| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Azerbaycanli CEO

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 1426 Şəhər/ölkə: Azerbaycan.info 32773.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 1:10 am Mesaj mətni: İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - ecece |
|
|
Bu həftə qonağımız ecece. Soruşun suallarınızı. Birinci mən soruşum. Özün haqqında qıssaca bizə nə deyə bilərsən? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

Daxil ol: Jul 23, 2007 Mesajlar: 264 Şəhər/ölkə: Ege'nin İNCİSİ'nden :) 7360.4 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 1:24 am Mesaj mətni: |
|
|
selam herkese
öncelikle şunu söyleyeyim ben türkçe yazacağım. azerice yazıp güzel dilinizi katletmek istemem
ben ece. İzmir'in bir ilçesi olan Bergama'da doğmuşum ve hala da orada yaşıyorum.1 mart 1990 doğumluyum. 17 yaşındayım. Anadolu lisesi 3. sınıfa geçtim. Bölümüm eşit ağırlık. ilerde Okul Öncesi Öğretmenliği yapmayı düşünüyorum çünkü çocukları çok seviyorum.
ayrıca balık burcuyum ve burcumun getirdiği duygusallık, hayalperestlik gibi birçok özelliği fazlasıyla bulundurmaktayım  _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ordusporlu Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 25, 2007 Mesajlar: 65 Şəhər/ölkə: kale arkası AKINCILAR tribününden 4193.2 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 2:13 am Mesaj mətni: |
|
|
neden koyu bir CANDAN ERÇETİN hayranısın?
hayal dünyan ne kadar geniş?
duygusal birisin aşkı yorumlarmıısın
cevap vermek istemedigin soru varsa kusura bakma  _________________ biz bu şehri tribünde sevdik
övünmek gibi olmasın BİZORDUSPORLUYUZ
Düzəldin: ordusporlu, son düzəliş: B.e. Avq. 06, 2007 2:23 am, cəmi 1 dəfə |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

Daxil ol: Jul 23, 2007 Mesajlar: 264 Şəhər/ölkə: Ege'nin İNCİSİ'nden :) 7360.4 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 2:23 am Mesaj mətni: |
|
|
| ordusporlu yazıb: |
neden koyu bir CANDAN ERÇETİN hayranısın?
hayal dünyan ne kadar geniş?
duygusal birin aşkı yorumlarmıısn
cevap vermek istemedigin soru varsa kusura bakma |
CANDAN ERÇETİN'in her bir şarkısı farklı bir ruh hallerimin tanımı gibi. yani şarkılarında kendimi buluyorum denebilir.
çoğu insan uyumadan hemen önce hayal kurar oysa ben hayal aleminde yaşar gibiyim. şu yazıları yazarken bile kafanda hayallerim uçuşmuyo değil
aşkı sevmem çünkü geçicidir. oysa sevgi kalıcıdır. bir insana aşık olursun sevgiye dönüşmezse eğer her yerde duyduğumuz belkide sizin de başınıza gelen ayrılıklar gerçeklerşir. kimse bana aşık olmasın bende olmayayım. ama sevgi olsun. illede olsun. sevgi benim hayatımdaki en önemli şeydir.
ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim SEVDİĞİNİZ KADAR SEVİLİRSİNİZ!  _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ordusporlu Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 25, 2007 Mesajlar: 65 Şəhər/ölkə: kale arkası AKINCILAR tribününden 4193.2 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:09 am Mesaj mətni: |
|
|
SEVDİĞİNİZ KADAR SEVİLİRSİNİZ
güzel bir söz hayat felsefen bu olsun
insanı yücelten sevgidir ben aşka inanmıyorum sebeb içten değil göstermelik sevgi kalıcıdır
insanların ruh halini anlatan sanatçılar ve şarkılar vardır candan erçetin yanlışım varsa düzelt kendi yazıyor şarkılarını safligini güzellisini sevgisini sözlere ve müzigine yansıtmış
öğretmenlik hedefin çok güzel gelecegimiz iyi eğitim almış çocuklarla olacak bu öğretmenler sayesinde olacak
hayatta hedeflerine ulaşmak dilegiyle _________________ biz bu şehri tribünde sevdik
övünmek gibi olmasın BİZORDUSPORLUYUZ |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yeshu Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 11:56 am Mesaj mətni: |
|
|
Selam Ecece,
Hmmm hadi bakalım bu kez ben de Türkçe yazayım
En son okuduğun kitap?
En son gittiğin sinema filmi?
En son katıldığın etkinlik?
Bir gazetede okuduğun ilk sayfa? (Ya da daha şevkle okuduğun sayfalar?) |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 11:58 am Mesaj mətni: |
|
|
| Kendini en çok nasıl tanımlarsın? Duygusal, melankolik, değişken, yardımsever, sır tutan, daim neşeli??? |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 12:00 pm Mesaj mətni: |
|
|
Marka takıntın var mıdır?
Ayakkabı, içecek, jeans, çanta, parfüm vs!!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2806 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE 59046.2 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 1:52 pm Mesaj mətni: |
|
|
bakalım izmirliymişsin izmirin en sevdiğin yerleri ve en çok yaşamak istediğin şehir hangisi _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 3:50 pm Mesaj mətni: |
|
|
öss de hissettim kendimi bi an bu kadar soru karşısında.
cevaplara gelince:
en son okuduğum kitap Zülfü Livaneli'nin Mutluluk adlı kitabı.
biz izmire 1saat uzaklıkta oturduğumuzdan ve burda da sinema yok malesek her istediğimizde gidemiyoruz. ama en son gittğim film Babam ve Oğlum.
sene sonunda bizim okulun tiyatrosunda bi rolüm vardı. etkinlik olarak onu sayabiliriz dimi? genelde derslerden etkinliklere zaman kalmıyor.
gazeteyi elime aldığımda ilk önce astroloji bölümünü okurum
daha öncede söylemiştim ben duygusal bi kızım. kendimi en çok duygusal ve hayalperest olarak tanımlayabilirim. yada şöylede olabilir: 'koca bir okyanusta yalnız gezen küçük bir balık'
marka takıntım asla yoktur.
İzmir'in bana göre en güzel yeri Karşıyaka sahil. orda akşamüstü bir banka oturup önümden geçen sevgilileri izlemek çok hoş oluyor. ama bunun dışında alışveriş için Kemeraltı ve Bornova Forum da süperdir. ayrıca Kipa alışveriş merkezinde bütün gün dolaşmak da çok hoşuma gider.
en çok yaşamak istediğim şehir sorusuna İzmir derim. Çünkü dediğm gibi ben Bergamalıyım 2sene sonra üniversiteyi İzmirde okumak isterim. İstanbul kadar tehlikeli değil en azından.
eee başka???  _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:05 pm Mesaj mətni: |
|
|
Hmmm demeli Bergamalısan!
Bes Bergamadakı qızıl çıxartılması barede ne fikirleşirsen? |
|
| Əvvələ qayıt |
|

