| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
oglcan Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 14, 2006 Mesajlar: 1
1.0 Xal
|
Göndərilib: çər. İyun 14, 2006 4:46 pm Mesaj mətni: |
|
|
selam ben turkiyeden oncelikle sizin katilmanizi cok isterim bu ermenistan a 10 puan verme konusunda eger bilmiyorsanız ermeniler karedeniz bolgesinde cok sıklıkta ve doğal olarak kendilerine oy gonderdiler emin olun eger katılırsanız 12 puan sizin için birde fox az üye olmak için ne yapabilirim cok karısık bir durum |
|
| Əvvələ qayıt |
|
denpol Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 20, 2007 Mesajlar: 3
27.9 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Mar. 20, 2007 7:11 pm Mesaj mətni: |
|
|
| ermenistan katıldı da siz niye katılmıyorsunuz katılın da 12 tam puanı bizden alın sizi çok sevirem azerbaycan biz tek ülke gibiyiz zaten umarım azerbyacan ilerde çok yükselir dünyada iyi bir yere gelir hoşçakalın |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Aegean Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 30, 2007 Mesajlar: 1 Şəhər/ölkə: izmir-TÜRKİYE 57.0 Xal
|
Göndərilib: B. Sen. 30, 2007 5:04 pm Mesaj mətni: |
|
|
Ordu_Zabiti ve erben denilen arkadaşlar
benim ülkeme küfür etmek senin haddine düşmez yok efendim biz ermenilere 12 vermişiz onları çok seviyormuşuz falan filan
ermeniler 380.000 oyla bu puanları alıyorlar türküyede kaçak çalışan ermeni İŞÇİLERİNİN sayısı milyonlarla ifade ediliyor ve hükümet bunları ermenistana karşı koz olarak kulanıyor
sen kalkıp ermenistana neden 12 puan verdiniz diyorsun...
Şunu rahatlıkla söyleyeyim biz genelde Bosna,Arnavutluk ve balkan(eski osmanlı) ülkelerine oy veririz ayrıca biz azerbeycana karşı pot kırmışız nato yu öne sürerek
Acaba Türkiyenin azeri ordularını hangi şartlar altında yetiştirdiğini biliyor musun??Ve aktarılan milyon dolarları
tabiki bilmiyorsun sen bu gibi şeylerle ilgillenmezsinki
Azerbeycanı Nato üyesi yapmak için Natoda kim lobi yapıyor zannediyosun BİZ ermenilerin yaptığı pislikleri kim dnyaya duyurmaya çalışıyo(hocalı katliamı vs) Yine BiZ
azeri doğalgazını öncelikli kaynak yaparak ve bakü-tiflis-ceyhanı açıp ABD ve diğerlerini kim Karşısına aldı Yine BİZ
azerbeycanı ilk hangi ülke tanıdı ve bm de destekledi yine BİZ
peki bunları neden yapıyoruz çünkü KARDEŞİMİZ var olduğu sürece biz de var oluruz diyoruz
bilmem yanlışmı düşünüyorum ama Sen Türklere bak dikkatini çekiyorum Türkiyeye değil Türklere yaptığın hakaretleri al o seni çok seven Rusların yanına git
Azeriler türktür ve asla diğer vatanlarına küfür etmezler
ama sen daha vatandaşı olduğun ülkenin felsefesini bile anlayamamışsın yazık sana...Allah acil şifalar versin ne diyeyim |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|