| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
sekerim Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 585 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19426.2 Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 06, 2008 1:24 am Mesaj mətni: |
|
|
ARKADASLAR BEN BU SİTEDEN PEK BİŞE ANLAMİYORUM YAAA BANA YARDİM EDERMİSİNİZZZZZZ
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1543
30597.2 Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 06, 2008 1:32 am Mesaj mətni: |
|
|
| sekerim yazıb: |
ARKADASLAR BEN BU SİTEDEN PEK BİŞE ANLAMİYORUM YAAA BANA YARDİM EDERMİSİNİZZZZZZ
 |
konkret olaraq nə cür yardım isterdiniz?
müracietleriniz, suallarınız olarsa burada yaza bilersiniz :
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
mevt Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 10, 2008 Mesajlar: 68 Şəhər/ölkə: ankara-tr 1872.7 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 11, 2008 3:04 pm Mesaj mətni: |
|
|
vala kızlar da erkeklerde biri..aralarında güvenilir olanda var güvenilir olmayanda..kişilik meselesi.. _________________ ...madem uyku yarı ölüm canıma gecedir kst eden... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
nosrat Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 11, 2008 Mesajlar: 1
52.4 Xal
|
Göndərilib: çər. Fev. 13, 2008 10:37 pm Mesaj mətni: |
|
|
| nayin dogru nayin yalan oldugu onamli dayil. tanıshmag onamlidir |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sweety_girl Qızışan Üzv

Daxil ol: Sep 14, 2007 Mesajlar: 240 Şəhər/ölkə: İstanbul/ Türkiye 6108.4 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 14, 2008 1:14 am Mesaj mətni: |
|
|
İnana bileceyin qızlardan qızlara ferq olduğu kimi oğlandan oğlana da ferq var. Ama yene de tam inanmamağı üstün bilirem  _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yeshu Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Oct 13, 2006 Mesajlar: 1892 Şəhər/ölkə: Yerixo 26328.2 Xal
|
Göndərilib: C. Fev. 15, 2008 1:01 pm Mesaj mətni: |
|
|
şorgözlere ve ofiristlere bir az diqqet getirmek, gelecekteki birçox problemin gabağını alır... Böyüq gardaş tavsiyesi: Şorgözlere garşı açıqgöz olun! _________________ Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
ciciqiz Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 20, 2008 Mesajlar: 87 Şəhər/ölkə: Baki 2441.8 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 21, 2008 5:50 pm Mesaj mətni: |
|
|
Men inanmiram. Atalar meseli var basina gelen başmaqçı olar. Başıma gəlib deyə deyirəm.
men onu sevdim, ona qarşı hisslerim temiz idi. ama o aldatdi, nece deyerler menim ona olan hisslerimi mənə qarşı kullandi. Ondan sonra oqlanlara inamım qalmayıb.  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 199 Şəhər/ölkə: Frankfurt /D 5828.4 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 21, 2008 7:56 pm Mesaj mətni: tam tersini soran oldumu |
|
|
Aslinda "Kizlara ne kadar inanmak olar" deye bir sual versek nasil olur?
Arayan blasinida , mevlasinida buluyormus amma men " Gesi baglarinda dolaniyorum " sarkisini söylemeye devam ediyorum, hayirlisi ne diyelim. _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
" Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
*Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
Cag idrakinize hasret sizlerin,
HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
Ákibeti neymis görme vaktidir !...* |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1481 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 32593.0 Xal
|
Göndərilib: C.a. Fev. 21, 2008 10:25 pm Mesaj mətni: Re: tam tersini soran oldumu |
|
|
| Othman yazıb: |
Aslinda "Kizlara ne kadar inanmak olar" deye bir sual versek nasil olur?
