| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
ayza Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 20, 2006 Mesajlar: 73 Şəhər/ölkə: türkiye/istanbul/zeytinburnu 1206.7 Xal
|
Göndərilib: Ş. Avq. 11, 2007 11:21 pm Mesaj mətni: |
|
|
Irkçılık politikasıyla bu iş yürümez.Her kesimden destek gerekli çünkü.Ayrıca ben türk-islam birliğinden yanayım........ _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
KaRTaNeSii Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 01, 2007 Mesajlar: 1140 Şəhər/ölkə: istanbul 20056.5 Xal
|
Göndərilib: B. Avq. 12, 2007 11:07 am Mesaj mətni: |
|
|
arkadaşlar bende hepinşize katılıyorum...azeri türklerinin,kırgız türklerinin,biz türklerin,ve bunun gibi bir çok ülke insanın soyu orta asyadan kalıp anadoluya gelen göktükrlere dayanıyo...yani hepimiz kardeşiz ve atalrımızda kardeşti...sadece insanların bazıları doğuya kimisi kuzeye dier bi kısmıda güneyle btıya göç etmek zorunda kaldı ve geldikleri yerlere yerlşmeye başladılar...öle omasaydı şimdi aynı topraklarda ve aynı devletin içinde yaşıyor olurduk heralde çokta güzel olurdu...tüm müslüman ve aynı kandan kardeşlerimle yaşamak..
çok konuştum galiba  _________________ DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Turanci-Turk Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 11, 2007 Mesajlar: 3
98.6 Xal
|
Göndərilib: B. Avq. 12, 2007 12:25 pm Mesaj mətni: |
|
|
| ceng yazıb: |
kaç senedir sadece %10-15 ulaşmışsanız bu iş dünya sonu geldiğinde belki bir ihtimal  |
%15 derken milliyetçi partinin aldığı oyu söyledim. oysa milliyetçi kesim çok daha fazla. ayrıca unutulmamalı ki türkiye çok zor dönemlerden geçti. siyaset yasaklandı. darbe oldu. bunlara rağmen hedef 2023 kardeşim, Allah'ın izniyle 2023. şunu da unutmamalısın Türkiye 75 milyonluk insanın yaşadığı bir ülke. Ama yine de ne olursa olsun turan gerçekleşecek. şu an başımızdaki hükümet malum. ülkeyi satıyor fakat milletin gözü boyanmış. %50 oy alabiliyor. milliyetçiler ise toplamda %35-40 larda kaldı. ama yetişen genç nesillerden umutluyuz. çok iyi bir teşkilatlanmayla bu fikrimizi onlara benimsetiyoruz. Hedef 2023. Cumhuriyetin 100. Yılı |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Turanci-Turk Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 11, 2007 Mesajlar: 3
98.6 Xal
|
Göndərilib: B. Avq. 12, 2007 12:27 pm Mesaj mətni: |
|
|
| ByN_VuRGuN yazıb: |
arkadaşlar bende hepinşize katılıyorum...azeri türklerinin,kırgız türklerinin,biz türklerin,ve bunun gibi bir çok ülke insanın soyu orta asyadan kalıp anadoluya gelen göktükrlere dayanıyo...yani hepimiz kardeşiz ve atalrımızda kardeşti...sadece insanların bazıları doğuya kimisi kuzeye dier bi kısmıda güneyle btıya göç etmek zorunda kaldı ve geldikleri yerlere yerlşmeye başladılar...öle omasaydı şimdi aynı topraklarda ve aynı devletin içinde yaşıyor olurduk heralde çokta güzel olurdu...tüm müslüman ve aynı kandan kardeşlerimle yaşamak..
