|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30506.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:26 am Mesaj mətni: sevgiye dair |
|
|
775. gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım
776. sen çölde tek başına kalmış bir gül olsanda seni kurutmamak için gözyaşlarımla sularım seni...
777. BİZ SEVGİMİZİ KIR ÇİÇEKLERİ GİBİ ELİMİZE DEĞİL KURŞUN YARASI GİBİ KALBİMİZDE TAŞIRIZ.
778. sevmek sevilene gurur sevene acı çektirir
779. bir gün bana soracaksın beni nekadar seviyorsun diye bense bir serçenin göz yaşı kadar diyeceğim sende çekip gideceksin ama bilmeni isterim ki bir tanam serçeler ağladıkları zaman ölürler
780. nekadar imkansızsa yıldızları saymak okadar imkansızdır seni unutmak
781. bir sevgim var içimde lekesiz tertemiz...bir özlem var içimde uçsuz bucaksız... birde sen varsın yüreğimde unutulması imkansız...
782. sen yoksan herşey eksik sen varken herşey tam herşeyimi alsınlar benden birtek seni paylaşamam
783. sevmek yasamak kadar güzelse unutmak ölüm kadar acıdır...
784. seni sevdiğimi anlamak istiyorsan yağmur yağarken yağmurun herdamlasını tujt tutduğun herdamla seni seviyorum demektir.tutamadıkların ise senin bana olan aşkın
785. SENİ GÜNDE BİR KERE DÜŞÜNÜYORUM ODA 24 SAAT SÜRÜYOR
786. uçurumun ne kadar kenarında olursan ol dünyaya gıcıklık olsun diye gülümse!
787. ağlayan göz seven kalbin ifadesidir
788. Sevgi bagı baglar aramızı sevgi Yolu Acar yolumuzu Sen sevgiyi hak edensin cunku kalbin ve sen birtanesin...
789. bırak güneş dogsun batsın bırak dünya haine kalsın bırak yalancının degirmeni dönsün ama sen yaşamayı bırakma sen yaşaki dünya insan görsün
790. insan sevdiğini düşünürken kalbine yıldız çizermiş, ben seni düşünmekten kalbim gökyüzüne döndü!!!
791. AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZ
792. YA DELİCE SEV YA DA HAİNCE TERKET AMA ASLA ALDATMA
793. SEV AMA BİR ANLIK OLMASIN İLK BAHARDA YEŞERİP SONBAHARDA SOLMASIN
794. seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım
795. mezarlar içinde bir mezar mezarın içinde bir tabut tabutun içinde bir kefen kefenin içinde benim içimde bir sen olacaksın bitanem
796. eskiden mektubun sonuna konan üç nokta sevdiğine olan tüm sevgi sözcüklerini içerirmiş.seven üç nokta koyar sevilen anlarmış.fazla söze gerek yok...
797. ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma,ne güneşi istiyorum,karanlığıma,çok deyil birtanem sadece seni istiyorum yalnızlığıma
798. balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgiyi hep yüreklerinde hissederler bende sana dokunamıyorum ama hep yüreğimdesin..
799. ruhumu yere vurup hasret çektiren olsanda ne sevgine bedduam nede sana kinim var deryaya akar gibi binbir dertle olsamda seni mahşere kadar sevmeye yeminim var |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mahsum_ Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jun 23, 2007 Mesajlar: 493 Şəhər/ölkə: baki 30506.3 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 24, 2007 5:27 am Mesaj mətni: |
|
|
800. Deniz kumsalı unutursa gemi limanı terk ederse bende seni ozaman terk ederim.
801. hey dostum seveceksen 1 gün değil 1 ay değil 1 yıl değil 1 ömür boyu bile olsa sevma çünkü aşk IZDIRAPTIR
802. Sevenler bilmez ölenler görmez,Bakanlar hissetmez,Aglamakla yetinilmez ve Benim gönlüme kolayca girilmez girenlerse ölünceye denk silinmez.
803. Sen yemegimin tuzu, yuregimin buzu, anasinin en guzel kizi, butun varligimin sevimli hirsizi.. sen sevildikce sevilesi.. övuldukce övulesi.. öpuldukce öpulesi.. asik oldukca olunacak askimsin : ) _________________ SEVGI NECE GOZEL ULVI BIR HISSDIR
BU HISSI HER INSAN YASAYA BILMIR
HEM SEVIB HEM DE KI SEVILMEK GOZEL
ONU DA HER INSAN YASAYA BILMIR |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|