Deli_UREK V.I.P

Daxil ol: Jan 06, 2008 Mesajlar: 472
15478.8 Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 09, 2008 11:55 pm Mesaj mətni: Eger heyat 1 gulush qeder asan olsaydi! |
|
|
Eger heyat 1 gulush qeder asan olsaydi, bu aci ve iztirablar gozden dushecek goz yashi qeder olmazdi.
----------
Unutmaq chetin, anlatmaq imkansiz. CHunki sen unutduqca xatirlanan, anlatdiqca bitmeyensen.
----------
Umudum var gunesh yene dogacaq, Umudum var kulek yene esecek, Umudum var birisi meni yene sevecek, Umudum var, umudum geri donecek.
----------
Sevgilim yanimda yoxsan. Amma senin hesretinle doyunen qelbim, her an menledir. Umid edrem ki, men de senleyem. Senin xeyal, ve qelbinde. Eger meni xatirlayirsansa xoshbextem. Men seni unutmaram, seni unutsam, yaddashim siliner. CHunki butun heyatim sensen, bunu unutma.
Gonderen: Kuseyanka
----------
Yarimin gozlerinde ilahinin qudreti var, Meni cadu eyleyen bir eshq adli serveti var. Onun husnu camali o qeder chox guzeldi ki, Uzune baxmaq uchun hetta ayin minneti var.
---------
Bu dunya gorunmez mene bextever, Yashamaram bil ki, bir an da sensiz. Ayira bilmez hech bizi bir nefer, Qelblerde yox olar derdi-sherimiz. Eger birge olsa ureklerimiz.
----------
Ayriliq kicik sevgileri oldurur boyuk sevgileri ise daha da artirir. Nece ki, kulek shami sondurur, amma ocagi daha da alovlandirir.
----------
Ucurumun sonunda dayanan insan ucurumdan qorxmamalidir. Atacagi sonuncu addimdan qorxmalidir. Men o addimdanda qorxmuram, chunki senin kimi "Sedaqetli sevgilim" var. Seni chox sevirem.
----------
Men niye baxiram, o yollara, sen ki o yollardan donen deyilsen, men niye aglayiram, senin uzunden sen ki, goz yashimi silen deyil!
----------
Ag gul ayriliqdir, sari gul hesret, qirmizi gul sevgi-mehebbet. Sen menim qizil gulumsen!
--------
Darixiram, kechmish gunlerimchun, o gunlerde sen vardin deye,darixiram kechmish seherlerimchun. O seherler de gozlerini gore bilmek umudu vardi. Darixiram. Darixiram gelecek gunlerimchun, o gunlerde sen olacaqsan deye, darixiram gelecek seherlerimchun, belke o, seherleri seninle acharam deye!
----------
Tikanlar ichinden gul derdim sene Omrumu gunumu hesr etdim sene Oyretdin sevmeyi sen ozun mene Bu sevgim senindi bashqa hech kesin!
----------
Gozlerine baxdiqca aglamagi ozledim, Aglamaq ichinde olsa gozlerini ozledim Dikkat et bir daha soyluyorum, Aglamak ichinde olsa bele, gozlerini ozledim.
----------
Mene "Seni Sevirem" dediyin zaman bu yalan olsa bele, bu yalani dunyanin butun gercheklerine deyishmeye haziram.
----------
Ayriliqda aglardi ayriligi yashasaydi. Utanardi etdiyi hereketden. Eger sevgini tanisaydi. _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
-Həyat-hədiyyədir. Yaşa və yaşamaqdan zövq al!! |
|