Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - sevgi mesajları
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Arkadaşlık - Sevgi

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
sevgi mesajları
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
mahsum_
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007
Şəhər/ölkə: baki
30506.3 Xal

MesajGöndərilib: B. İyun 24, 2007 5:22 am    Mesaj mətni: sevgi mesajları Sitatla cavab ver

675. Çikolata tatlıdır senin kadar değil seni seven çoktur benim kadar değil
676. isiklari sondur,pencereni ac ki iceriye gecenin sessizliyi girsin.yildizlarin gulusunu isit ve ayin benden sana yolladiyi opucuyu dudaklarinda hisset
677. seni bulmaktan önce aramak isterim. seni sevmekten önce anlamak isterim. seni bir yaşam boyu biriktirmek değilde sana hep,hep yeniden başlamak isterim...
678. AĞLAMAK ÇOCUĞA MASUSTUR AFETMEK İSE ALLAHA EĞER BİRGÜN BENİ ALDATIRSAN ÇOCUK DEĞİLİM AĞLAMAM ALLAH DEĞİLİM AFETMEM...
679. gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim.. aglamak için bile olsa senin o güzel gözlerini özledim... seni seviyorum
680. 7 tane arı 77 ülkede 777 şehirde 7777ilçede 77777 köyde 777777çiçek üzerinde bal yapsa senin kadar tatlı olmaz
681. sevmeden sevme ki degerın olsun sev ama bellı etme önce o sonra sen
682. Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım
683. bedenimde bir avuç can var içi o kadar canda bir kalp var dünya kadar o kalpte bir sevdi var sonsuza kadar o sevgide bir sen varsın sonsuza kadar AŞKIM
684. gülle diken ayrılsa çölden pınar fışkırsa gökten kızıl kar yağsa seni belki unuturum canımın canı
685. sen gittin gideli baharım soldu,gönül bahçemdeki güllerim kurudu yazlarım hep kış günlerim ayaz oldu senden sonra yüzüm gülmedi benim
686. yapraklar sararıp dökülürken yere yaşlı gözlerimi çevirip göklere hergün istemem yılda bir kere adımı anmayı unutma:(((
687. HEY MESAJ!SESSİZCE GİT...ONUÇOK SEVDİMİVE ÖZLEDİĞİMİ SÖYLE İŞİ VARSA BIRAK YORGUNSA RAHATSIZ ETME UYUYORSA YANAĞINA BİR ÖPÜCÜK KOY BENİM İÇİN
688. KEŞKE YANLIZLIĞIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN ONUNLA PAYLAŞTIKLARIMI SENINLE PAYLAŞSAYDIM KEŞKE SENİN ADIN YANLIZLIK OLSAYDIDA BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM
689. Yeryüzünde her aşkın bir meleği varmış.Yeryüzünde her biten aşk için bir melek ağlarmış.Sana söz veriyorum aşkım bizim meleğimiz asla ağlamayacak
690. Rüzgardan nereye sürüklendiğini bilmeyen bir yaprak gibiyken sana sığındım eğer o rüzgar bitene kadar beni tutmayı başarabilirsen kuruyana kadar ellerindeyim
691. ask öyle bir duyguki anlatamıyorsun karsındaki ise bu kadar duygusuzki anlıyamıyorsun ama o anlamıyor olsanda onu cok seviyorsun işte o duyguları ben tasıyorum seni cok seviyorum sadetim.......
692. İNSAN VARDIR FARK EDİLMEZ SÜSÜNDEN KİMİ FARKSIZ KOYUN SÜRÜSÜNDEN HER GÖRDÜĞÜN ŞEKLE KAPILMA İNSAN BELLİ OLMAZ GÖRÜNTÜSÜNDEN.
693. bir gece ay bana sordu neden seni ağlatan erkele berabersin diye....Ay'a baktım ve dedim ki sen hiç gökyüzünden vazgecebilirmisin dedim!!!!!
694. SEV SENİ SEVENİ SANA GÖNÜL VERENİ SEVGİN İÇİN GELENİ SENİN İÇİN ÖLENİ.
695. taş olsam erirdim bakışlarınla dağ olsam çökerdim senin yanında sevgilim sucluysam bu aşk yolunda hancere gerek yok gözlerin varya
696. Ansızın çıktın karşıma , ansızın basladı hersey önce gözlerimiz değdi birbirine sonra eşini buldu ve tek parça oldu yüreklerimiz tek yürekte çift ruhuz ikimiz
697. Bir kalp mesafesi kadar yakın , yıldızlar kadar uzaksın bana.Ben bir çocuk kadar umutluyum ama sen imkansızsın bana...
698. seni çok seviorum aşkımm benimmmm
699. Min sheyir yazsam sacinin her teline.Seni nece sevdiyimi deye bilmerem.Oyle kok saldinki ureyime,istesemde sokub ata bilmerem
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
mahsum_
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

