|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30506.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:16 am Mesaj mətni: |
|
|
400. 7 ayrı iklimden 7 ayrı arı gelse 7 ayrı bahçeden 7 ayrı bal yapsa yinede senden tatlı olamaz
401. Sonsuzluk koyuyorum adınısensizgeçen günleri senle geçirdiğim günlere takas ediyorum.Yokluğun diye birşey yok bende.Ben seni sonsuzluk kadar çok seviyorum.
402. Yüreğim umulmayan dertlerle başedemezken bir sıcak gülüşünü özledi gözlerim;ve sen hangi alemde hangi düşlerdeysen çabuk gel.çünkü gülüşünü ve seni çok özledi..
403. Yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgidesonsuz olmaz.Unutmaki sevmek daima beraber olmak değil,sensizken bile seninle olabilmektir.
404. Aşk kaçmaktan çok kovalamayı,gitmektençok beklemeyi,görmekten çok özlemeyi.dokunmakatan çok düşmeyi sever.ve aşk öyle haindir ki;nerde imkansız varsa onu sever...
405. Ne seni unutacak kadar zaman gececek nede gecen zaman seni unutmaya yetecek.Birakipta gitsen beni unuturum sanma zaman alismayi ögretir unutmayi asla!!!
406. Ben seni sevdiğim kadar sende beni sevseydin,ikimiz bir olurduk birtanem.....
407. seni seviyorum gözlerindeki ışığı, kalbindeki umudu, sesindeki buğulu güzelliği seviyorum ve bu sevgi uğruna canımı ortaya kayuyorum. dön neolur
408. seni yalnızlığımın dibine sızan bir ışık dağınık gönül bahçemde filizlenen bir karanfil ve sigaramın dumanındaki heyacan kadar çok seviyorum
409. ÜZMESİN SENİ KARŞILIKSIZ SEVGİLER BAĞRINA TAŞ BASARSIN ACILAR BİRGÜN BİTER GİDEN GİTSİN ALDIRMA EN BÜYÜK YANGINLAR SÖNER SAKIN ARDINA BAKMA KRALLAR ÖNDE GİDER
410. VUR HANÇERİ KALBİME, KALBİM KANA BULANSIN, FAZLA DERİNE İNME ÇÜNKÜ ORDA SEN VARSIN....BENDEKİ AŞKI ÖLDÜRME.BU BENİM SONUM OLUR.
411. Sen yol aldığım gemi,demir attığım son limansın.Kokladığım ilk çiçek, yapraklarımı titreten son sevdamsın.SENİ ÖLESİYE SEVİYORUM BUNU UNUTMA.
412. aşk dudaklardaki kahkaha değil gözlerdeki yaştır maksat sevgi uğrunda ölmek değil uğrunda ölünecek sevgiliyi bulmaktır ...
413. BİZ DOSTLARIMIZI BİR KIR ÇİÇEĞİ GİBİ ELİMİZDE DEĞİL KURSUN YARASI GİBİ YÜREĞİMİZDE TASIRIZ.
414. dün gece yıldızlara seni anlattım dinledikçe birkez daha parladılar ayda olduğumuzu söyledim seni dilemem için hepsi birer birer kaydılar...
415. akşam olurdu.onu düşünerek uyurdum,tüm çekitiğim acılar adeta olmamışcasına kaybolup giderdi.şimdi yok acılar tekrar başladı yetiş sevdiğim ağlıyorum acı çeke çeke son bir şey,esni senle yaşamak varken hayalinle yaşamak ümit versede gel artık gel gülüm.
416. ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar ne şeytan bir günahı seni beklediğim kadar....
417. içimi acıtanda sendin acımı dindirende ne tuhaf dimi seni içimden terkediyorum...
418. Ne seni unutmak için bir çabam var içimde nede aşkımı körükleyen rüzgar nede seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede seni görmeye dayanacak bir kalbim var.
419. CEsaret korkmamak değil,korkuya rağmen bişeyler yapabilmektir.
420. Ne alçalıcak kadar günahkarım ne göklere çıkacak kadar masum ne yaşadıklarımdan huzursuzum ne şuan yaptıklarımdan mutlu sırlar içinde bir dünyam var bir SEN varsın ne seni kaybedecek kadar cesurum nede kazanacak kadar güçlü ama seni kazandım ve kaybedemem
421. Şair bensem şiirim sensin,deli bensem zincirim sensin,sarhoş bensem şarabim sensin,aşık bensem aşkım sensin,ben hala yaşıyorum sebebi SENSİN.
422. merhaba hüzün adası..ben duygu gemisi..gecenin karanlığında yanaştım limanına..yüküm mutluluk..kulak ver bak ne diyor gemideki ses:özledim seni.. birtanem..