çok konuştum galiba  |
kesinlikle. hepimiz aynı soyun evlatlarıyız. dış güçlerin birbirimize düşürme oyunlarına gelmemliyiz. ayrıca ümmetçilik demiş bazı arkadaşlar. önce bi ırkımızı toplayalım. soyumuzla birleşelim. daha sonra o da olur elbet |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2788 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE 58870.2 Xal
|
Göndərilib: C.a. Avq. 16, 2007 11:42 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Turanci-Turk yazıb: |
| İnşallah Turanı gerçekleştireceğiz. Türkiye'de bunu isteyen %15-20 lik bir kesim var daha ama. Milliyetçi Türkiye yaratılıp Turan gerçekleştirilecek. Kimse merak etmesin. Hepimiz aynı soyun çocuğuyuz. Hepimiz Türk'üz. Dış oyunlara gelmemeliyiz. Teşekkürler. |
kaç senedir sadece %10-15 ulaşmışsanız bu iş dünya sonu geldiğinde belki bir ihtimal  |
niye öyle diyorsunki zamanla sayımız dahada artacak her geçen gün genç nesil bilinçleniyor ve turanın önemini anlıyor _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ceng Gereksiz Üzv

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 633 Şəhər/ölkə: Bakı / Azərbaycan 14118.1 Xal
|
Göndərilib: C. Avq. 17, 2007 12:59 am Mesaj mətni: |
|
|
| ceyda yazıb: |
| Turanci-Turk yazıb: |
| İnşallah Turanı gerçekleştireceğiz. Türkiye'de bunu isteyen %15-20 lik bir kesim var daha ama. Milliyetçi Türkiye yaratılıp Turan gerçekleştirilecek. Kimse merak etmesin. Hepimiz aynı soyun çocuğuyuz. Hepimiz Türk'üz. Dış oyunlara gelmemeliyiz. Teşekkürler. |
niye öyle diyorsunki zamanla sayımız dahada artacak her geçen gün genç nesil bilinçleniyor ve turanın önemini anlıyor |
niye olmaz
1. hiç bir ülke başka bir ülkelerin emri altına girmek istemez,kendi ayakları üstünde durmak ister.buna tüm Türk cumhuriyetleri dahil.sınırlar karşılıksız açıla bilir ama tek bir yönetim olamaz.sadece birlik olur.
2. Türkiye kedi içinde bile bir olamazken,yönetimler her kesimi kucaklayamazken ,yarın bu türkiye vatandaşı,bu azerbaycan vatandaşı diye ayırmazlar mı sizce!
ve ben bunu asla istemem.
daha bir sürü bunun gibi gerçekler,bundan dolayı gerçekçi olmak lazım. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
medusa_aysql Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 04, 2007 Mesajlar: 44 Şəhər/ölkə: istanbul 1217.1 Xal
|
Göndərilib: C. Avq. 17, 2007 1:21 am Mesaj mətni: |
|
|
bende katılıyorum bendee _________________ TÜRK DOĞDUM TÜRK YAŞARIM TÜRK OLARAKTA ÖLMEKTİR AMACIM
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
HAYKO CEPKİN is life_the rest is mere detail |
|
| Əvvələ qayıt |
|
TURAN2023 SAYTDAN QOVULDU

Daxil ol: Aug 25, 2007 Mesajlar: 40 Şəhər/ölkə: Bursa-Türkiye 1762.2 Xal
|
Göndərilib: C. Avq. 31, 2007 10:09 am Mesaj mətni: |
|
|
niye olmaz
1. hiç bir ülke başka bir ülkelerin emri altına girmek istemez,kendi ayakları üstünde durmak ister.buna tüm Türk cumhuriyetleri dahil.sınırlar karşılıksız açıla bilir ama tek bir yönetim olamaz.sadece birlik olur.
2. Türkiye kedi içinde bile bir olamazken,yönetimler her kesimi kucaklayamazken ,yarın bu türkiye vatandaşı,bu azerbaycan vatandaşı diye ayırmazlar mı sizce!
ve ben bunu asla istemem.
daha bir sürü bunun gibi gerçekler,bundan dolayı gerçekçi olmak lazım. |
Biz emir altına alacağız demiyoruz.Ama doğru söylüyorsun gardaş,biz daha kendi içimizde birlik olamadık.Ama bu Turan için engel değildir.Türkiye'de 100.000 lerce Azerbaycanlı yaşıyor,kimse de horgörmez,daha cox kucaklar.6 kardeş her alanda birlik olmamız lazımdır.Zaten bir bayrak altında toplanmak için önce temelini atmak lazım.Bu temel de :Kültürde,dilde,dış münasebetlerde beraber olmaktır.Önce bunları sağlamamız lazımdır.  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
bigmanyax Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 01, 2007 Mesajlar: 4
30.1 Xal
|
Göndərilib: Ş. Sen. 01, 2007 11:47 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Azeri kardeşlerimiz korkmayın Türkiye hep sizi koruyacak kollayacak ..sizin için canımızı veririrz |
|
| Əvvələ qayıt |
|
KerkukGulu Qızışan Üzv

Daxil ol: Sep 01, 2007 Mesajlar: 223
3283.9 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 02, 2007 12:05 am Mesaj mətni: |
|
|
Turan kurulsa her Túrk ülkesi kendi ayaklarında dursa, bence çok güzel olur. _________________ ShenAy
Bir Gúlúsún Var Senin,
Gøkteki Ay Karanlik Olur,
Bir Sevincin Var Senin,
Ismin Shen´ligini Unutur!!!