Arayan blasinida , mevlasinida buluyormus amma men " Gesi baglarinda dolaniyorum " sarkisini söylemeye devam ediyorum, hayirlisi ne diyelim. |
umarım bulursun  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
Hasretle bekle o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
PoIsON Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 25, 2008 Mesajlar: 34 Şəhər/ölkə: İstanbul 823.5 Xal
|
Göndərilib: B.e. Mar. 10, 2008 6:22 am Mesaj mətni: |
|
|
| Ben knudan pek bişi anlamadım (: |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: çər. Apr. 23, 2008 11:18 pm Mesaj mətni: |
|
|
| red_devils27 yazıb: |
| evet çok sevdim bir zalimi deli gibi baglandım ona geçmişte yaptıgı bi çok hatayı kabullendim ailesinden istedim vermediler kaçalım dedim yanaşmadı ve naptı dersiniz bikaç gün sonrasında benim dogum günümde hediye olarak önce ayrılıgı verdi ertesi günde bi başkasıyla kaçtı gelde şimdi güven kızlara bilmiyorum belkide vardır öyle biri şuana kadar karşıma çıkmadı ama çok acı çektim onun yüzünden madem seviyodu neden bırakıp bi başkasıyla kaçtı şimdi bi kıza degil seni seviyorum demek arkadaslık teklifine bile korkuyorum belkide baglanmaktan korkuyorumdur kim bilir ama şuda varki yalnızlıkta zor insan bi sevgi arıyo ama öylesi hainlerde olunca neyse ya kafanızı arıtmayım en iyisi kendinize iyi bakın arkadaslarr |
Bak aynı şey benim dayımın başına geldi ama dayım unuttu 2 hafta sonra evlenecek ve şu an çok mutlu
bence hayata olan güvenini kaybetmemelisin _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
dj_ziya PROFESSOR

Daxil ol: Aug 26, 2005 Mesajlar: 240 Şəhər/ölkə: Azerbaycan 676.4 Xal
|
Göndərilib: C. Apr. 25, 2008 2:27 pm Mesaj mətni: Re: oğlanlara inanmaq ne qeder düzdü? |
|
|
| ay_ayka yazıb: |
Deyiller ki bu zemanede biz qızların sevgisine hetta özüne inanmaq olmur. Bes soruşuram sizden indiki zemanede oğlanlara ne geder inanmaq olar.Biz ızlar sevende yada inananda onlardan daha çok sevip inanırıq. Biz hemişe mevzu ne olursa olsun tez bağışlayırıq ama onlar ...
Oğlanlar ne geder birinci kimi görünselerde biz qızlar hemişe onlardan 1 adım ilerideyik. men bele fikirleşirem.
bes siz?  |
HMMMmmmm Ay xanim siz duz demirsiz. Bu yazdiqlarin menim fikirlerimdi ve eminem ki, adeten oglanlar qizlardan daha vefali olur. Yeni cox vaxt bele olub. Belke sizin basivizdan nese bele bir sey kecib deye indi bele fikirlesirsiz amma unutmayin ki, oglanlarin 10-dan 2-si bele cixirsa qizlarin 10-dan 6-si bela cixir.
Ey Ayka xanim vi diger butun xanimlar siizden xahisim bu tip movzularda nese problem cixarsa ilk olaraq gunahi ozuvuzde axtarin, sonra biz deeeee. Olar?
Cox sagolun. _________________ Yalanlarla dolu bu dunyada, yalansiz yasamaga calisaq. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Xmiss Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 23, 2006 Mesajlar: 39
318.9 Xal
|
Göndərilib: Ş. Apr. 26, 2008 2:56 pm Mesaj mətni: Re: oğlanlara inanmaq ne qeder düzdü? |
|
|
| dj_ziya yazıb: |
| ay_ayka yazıb: |
Deyiller ki bu zemanede biz qızların sevgisine hetta özüne inanmaq olmur. Bes soruşuram sizden indiki zemanede oğlanlara ne geder inanmaq olar.Biz ızlar sevende yada inananda onlardan daha çok sevip inanırıq. Biz hemişe mevzu ne olursa olsun tez bağışlayırıq ama onlar ...
Oğlanlar ne geder birinci kimi görünselerde biz qızlar hemişe onlardan 1 adım ilerideyik. men bele fikirleşirem.
bes siz?  |
HMMMmmmm Ay xanim siz duz demirsiz. Bu yazdiqlarin menim fikirlerimdi ve eminem ki, adeten oglanlar qizlardan daha vefali olur. Yeni cox vaxt bele olub. Belke sizin basivizdan nese bele bir sey kecib deye indi bele fikirlesirsiz amma unutmayin ki, oglanlarin 10-dan 2-si bele cixirsa qizlarin 10-dan 6-si bela cixir.
Ey Ayka xanim vi diger butun xanimlar siizden xahisim bu tip movzularda nese problem cixarsa ilk olaraq gunahi ozuvuzde axtarin, sonra biz deeeee. Olar?
Cox sagolun. |
Ahaaaaaa. Aciqlamaya gore teshekkurler bey.
Problem oglana inanda cixir nedense. Oglana inanmayanda o, ozunu yaxsi aparir. Bizim oglanlarla semimi olmaq qeti qadagandir.
Oglanlardan 1 xahishim var cox da ozunuzden arxayin danismayin, cunki 99% qizlarin inamindan sui istifade edirsiz, amma onun evezini sizden cixacaq qizlar sizi gozleyir. Onda yaxshilarin qedrini bilersiz. Ugurlar. _________________ Bu da kecer... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: Ş. May 03, 2008 10:09 pm Mesaj mətni: |
|
|
 |
Yaprak abla nerden nereyeeeee
neyse ben konuyu dağıtmiyim en iyisi _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
sekerim Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 585 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19426.2 Xal
|
Göndərilib: ç.a. May 06, 2008 12:17 am Mesaj mətni: |
|
|
| doktorT yazıb: |
 |
Yaprak abla nerden nereyeeeee
neyse ben konuyu dağıtmiyim en iyisi |
he indi mende oxuyurdum dedimqi hardan haraya getmishem    |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|