| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Alperen48 Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 19, 2005 Mesajlar: 150 Şəhər/ölkə: Marmaris Xal
|
Göndərilib: çər. Okt. 05, 2005 11:04 am Mesaj mətni: TANIŞMAK |
|
|
ARKADAŞLAR BENİM MAİL ADRESİM PROFİLİMDE VAR. KONUŞMAK İSTEYENLERE KAPIM AÇIK. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU Xal
|
Göndərilib: Ş. Okt. 08, 2005 6:36 pm Mesaj mətni: |
|
|
narahat olma yazmaq isteyen tapilar. sebr et. _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
emreerdal Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 02, 2006 Mesajlar: 2
Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 03, 2006 1:04 am Mesaj mətni: tebrikler |
|
|
| ellerinize sağlık harika bir site. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Fira_89 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 20, 2006 Mesajlar: 2 Şəhər/ölkə: Baki Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 24, 2006 4:08 am Mesaj mətni: |
|
|
Salamlar her kese. saytin yeni istifadecisiyem ve sayti beyendiyimchun hemishe de bu saytin istifadecisi olacam. heee qaldi ki sayt haqqindaaaaa dimeli men zarafatcil oldugumchun burda mezeli mesajlarin chox olmasini isterdim. ugurlar saytimiza  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
kaan-34 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 10, 2006 Mesajlar: 9 Şəhər/ölkə: istanbul Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 24, 2006 12:15 pm Mesaj mətni: Re: Azeri.net haqqındakı fikirleriniz? |
|
|
| Azerbaycanli yazıb: |
| Xahiş ediriksaytımızda görmek istediklerinizi bize yazasınız. Biz de sizin xoşunuza geden bir sayt hazırlayaq. |
selamün ameyküm
arkadşlar formda pc hakkında bilgi yetersiz. Daha fazla başlık açılabilir. Başlıklardan bazıları, Oyunlar, Web Prağramcılığı, Pc proğramları, Güvenlik ve benzeri gibi başlıklar açılırsa daha iyi olur. Birde proğram eklememize ragmen bir teşekkürü çok görüyorler. Site yöneticisi dahi teşekkür etmiyor. Selam ve dua ile |
|
| Əvvələ qayıt |
|
onurefem Yeni Forumçu

Daxil ol: May 03, 2006 Mesajlar: 5 Şəhər/ölkə: izmir / Türkiye Xal
|
Göndərilib: B.e. İyul 24, 2006 3:24 pm Mesaj mətni: Herkese Saygılar,Sevgiler |
|
|
Sevgili Dostlar,Kazakistanda Schimkent'te Ahiska Türkleriyle ortak plastik işi yapıyorum.Beş yıldır gidip geliyorum.Bizim 30 yıl önceki gelenek ve kültürümüzle yaşıyorlar.Onları çok seviyorum.Ama henüz internetle,MSN ile tanışmadıkları için, ben sizin Azeri.net:forumunuza katıldım.
Mesajlarınızı sürekli takip ediyorum.
İşlerim çok olduğu için fazla mesaj yazamıyorum.
Önümüzdeki günlerde daha çok yazmaya çalışacağım.
Saygılar... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Azadik Yeni Forumçu

Daxil ol: May 08, 2005 Mesajlar: 30 Şəhər/ölkə: Baki Xal
|
Göndərilib: çər. İyul 26, 2006 5:52 pm Mesaj mətni: SAlamlar |
|
|
| amigo_ yazıb: |
salamlar , azeri saytimiz gozeldi soz ola bilmez ve daima gozel qelbe nail olan canikomu, qardash ve bacimi gormekle shad oluram
Bu 2 il erzinde Allah canini saxlamish qaqasim sayesinde burda gozel anlar kecirdik ve bunu hemishe demisem yende tekrar eidrem , menim o deli qaqasim OWEN burda olmasaydi biz burda olmazdiq bugun.en azindan oz adima ve birde canikomun adina deyirem bu sozleri , cunki qaqasim hemsie harda olub men ve canikomda orda olmushuq
Hesen sene de minnetdarligimi bildirirem , cox sag ol .Senden ve qardasimdan xaish edirem ki daime burani qoruyun bele devam etsin  |
Salamlar her kese...Xos gorduk sizleri... sende xos gelmisen amigo_ ...necesen? ...Hesen necesen? Hesen burda SMS xitmetide variydi,indi olsaydi yaxsi olardi....Telefonda kontur qalmayib ...Forumda feal olun....hellelik
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
Az@dik |
|
| Əvvələ qayıt |
|
tufaz Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 09, 2006 Mesajlar: 21 Şəhər/ölkə: Türkiye Xal
|
Göndərilib: C. İyul 28, 2006 4:16 am Mesaj mətni: Chat |
|
|
| Men Chat üyesiyem, yazıyı yazdıktan sonra mesaj çok geç olarak karşı tarafa iletiliyor. Buna bir çare yok mu? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
pianoplayer Yeni Forumçu