423. esaret bağlarında gül olmaktansa hürriyet dağlarında diken olurum.birzalimi sevmektense sevenlerime esir olurum.
424. seni sevmek ölmek ise ben o ölümü çoktan tattım be gülüm |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30506.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:17 am Mesaj mətni: |
|
|
425. Kilometrelerce uzakta olsak bile aynı gök yüzünü paylaştığımız sürece kalplerimiz daima birlikte atacaktır
426. E-limde olsa senden vazgeçmek S-eni sevmeye çalışmazdım elbet E-bedi dünyada seninle birleşmek N-ezaman olur mümkünmü bilmek günahtır elbette yalan söylemek Ü-mit veripte birden terkemek L-ütfen gitme zor oluyor beklemek
427. Seni ben degil gözlerim seçti, onlar seçti onlar begendi, sen benim degil onlarınsın, gittiysen de banane, onlar ağlasın
428. Ne seni unutmak için bir çabam var içimde,ne de aşkımı körükleyen rüzgar,nede seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayancak bir kalbim var...
429. Cesaret korkmamak değidir;korkuya rağmen bişeyler yapabilmektir.
430. Sana bir tek bedduam var:yüreğin munzur dağları gibi temiz umudun düzgün baba kadar yüce ve sevgin dersim dağları gibi BÜYÜKVE YIKILMAZ OLSUN
431. sen...bugüne dek her gece allahtan istediğim ama bulamayacağıma inandığım ölesiye sevdiğim canım...gün geldi dualarım kabul oldu seni buldum binbir umutla sana güvenmek sana sarılmak seni hissetmek istedim daha doğrusu herşeyinle benim olmanı tek taraflı
432. Sevdiğini bırak gitsin geri dönerse senindir;dönmezse bilki hiç senin olmamıştır zaten...
433. Sevgi dilde olmaz gözdedir,yürektedir.bunu asla ve asla unutma.o zaman sende gerçekten seversin...
434. seni seninle yasamak varken; sensizlik bana acı veriyor
435. DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR DERLER BEN SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM
436. güneşi kaybettim diye üzülme;yoksa yıldızları göremezsin...
437. Bu sabah hüzünlüyüm,dokunalar ağlarım kalbim acılarla dolu,yokluğunun ilk sabahında,unutmuşum saatleri zamanlr durmuş senin için gidişine sabahlar bile isyanlar etti sensiz güneşler bile doğmyor,gözlerimde zaman acımasız, zaman hain...
438. Ya gel görün bana;yada girme düşünceme;ya hiç görmeseydim seni;yada gitmeseydin benden.
439. Denizin hiç tadı yok boğuyor dalgalar sahili gözler boş boş arıyor o giden sevgiliyi..
440. Gidişini görmemek için kapattım gözlerimi öylesine acıdıki içim tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım acım yaş olup akmalıydı gözlerimden AĞLAYAMADIM...
441. Bir kalbin açıklanması güç;çözümü imkansız;tek başınalığı
442. ASK İÇİN KATLANMİŞTİK BUKADaR ACİYA NEDEN GİTTİN YAKTİN YÜREGİMİ SADECE İKİ KELİMEYDİ DUDAKLARİNDAN CIKMASI GEREKEN SENSE SADECE BENİ CIKARDİN HAYATİNDAN AMA SİMDİLERDE MUTLUYUM SENİN OLMAYİŞİNA ANLASILMASİ ZOR OLSADA ALİŞTİM MUTLUYUM SEN YOKSUN AMA DEGER
443. TEK KALDIM ŞU DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER GİBİ YANDIM,ALEVİM OLUR MUSUN? İLK AŞKIM DEĞİLSİN AFFET SON AŞKIM OLUR MUSUN?(MEHMET SENİ ÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOK AMA ÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOK SEVİYORUM)
444. BEN SENI UNUTMAK ICIN SEVSEYDIM SANA OLAN SEVGIMI YUREGIME DEGIL SONBAHARDA DOKULEN YAPRAKLARA YAZARDIM ASKIM
445. seni bir kusun aglaması kadar seviyorum bu kadar mı diyeceksin ama bilmedigin bişey var kuslar aglayınca ÖLÜRLER
446. Üzerine sabır tohumları ekip,sevgi ile suladığın gülünün bilmeni istediği bişey var,seni çok seviyorum.
447. Sen güllere zenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin özgürlğk kadar özel,güller kadar güzelsin...
448. Bu dünyadaki en güvenki sığınağım senin kucağın.benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım.seni seviyorum annem...
449. Sana bir ceylanın su içisi kadar güzel,bir bebeğin bakışları kadar saf ve temiz,gül tomurcuğunun üzerindeki çiğ tanesi kadar taze bir selam yolluyorum |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|