| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
ceng Gereksiz Üzv

Daxil ol: Apr 02, 2004 Mesajlar: 646 Şəhər/ölkə: Bakı / Azərbaycan Xal
|
Göndərilib: C. Dek. 14, 2007 2:29 am Mesaj mətni: Re: syn yöneticiler |
|
|
| Elif yazıb: |
Herkesin girmesini istemeseydik yazılımcımıza söylerdik chat girişine karakteristik özellikleri tanıyabilen bir filtre yapardı
Yok öyle bişey nerden çıkartıyorsunuz acaba sakıncası yoksa ben de bunu öğrenebilir miyim? |
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sweetichka Yeni Forumçu

Daxil ol: Jan 23, 2008 Mesajlar: 2
Xal
|
Göndərilib: Ş. Yan. 26, 2008 3:53 pm Mesaj mətni: |
|
|
chata istediyim vaxt daxil ola bilmirem.Niye hokmen neise yazmaliyam? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
qaqash_22 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jan 22, 2008 Mesajlar: 32
Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 27, 2008 7:56 pm Mesaj mətni: SALAM ELİFE |
|
|
mrb elif seni tanimiyorum ama çok seviyesizce espiri yaptıgını soyleyebilirim ama
neyse ordaki qaqaşin demek istediyi chat girmek üçün niye forum birşey yazmaliyiqdi sözüdü. sualı başa düşmeden gobekten konuşmaksak keşke.
kendini çok şey biliyor zan eden kişleri fazla sevilmez. lütfen mütavazi olunuz. uçmaya gerek yok ayaklarınız yere bassin. hadi iyi günler. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1552
Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 27, 2008 8:03 pm Mesaj mətni: Re: SALAM ELİFE |
|
|
| qaqash_22 yazıb: |
mrb elif seni tanimiyorum ama çok seviyesizce espiri yaptıgını soyleyebilirim ama
neyse ordaki qaqaşin demek istediyi chat girmek üçün niye forum birşey yazmaliyiqdi sözüdü. sualı başa düşmeden gobekten konuşmaksak keşke.
kendini çok şey biliyor zan eden kişleri fazla sevilmez. lütfen mütavazi olunuz. uçmaya gerek yok ayaklarınız yere bassin. hadi iyi günler. |
tam tərsinə siz özünüz sualı düzgün başa düşməmisiniz
o qaqaşın heç özü də bilmir nə sual verib
burda ayrıseçkilik yoxdur, ağlı başında olan da olmayan da hər bir kəs çata girə bilir, Elifin demək istədiyi bu idi  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Enderinend Yeni Forumçu

Daxil ol: Feb 11, 2008 Mesajlar: 1
Xal
|
Göndərilib: çər. Fev. 13, 2008 12:44 am Mesaj mətni: |
|
|
| ben ce de herkes chat e girmeli kayıtsız şartsız |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1552
Xal
|
Göndərilib: çər. Fev. 13, 2008 2:06 am Mesaj mətni: |
|
|
həyatın bütün sahələrində insan hüquqlarının demokratiyanın, söz azadlığının, bərabərliyin qorunduğu Avropanın aparıcı ölkələrində belə müəyyən ittifaqlar, birliklər yaradılanda, müəyyən sazişlər imzalanan zaman təhlükəsizliyi qorumaq üçün, birliyin daimi yaşaması naminə müəyyən üzvlük meyarları - kriteriyalar - məhdudiyyətlər qoyulur. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|