30506.3 Xal

MesajGöndərilib: B. İyun 24, 2007 5:23 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

700. Menden
701. Gunah sevmekse eger,acigina seveceyem.Daha cox seveceyem,gerekerse oleceyem.Yansa kul olsada qelbim,yenede seni seveceyem.Esl sevgi neceymish herkese oyredeceyem
702. DÜNYA GÖZLERIN KADAR GÜZEL OLSAYDI GERCEKTEN BITANEM DÜNYA YASAMAYA DEGERDI...BITANEME
703. gel kalbime hesap aç faizle aşk veririm vadesiz severim ben tek aşk subesiym piyasada aldırma kredi veriyorum vergi verme istemiyorum ben seni %100 seviy orum........:)
704. kırıyorsa sözlerım susarım bırdaha konuşmamvarlıgım rahatsız edıyorsa ölürüm bırdaha karşına çıkmam eger rahatsız eden sevgımse kusura bakma buna engel olamam nefes aldıgım surece sadece senı sevecegım aşkım volkan sana bu mesajım
705. sabah uyandığında doğuya bak belki güneş selamımı getirmiştir eger yağmur yağıyorsa üzülme çünkü dudaklarım dudaklarını ıslatmaya gelmiştir
706. hangı ruh duydu senı benım kadar derınden hangı gonulde yandın boyle yangınla sen ya benım gozlerımdı senı bambaska goren ya baskası bırakıp geçmis senı gormeden
707. Sevgi Özlemdir_Kavuşmayı Umut Ederek...
708. ben sensiz geçen günlerime yanarken sen bensizliğe sevineceksin ama sunu unutma bir gün sende seveceksin (BİTANEM:)
709. HAYATTA ASLA ÜÇ ŞEY GERİ GELMEZ SÖLENEN SÖZ SIKILAN MERMİ!
710. sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin
711. bu mesajıhafızaya alırsan benı seviyorsun silersen begenıyorsun cevap verırsen benı ıstıyorsun cevapsız bırakırsan bensız yapamazsın sımdı ne yapacaksın?
712. Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun.para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz geçen yüzyıl değil.seninle gecen bir gün benim olsun
713. sevmeyi bilmeyen gözler ağlamayıda bilmez!
714. Gökyüzünde bir yıldız seç kendine, en güzeli, en parlağı olsun. Bir de benim için seç, ışığın önemi yok. Yeter ki sana yakın olsun.
715. gönlüm;sevgim;aşkım;bedenim;ümidim;hayallerim;herşeyimle her zaman yanındayım
716. Küllenmiş aşkım Anlamsız hayatta Dua olmuş aşkın Ellerimde teksen Rüyalarımdasın
717. gecelerin rengi benzemez güneşin rengine üşütür ayaz korkutur.karanlık bu gece,bir hüzün bir gariplik var üstümde, ya ben fazlayım bu şehirde yada BİRİ EKSİK...??
718. Susan dilimin sozu,, yanan kalbimin sesisin.. Soluksuz bedenimin nefesi,, gormeyen gozumun Rengisin.. Olurda birgun olursem sunu bil,, Tabutun icinde ben. bedenimin ustunde kefen,, Benim icimde de hala sen olacaksin bitanem
719. MAZİ BİR KUŞTUR UÇAR GÖRÜNMEZ DOSLUK BİR SIRDIR ANAHTARI VERİLMEZ! HAYAT BİR SELDİR AKAR GÖRÜNMEZ AŞK EBEDİDİR
720. sen beni sensiz biraktiginda hicbiseyin farkinda degildin ama unuttmaki sende benim seni sevdigim gibi beni sevceksin birgun ama cok gec olmsu olucak cunki o gun ben kara toprakda olmus olcam........
721. her gecenin bir sabahı, her kışın bir yazı, sonsuz denen göklerin bile sonu varsa, sensiz geçen günlerinde sonu geleçektir...
722. bir gun sen uyurken yanina bir melek gonderdim sana nezaret etmek ucun.ama o cabuk dondu.ne oldu diye sordum.dedi:bir melek digerine nezaret ede bilmez.demek ashkim sen ozun de bir meleksin.buna gore seni cok seviyorum.askim benim.
723. dünyaları degişmem göz bebegim sana hayatımın aşkı seni seviyorum
724. gözler gözleri gözleyen gözleri gözler.........
Əvvələ qayıt
mahsum_
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

