| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Ahdes Duygusal

Daxil ol: Jan 04, 2007 Mesajlar: 2201
50445.3 Xal
|
Göndərilib: çər. İyul 18, 2007 11:27 am Mesaj mətni: Okuma bu yazıyı... |
|
|
Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak... hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat HAVANI alırsın. Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yok.Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun!
İnsanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun. Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum,
başka işin yok mu senin?
Okuma bu yazıyı . Bak hala okuyor, Allahım ya. Vakti varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak. Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana yaw.
Yok yok sen adam olmazsın. İnsana bi kere laf söylenir ...Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vak kaybı valla benden söylemesi . Yeter yaw okuma işte. İşine gücüne git Başka bloglara, selere git gez dolaş hayatını yaşa ya.. Üff sıkıldım ha.. Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun?
İyi hadi kazandın... Artık sıkıldım çünkü.... İşte mesajın:
“Sigara sağlığa zararlıdır...”
Umarım başın göğe ermiştir.
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
follow_me Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Feb 11, 2007 Mesajlar: 741 Şəhər/ölkə: From the hell 12838.3 Xal
|
Göndərilib: C.a. İyul 19, 2007 9:56 pm Mesaj mətni: |
|
|
sigara sağlığa zaralıda en başından söyleyebilirdin
ama yinede hatırlattığın için sağol |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
|
Göndərilib: C. İyul 20, 2007 9:37 pm Mesaj mətni: |
|
|
aslında okumaya bilirdim ama yazıyı yazanın dahaönceki yazılarını okuduğum için bunda mutlaka bişey vardır o boş bişey yazmaz dedim ve yanılmadım sıgara sağlığa zararlıdır
teşekkürler _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
bedbin Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 05, 2007 Mesajlar: 99 Şəhər/ölkə: izmir 2884.9 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 23, 2007 9:08 pm Mesaj mətni: |
|
|
güzel mesaj ben zaten içmiyom _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
adem52 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Jan 17, 2007 Mesajlar: 626 Şəhər/ölkə: ordu fatsa istanbul türkiye 9710.7 Xal
|
Göndərilib: ç.a. İyul 24, 2007 1:42 am Mesaj mətni: |
|
|
ben yeni bıraktım çok şükür galiba dört ay oldu yanılmıyosam  _________________ herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|