Shen´imsin,
Sen Benim Canim,
Kanim Herseyim,
Biricik Ablamsin!!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
montoya Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 16, 2007 Mesajlar: 1536
29616.3 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 02, 2007 5:17 am Mesaj mətni: |
|
|
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
olay bu işte.yüzyılar evvel dedelerimiz ayrı yerlere göçmüş,bizimde zamanla dilimiz değişmiş.ama sonuçta azeri türküde olsa oğuz türkleri(türkiye dekiler) de olsa,tüm türkler kardeştir. kanımız aynı _________________ İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2788 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE 58870.2 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 02, 2007 4:13 pm Mesaj mətni: |
|
|
| montoya yazıb: |
olay bu işte.yüzyılar evvel dedelerimiz ayrı yerlere göçmüş,bizimde zamanla dilimiz değişmiş.ama sonuçta azeri türküde olsa oğuz türkleri(türkiye dekiler) de olsa,tüm türkler kardeştir. kanımız aynı |
kesinlikle haklısın montaya nerde yaşarsan yaşa soyun
değişmez bişeydir.hepimizn soyu aynı ister azeri türkü
ol ister türkiyedeki türklerden _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
KerkukGulu Qızışan Üzv

Daxil ol: Sep 01, 2007 Mesajlar: 223
3283.9 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 02, 2007 6:04 pm Mesaj mətni: |
|
|
| montoya yazıb: |
olay bu işte.yüzyılar evvel dedelerimiz ayrı yerlere göçmüş,bizimde zamanla dilimiz değişmiş.ama sonuçta azeri türküde olsa oğuz türkleri(türkiye dekiler) de olsa,tüm türkler kardeştir. kanımız aynı |
 _________________ ShenAy
Bir Gúlúsún Var Senin,
Gøkteki Ay Karanlik Olur,
Bir Sevincin Var Senin,
Ismin Shen´ligini Unutur!!!
Shen´imsin,
Sen Benim Canim,
Kanim Herseyim,
Biricik Ablamsin!!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
montoya Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 16, 2007 Mesajlar: 1536
29616.3 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 02, 2007 9:45 pm Mesaj mətni: |
|
|
azerbaycan halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz,kederi bizim kederimizdir
M.KEMAL ATATÜRK
biz bir millet,iki ayrı devletiz
HAYDAR ALİYEV
 _________________ İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
paradox Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 03, 2007 Mesajlar: 2
86.1 Xal
|
Göndərilib: B.e. Sen. 03, 2007 9:20 am Mesaj mətni: |
|
|
ya kardeşim siz hiç gidipte azerbaycanı gördünüzmü oranın insanını özelliklede bakünün insanını tanıdınızmı ne birleşmesi ne turanı ben onlarla birlikte su bile içmem kimse kusura bakmasın kardeşim bu kadar parayı seven bi millet görmedim ben.kimileride islam birliği falan demiş eğer orda islam varsa bende müslüman değilim 4 ay kaldım bir kez ezan sesi duymadım başkentinde sadece bir tane cami gördüm oda şehitlikteki türk camisi onlar türkden çok ruslara daha çok benzemişler.emlakçısı taksicisi ev sahibi öğretmenleri hepsi sizi soyma peşinde orda bi türk değil yürüyen dolarsınız inanmayan gitsin bi ay kalsın orda ne demek istediğimi anlarsınız ben genel olarak konuşuyorum.azerbaycanda türk dostu sadece köylerindeki bozulmamış insanlar.herşeye rüşver alırlar herşeyde sizi soymaya çalışırlar ben hepsini haram ediyorum. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|