30506.3 Xal

MesajGöndərilib: B. İyun 24, 2007 5:23 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

725. değer verdiğin kişi sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın........
726. Öyle bir hayat yaşadım ki cennetide gördüm,cehennemi de.Öyle bir hayat yaşadım ki tutkuyuda gördüm pes etmeyi de.Bazıları seyrederken hayatı ben ondan kendime bir sahne buldum,oynadım.Öyle bir rol vermişler ki;okudum okudum anlamadım.Sonra dedim ki;Söz ve
727. AŞIĞINIM YANINDA OLMASAMDA,AŞIĞINIM SANA DOKUNAMASAMDA,AŞIĞINIM GERİ DÖNÜŞÜ OLMASADA...
728. yüreğim deniz değil ki öfkesinisahilere vursun
729. SENİ SEVİYORUM DİYEN DİLLERE DEĞİL SENİN İÇİN AĞLAYAN GÖZLERE İNAN...
730. bir gün olurda bana unut dersen,bu bana ölümden zor gelir gülüm.bir hata yapıpta unutursam bari sen unutma be gülüm
731. çağrılarım öpücük olsup yanağına konsun, mesajlarım kalbine kazınıp duygularım olsun,dileklerin kabul,sevgim senin olsun.Herzaman aklımdasın haberin olsun.
732. GÜZELLİK SÖZDE İSE SÖZÜN GÜZELİ SENDE.GÜZELLİK YÜZDE İSE YÜZÜN GÜZELİ SENDE.AMA GÖRE GÜZELLİK KALPTE.ÇÜNKÜ KALBİN EN GÜZELİ SENDE CANIM..........
733. eğer birgün senden ayrılmak zorunda kalırsam bunu sana olan sevgimin küçüklüğüne değil,çaresizliğimin büyüklüğüne bağışla...
734. Niye yagıyorsun yagmur,neyi ıslatmak istiyorsun..Cadde ıslak yol ıslak,ıslatmak istediklerin gözlerimse onlar zaten ıslak...
735. OKYANUSLARI KAVONOZA SİGDİRA BİLİRMİSİN? YA YİLDİZLARİ? BEN SANA OLAN SEVGİMİ KÜCÜCÜK KALBİME SİGDİRDİM OKYANUSLARDAN YİLDİZLARDAN COK OLMASINA RAGMEN
736. sevmek öylesine güzel bişey sevilmek öylesine kutlu bişeysevmemek düşündüren bişey sevilmemek kötü bişey
737. SEVMEK ÖLMEKTİR BENCE BENDE SEVMİŞTİM ÖLMEDEN ÖNCE
738. seven ne kadar severse sevsın sevılen hep nankor olur
739. KADINLAR UNUTUR AMA NEYİ UNUTTUKLARINI ASLA UNUTMAZLAR !!!
740. Sevgi isdeyirsense Allah yeter,dost isdeyirsense Quran yeter,neymet isdeyirsense shukur etmeyin yeter,olum isdeyirsense nefes almagin yeter!!!
741. yagmur ol ama ıslatma güneşim ol ama yakma rüzgarım ol ama savurma sevebildigin kadar sev ama sensiz bırakma
742. Güneş birgün dünyaya aşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış yaklaşacağı zaman herşeyi yakacağının farkındaymış onun için hep uzaktan sevmesini öğrenmiş
743. Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende güzellik yüzde ise yüzün en güzeli sende ama bana göre güzellik kalpte kimseye söyleme ama kalbin en güzeli sende aşkım
744. gözlerimden yüzünü çıkarda al aşk yalansa her mevsim sonbahar seni seviyorum
745. SEVGİYİ yaşamak ne zaman SUC oldu?hangi YASA bir SEVGİYE cezabiçebildi? hangi SAVCI gerek SEVGİNİN YANLISLIGINI iddia edebildi?hangi HAKIM kalemini kırıp SEVGININ ÖLMESİNE HÜKMEDEBILDI? simdi SEVGİYİ YARGILAMAYA yeltenen tüm MAHKEMELERİ REDDEDIYORUM ve SE
746. sevgilerin en güzeli seni sevmek özlemlerin en güzeli seni özlemek ve hayatın tadı uyandığımda senin var olduğunu bilmektir
747. HANİ BİR SÖZ VARDIR BİLİRMİSİN AGLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZ AMA BEN SENİ HALA SEVİYORUM BUDA DEMEKTİR Kİ BEN HALA AGLIYORUM
748. kalbim seni unutacak kadar adiyse ellerim onu parçalayacak kadar asildir...!!!
749. dünya unutursa dönmeyi, rüzgar unutursa esmeyi, aşıklar untursa sevmeyi, ancak o zaman unuturum seni...
Əvvələ qayıt
mahsum_
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

