Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - anne hasreti yakıyor beni
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Arkadaşlık - Sevgi

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
anne hasreti yakıyor beni
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
lonel
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 30, 2006
Şəhər/ölkə: Eskisehir/Turkiye
19.0 Xal

MesajGöndərilib: B.e. Mar. 12, 2007 4:34 pm    Mesaj mətni: anne hasreti yakıyor beni Sitatla cavab ver

Delikanlı küçük bir kasabada annesiyle mutlu bir hayat yaşamaktadır. Üstelik birbirlerinin tek varlıklarıdır. Günlerden bir gün kasabaya çok güzel bir genç kız gelir. Fakat genç kızın yüreği kendisi kadar güzel değildir. Gayet kibirli, kendini beğenmiş ve gözü yükseklerde olan bir kızdır bu. Bizim delikanlı da genç kızın güzelliğine kapılmış ve kıza sırılsıklam aşık olmuştur. Günlerce peşinden koşmuş ama kız delikanlıya hiç yüz vermemiştir. Bu arada delikanlının annesi olayın farkına varmış varmasına da hangi güç engel olabilirmiş ki, delikanlı aşık olmuştur bir kere. Ana yüreği dayanamaz ve en sonunda delikanlıyı kıza karşı uyarır. Ne çare, delikanlının gözü kızdan başkasını görmez. Genç ve güzel kız ise delikanlıyı iyice kendisine bağlamış, avucunun içine almıştır. Ana yüreği artık delikanlının böylesine sömürülmesine daya-namaz, son defa oğlunu karşısına alıp konuşmaya çalışır, ama boşa kürek çektiğini anlar. Delikanlı eski delikanlı değildir artık...

Ertesi gün delikanlı, yine genç kızın peşinden koşarken onu ölesiye sevdiğini ve evlenmek istediğini söyler. Kalbi kendisi kadar güzel olmayan kız bu işe bir şart koşar:

– Annenin yüreğini bana getirirsen seninle evlenirim.

Delikanlının gözü aşktan başka hiçbir şey görmediği için, bu isteği düşünmeden kabul eder. Koşarak annesinin yanına gelir ve:

" Senin yüreğin genç kızla birlikte olabilmem için tek yol!" der. Annesi hiç tereddütsüz yüreğini söker ve delikanlıya verir. Delikanlı büyük bir sevinçle genç kıza geri döner fakat yolda ayağı taşa takılıp düşer. İşte o anda ana yüreğinden bir ses gelir:

" CANIN ACIDI MI YAVRUM?!..."
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər Yahoo
fidan494
.
.

Daxil ol: Dec 25, 2006

30597.2 Xal

MesajGöndərilib: B.e. Mar. 12, 2007 8:37 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

bu hekayeyi çocukken duymuşdum teşekkürler lonel paylaşımın üçün
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
gulsah
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 24, 2007
Şəhər/ölkə: NERDE UNUTTUYSAN BENİ
360.2 Xal

MesajGöndərilib: C.a. Okt. 04, 2007 5:20 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

annem için herşeyden herkezden vazgeçerim.sevgimden ölüyo olsamda..salak çocuk.annesi o durumdayken bile çocuğunu düşünüyo.annecim seni çok seviyorum.canım annem
Əvvələ qayıt
famarlister
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 02, 2006

291.5 Xal

MesajGöndərilib: C.a. Okt. 04, 2007 5:31 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

guzel bi oykuuu
tam 8 sene once duymustum. hele o zamanlar hatta inanmistim bile ki , harbiden de boyle bisey olmus . ama mecaz olara k oluyo tabiikide.
yaaa. arkadas, nereye baksan kiz iste.bakude bi metroya girsen cikisa kadar 5 tane bulursun, hemde AZERBAYCAN kizlari cok guzel ,, harbiden diyom. neyse
AMA ANNE bulamazsin ki
neyse. zaten kimse boyle bisey yapmaz umarim ki
Əvvələ qayıt
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » Arkadaşlık - Sevgi Bütün saatlar GMT + 5 Saat
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.