Daxil ol: May 12, 2006 Mesajlar: 4
Xal
|
Göndərilib: ç.a. Avq. 01, 2006 10:49 am Mesaj mətni: güzel arayüzler |
|
|
herkese slm arkadaşlar bi şeyi belirmek istiyorm forumda konular gerçekten karışmış durumda ayrıca forumun arayüzüde oldukça kötü ve kullanmaı diğerlerine göre biraz karmaşık ben daa önce bi forum yönettim isterse webmastere güzel kodlar verebilirm teşekkürler
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2788 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE Xal
|
Göndərilib: B.e. Okt. 16, 2006 11:37 pm Mesaj mətni: |
|
|
| selamm ben yeni üye oldum.ben istanbuldan sibel türkiye türklerindenim.forumunuz çok güzel uzun süreden beri sizin yazdıklarınızı takip ediyorum benim tek üzüntüm foruma çok fazla şeyin yazılmyor oluşu umarım yakın zamanda forumumuz dolar taşar.yavaş yavaş azeri türkçesini çözüyorum yazdıklarınızı artık iyice anlıyorum ama yazmakta zorluk çekiyorum umarım yakında sizin gibi yazabilirim. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yahya_duran Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 10, 2006 Mesajlar: 12 Şəhər/ölkə: TURKIYE / IZMIR Xal
|
Göndərilib: C.a. Okt. 19, 2006 4:54 am Mesaj mətni: |
|
|
Siteyi hazır edenlere teşekkürler.. ama daha fazla Azeri-Türk sohbeti olsa iyi olardı.. sağolun.. _________________ Yahya Duran |
|
| Əvvələ qayıt |
|
AnTiMaSKe Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 15, 2006 Mesajlar: 45
Xal
|
Göndərilib: C.a. Okt. 19, 2006 6:20 pm Mesaj mətni: Re: güzel arayüzler |
|
|
| pianoplayer yazıb: |
herkese slm arkadaşlar bi şeyi belirmek istiyorm forumda konular gerçekten karışmış durumda ayrıca forumun arayüzüde oldukça kötü ve kullanmaı diğerlerine göre biraz karmaşık ben daa önce bi forum yönettim isterse webmastere güzel kodlar verebilirm teşekkürler
|
saçmalama harika olmuş... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Cancer Direct

Daxil ol: Jun 14, 2005 Mesajlar: 524 Şəhər/ölkə: AZERBAYCAN / BAKU Xal
|
Göndərilib: B. Okt. 29, 2006 11:30 pm Mesaj mətni: |
|
|
naraziligimi bildirmek isteyirem. niye sayta girmek olmur? nete geldiyim zaman hec sayta gire bilmirem. niye beledir? _________________ Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yanoka Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 08, 2006 Mesajlar: 9
Xal
|
Göndərilib: Ş. Noy. 11, 2006 12:37 am Mesaj mətni: ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM |
|
|
İLK baktığımda çok karmaşık geldi, şimdi yeni yeni sayfa konusunda anlamaya başladım. ben türk' ün kelimeler azerice olduğu için biraz güçlük çekiyorum. ama sorun değil inşallah alışmaya başlicam. aslında ben burda kalbi, yüreği, hoş sohbet arkadaşlarla tanışmak tabi tek amacım bu değil merak etmeyin sapık falan değilim tabi bu bir espri, dediğim site güzel amaç tanışmak güzel insanlarla karşılaşmak yeni arkadaşlıkları pekiştirmek bunun için buradayım. TEŞEKKÜRLERRİMİ BİLDİRİR SAYGI ve sevgilerimi sunarım. _________________ yüreğimde kaybolan bir dünya var, çıkaramadığım sensiz olmuyor. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sonumb Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 29, 2006 Mesajlar: 17
Xal
|
Göndərilib: çər. Noy. 29, 2006 6:46 am Mesaj mətni: |
|
|
ben türkiye türklerindenim we herşeyi tam anlayamıyorum şu an itibariyle.. özellikle forum kategorilerinin yanında türkçeleri de yazsa çok iyi olur.. We de gönüllü arkadaşlar çıkıp bilinmeyen azeri kelimeleri biz Türkiye türklerine öğretirlerse güsel olur.. daha güsel bi site olması ümidiyle ..
koLay gelsin we başarıLar.. hepinizi seviyoeum   _________________ yes its me |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|