30506.3 Xal

MesajGöndərilib: B. İyun 24, 2007 5:24 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

750. yürek söz vermişse bizde sözden dönülmez..kalp kalbe gönül vermişse sevgi inkar edilmez.. bizde yürek zedelenir ama aşka ihanet edilmez....
751. sen sabahın dördünde aşk mektubu yazdın mı?Sewgilere dargınken yeminini bozdun mu?Umutsuz türkülere ağlayıp da kızdın mı?Bekleyiş limanına demiri attın mı?Sen sewda ateşine yüreğini sürdün mü?Seni sessizce sewen böyle bi aşık gördün mü???
752. keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın,keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım,keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım
753. seni sensiz yasamak mi asla senin sesini duyamamakmi asla seni sevdiyim gün varya ogün bebisim ogün hayatimin en güzel seyini yasadim sen olmazsan bende olmam sen yok olursan ben senden önce yok olurum gitme birakma beni ölüm bile ayirmamasin bizi sen bit
754. seni tahmin edebileceğin kadar değil tahamül edemeyeceğin kadar çççoookk seviyorum
755. Hayatta üç seyı sevdim seni, kalbimi, ümit etmeyi.Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim belki seversin diye..!
756. gozumde birdamla yas oldun aglayamadım. o damlanın içinde sen vardın anlayamadın!!!
757. Kuyruklu yıldızlar vardır.Dünyaya yetmiş yılda bir gelirler.İnsanlar onu hayatı boyuncabelki bir kez görürler ben o yıldızı gördüm o da sensin bi tanem
758. sevgının en guzelı karsılıksız olanıdır
759. beklenilin gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
760. aşık olmak kolay,fakat onu söylemeyi bilmek zordur...
761. sana sana ne demeliyim bilmiyorum.hayatım hayatım desem hayat kısa.güneşem güneşim desem oda batıyor.ama ama ben buldum sana sana canım demeliyim.yeşil gözlüm
762. Bir gün bu sehirde, bu mahallede, bu sokakta bulamazsan sevdigim; Bilki ben gÖzlerinin daldigi yerdeyim......
763. uçurumun kenarında olsa hayata inat gülümse...
764. GİDEN GİTMİŞTİR. GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR. BEN GİDENİ DEĞİL, GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR
765. eğer birini seviyorsan ona sonuna kadar katlanmalısın çünkü onu kaybedince oyunda bitmiştir
766. Bir kelebek olsaydım yağmur,çamur demeden yanına uçardım.Omzuna konup sana doyasıya bakardım.Bir haber vermeden yanağından öper kaçardım.
767. sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin; senli günlere takas ediyorum.yokluğun diye birşey yok bende çünkü ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum.!
768. sen hep gül! :)ÜZÜNTÜ NEDİR BİLME.GÜLMEK kime yakışıyor sorusuna milyonkere cevabımsın şimdi sebepsiz sadece benim için GÜLERMİSİN AŞKIM CANIM BİTANEM :)
769. ben seni asil insanların basit sevgisiyle degil basit insanların asil sevgisiyle seviyorum aşkııım
770. Hayatta iki umudum var biri sen biri özgürlüğüm, özgürlüğüm için herşeyimi senin için özgürlüğümü veririm
771. bir gün bana soracaksın beni mi cok seviyormusun yoksa hayatımı hayat diyecem küsüp gideceksin ama şunu unutmaki benim hayatım sensin aşkım
772. AGLAMAK AYIPSA AGLATANLAR UTANSIN
773. Sevgi,okyanusların derinliklerindeki midyelerin gönlünde yatan incilere benzer zor bulundukları için çok değerlidirler.Tıpkı senin gibi.
774. 7 ayrı iklimden 7 çeşit arı getirseler 7 çeşit arı 7 ayrı çiçeği dolaşıp bal yapsa senin kadar tatlı olamaz
Əvvələ qayıt
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » Arkadaşlık - Sevgi Bütün saatlar GMT + 5 Saat
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.