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:15 pm Mesaj mətni: |
|
|
xeyallar yaxşıdı... xeyalperest olan insanlar ümumiyyetle daha çox üretkendi... bir çox senet insanı, yazıçı, ressam, nese icad edenler - bunların hamı xeyallarından qidalanırdı. Amma yada salmaq gerek ki, onlar xeyallarını bir kanala yığdılar ve xeyallarını realize etmek üçün onları idare etdiler.
Bes senin en böyük (nihai) xeyalın nedir? Bu xeyalını real hala getire bilmek üçün stratejin nedir? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:43 pm Mesaj mətni: |
|
|
| yeshu yazıb: |
Hmmm demeli Bergamalısan!
Bes Bergamadakı qızıl çıxartılması barede ne fikirleşirsen? |
sanırım altın madeninden söz ediyorsunuz. inanın hiç bi fikrim yok
| yeshu yazıb: |
xeyallar yaxşıdı... xeyalperest olan insanlar ümumiyyetle daha çox üretkendi... bir çox senet insanı, yazıçı, ressam, nese icad edenler - bunların hamı xeyallarından qidalanırdı. Amma yada salmaq gerek ki, onlar xeyallarını bir kanala yığdılar ve xeyallarını realize etmek üçün onları idare etdiler.
Bes senin en böyük (nihai) xeyalın nedir? Bu xeyalını real hala getire bilmek üçün stratejin nedir? |
çok üretkenmiyim bilmem ama deneme türü kitaplar okumaya baylırım. günlük tutuyorum ve günlüğümün içinde deneme türü yazılarım çoktur.
çok yükseklerde uçmam elimdekiler yeter bana. bu yüzden en büyük hayalim ömür boyu sevgi ve huzur. başka bişey istemem  _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
psikolog Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 06, 2007 Mesajlar: 2
54.9 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:44 pm Mesaj mətni: |
|
|
| hayatta en çok sevdiğin asla vazgeçemem dediğin kişi yada eşya nedir? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ecece Qızışan Üzv

|
Göndərilib: B.e. Avq. 06, 2007 4:46 pm Mesaj mətni: |
|
|
| psikolog yazıb: |
| hayatta en çok sevdiğin asla vazgeçemem dediğin kişi yada eşya nedir? |
vazgeçemem dediğim kişiden vazgeçmek zorunda kaldım zaten. zaman geçtikçe insanlar insanlardan vazgeçebiliyormuş malesef. _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim |
|