| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU 203.0 Xal
|
Göndərilib: Ş. İyul 02, 2005 9:13 pm Mesaj mətni: komputerimde problem var |
|
|
amigo nete go$ulanda bir nece vaxtdan sonra yazir ki issas.exe error. ve ba$layir otscet. 1 deqiqeden sonra perezaqruzkaya gedir komp. evvel bakinternete qo$ulanda bele olurdu. amma indi ferqi yoxdu neye qo$ulursan bele edir. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: Ş. İyul 02, 2005 9:25 pm Mesaj mətni: |
|
|
komp yazir ha . amigo yox.  _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

Daxil ol: Dec 28, 2004 Mesajlar: 238
109.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 04, 2005 11:21 am Mesaj mətni: Re: kompumda problem var |
|
|
| Cancer yazıb: |
| amigo nete go$ulanda bir nece vaxtdan sonra yazir ki issas.exe error. ve ba$layir otscet. 1 deqiqeden sonra perezaqruzkaya gedir komp. evvel bakinternete qo$ulanda bele olurdu. amma indi ferqi yoxdu neye qo$ulursan bele edir. |
ola bilsin ki virus var kompunda tecili usteya goster basin cixan . mende bir defe ele olmushdu axirda ne qeder virus tapildi  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
Seni sevirem cunki Heyatimsan! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

109.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 04, 2005 11:22 am Mesaj mətni: |
|
|
| Cancer yazıb: |
komp yazir ha . amigo yox.  |
amigi yazmir ama oxuyur  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: Ş. İyul 09, 2005 9:47 pm Mesaj mətni: |
|
|
e$i bu yaxinlarda formatdiyacam. eybi yox. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
amigo_ Qızışan Üzv

109.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyul 10, 2005 10:11 am Mesaj mətni: |
|
|
bu yaxinlari biraz tezleshdir ki senin ucun rahat olsun  _________________ Heyati sevirem cunki Sen varsan
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: Ş. İyul 23, 2005 9:12 pm Mesaj mətni: |
|
|
vse derdim bitti formatladim getdi. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Java-d Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 20, 2004 Mesajlar: 78 Şəhər/ölkə: BAKU 1.0 Xal
|
Göndərilib: çər. Mar. 15, 2006 3:35 am Mesaj mətni: |
|
|
| Slaamatini elemisen ...MEn bu eybecerin deranini tapa bilmedim de hech cure...Birdeggeden bir internete girende perezagruzka gedirdi!!! FireWall ishletmek meslehetdi ki her bir ishe dushen program barede xeberdarliq alarsan ZONEALARM yeri var! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
atillahun Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 02, 2006 Mesajlar: 3
1.0 Xal
|
Göndərilib: B. Apr. 02, 2006 11:24 pm Mesaj mətni: |
|
|
| aslında bilgisayarı formatlamak iyi oluyor . ben 2 aya kalmadan mutlaka windows u tazeliyorum |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Day_WaLKeR Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 28, 2006 Mesajlar: 22
1.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 24, 2006 1:22 pm Mesaj mətni: |
|
|
| atillahun yazıb: |
| aslında bilgisayarı formatlamak iyi oluyor . ben 2 aya kalmadan mutlaka windows u tazeliyorum |
Formatlamaq cox zovg verir amma sonradan butun proqramlari yeniden yazma ve up to date etmek cox darixdirici oluyor bir fikir verin
WMPlayer, AntiVIrus, IExplorer, Dirext, MSN, Yahoo, Kazaa, Winamp ve daha neler neler |
|
| Əvvələ qayıt |
|
dj_ziya PROFESSOR

Daxil ol: Aug 26, 2005 Mesajlar: 240 Şəhər/ölkə: Azerbaycan 676.4 Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 24, 2006 4:09 pm Mesaj mətni: Antivirus |
|
|
Cancer yazdigin hallara ancaq ve ancaq koma virus dusdukde rast gelmek olur. Bele hallar yasamamaq isteyirsense antivirus yukle. _________________ Yalanlarla dolu bu dunyada, yalansiz yasamaga calisaq. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Java-d Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 20, 2004 Mesajlar: 78 Şəhər/ölkə: BAKU 1.0 Xal
|
Göndərilib: ç.a. May 02, 2006 4:46 am Mesaj mətni: |
|
|
Antirus da hemise komek olmur gadasi! Windowsun versiyasindan da cox shey asilidir! Tebii ki sohbet WinXP-nin versiyasindan gedir SP1 ozu bir neche builde var...Odur ki,girib cixdiginiz saytlarin etibarli olub olmadigina Emin olun (demirem e da men oxsayin ) )! _________________ Gozler Gozleri gozleyen gozleri gozler! Odur ki men de seni gozleyirem ey gozel! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
hasat Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 18, 2006 Mesajlar: 10
1.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 10, 2006 2:00 am Mesaj mətni: |
|
|
ben sızın yazdıklarınızdan pek bısey anlamadım kusura bakmayın ama anti-vırus download yapmak ıcın avast home 2006 adıtıon ayrıca spy ıcın ad-aware SE versıon yuklemenız sıstemınızı cok ıyı koruyacakdır bu ıkılı en ıyı sekılde wındows xp professıonal da calısır download etmek ıstersenız
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
adresınden ındıre bılırsınız kolay gelsın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
raalbatros Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 17, 2006 Mesajlar: 2
1.0 Xal
|
Göndərilib: C.a. Noy. 30, 2006 11:09 pm Mesaj mətni: |
|
|
ben antivirus programından çok DeerpFreeze programını tavsiye ederim.
bu programın özelliği şudur:
kurulu olduğu sürücüyü kurulduğu andan itibaren dondurur. ve bilgisayar resetlenince sürücüye sonradan kaydedilen herşey silinir. Sürücü progamın kurulu olduğu ana döner.
Mesela kullanmak için şöyle yapabilirsiniz.
Hardiskiniz 80 GB ise bunu 70GB(D) ve 10GB(C) olarak ikiye bölün. Daha sonra c. sürücüsüne programları yükleyin. en sonrada da DeepFreeze.yi yükleyin. sonra isterse virüs girsin. Sadece bir reset attığınızda virüs kaybolacaktır.
Ha bu arada sizin de çalışmalarınız gidecektir. Bu çalışmaları d. sürücüsünde yaparsanız birşey olmaz.
Ayrıca programı bir kaç seferliğine iptal edip c. sürücüsünde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.
benim tavsiyem bu isterseniz biraz araştırın. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

|
Göndərilib: B. Yan. 28, 2007 5:25 pm Mesaj mətni: |
|
|
artiq ozum format etmeyi oyrenmiwem. ve iki aydan bir format edirem. komp onda daha yaxwi iwleyir. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|