: May 03, 2007 Mesajlar: 2
38.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. May 07, 2007 3:10 am Mesaj mətni: |
|
|
Tekrar merhaba!
Kusura bakma Ersal kardeşim hemen cevap yazamadım..
Öncelikle bu nazik davetin için çok çok teşekkür ederim.
Aileme en kısa zamanda bu konuyu açacağım ve onlar da kabul ederse İstanbul'da stajımı yaptıktan sonra gelmeye çalışacağım..
Belki bu yaz olmaz, ama eminim geleceğim
Bana burda olmayan Amerikan kültürünü dayatıyorlar..Umarım oralarda öyle değildir:(
Davetindeki içtenliğe dayanarak yine buradan seninle iletişime geçeceğim..
Kendinize çok iyi bakın!
Yiğit |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|