|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
Deli_UREK V.I.P

Daxil ol: Jan 06, 2008 Mesajlar: 472
15478.8 Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 20, 2008 7:38 pm Mesaj mətni: ermənistanIN MÜDAFİƏ NAZİRİ AZƏRBAYCANA İSTEHZA ETDİ |
|
|
ERMƏNİSTANIN MÜDAFİƏ NAZİRİ AZƏRBAYCANA İSTEHZA ETDİ
“Əgər daha 20 faiz torpaq itirmək istəyirlərsə, müharibəyə başlasınlar”
Mikael Arutyunyanın cavabını onun üslubunda kim verəcək?
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
Ermənistanın müdafiə naziri Mikael Arutyunyan Azərbaycan rəhbərliyinin işğal edilmiş ərazilərin hərbi yolla qaytarıla biləcəyi haqda bəyanatlarına istehza edib. İrəvanda keçirdiyi mətbuat konfransında erməni nazir deyib ki, Azərbaycan müharibəyə başlamazdan əvvəl götür-qoy etməlidir - “Azərbaycan başa düşməlidir ki, əgər daha 20 faiz ərazilərini itirsə və qaçqınların sayı 2 milyona çatsa, nə baş verəcək” - deyə Arutyunyan bildirib.
Mətbuat konfransında Arutyunyan Azərbaycan prezidenti İlham Əliyevin cəbhə xəttində verdiyi “müharibə hələ başa çatmayıb” bəyanatını şərh edərkən deyib ki, Ermənistan ordusu Dağlıq Qarabağın və ölkənin təhlükəsizliyini təmin etməyə qadirdir: “Biz əks-zərbə endirməyə və hücum edən silahlı qüvvələri geri oturtmağa hazırıq. Onlar bir addım da irəli gedə bilməzlər. Əmin olun ki, biz buna hazırıq” .
Arutyunyan hansısa rəy sorğularının nəticələrinə istinad edərək deyib ki, Azərbaycan xalqının 60 faizi müharibənin yenidən başlamasını istəmir: “Əgər Azərbaycan rəhbərliyi tez-tez 20 faiz ərazilərin itirildiyini və 1 milyon qaçqının olduğunu deyirsə, fikirləşməlidir ki, bu itkilər ikiqat artsa nə olacaq. Onlar ordularını modernləşdirirlər, silahlar alırlar, büdcələrini artırırlar. Biz, əlbəttə ki, bütün bunları izləyirik və öz silahlı qüvvələrimizin döyüş qabiliyyətini artırmaq üçün tədbirlər görürük” .
Arutyunyan deyib ki, Ermənistan ötən il böyük miqdarda müasir silah və hərbi texnika alıb, hərbi hava qüvvələrini gücləndirib, ən müasir hava hücumundan müdafiə vasitələri əldə edib. Onun sözlərinə görə, artıq döyüş növbəsində dayanan yeni sistemlər Ermənistanı hava hücumundan etibarlı şəkildə qorumağa imkan verir: “Biz sursat ehtiyatlarımızı artırmışıq, yanacaq ehtiyatı görmüşük, silahlı qüvvələrin modernləşdirilməsi prosesi davam edir” .
Qeyd edək ki, Ermənistan müdafiə nazirinin “Novosti-Armeniya” agentliyi tərəfindən yayılmış bu həyasız açıqlamaları ona dərhal eyni üslubda və daha sərt cavab verilməsini zəruri edir. Göründüyü kimi, erməni nazir Azərbaycanı yeni işğalla hədələyir və ölkə rəhbərliyinin müharibə haqda bəyanatlarına istehza edir. Azərbaycan rəhbərliyi hərbi əməliyyatların yenidən başlaya biləcəyi haqda bəyanatlar verərkən heç vaxt Ermənistan ərazilərinin tutula biləcəyi haqda danışmayıb, bu bəyanatlarda söhbət ancaq Azərbaycanın beynəlxalq normalarla təsbit edilmiş hüquqlarından gedir. Yəni Azərbaycan təcavüzə məruz qalan istənilən ölkə kimi öz ərazilərini azad etmək üçün hərbi güc tətbiq etmək hüququna malikdir. Erməni nazirin dedikləri isə artıq meydan oxumaq, təcavüz və şantajdır. Ona görə də Arutyunyan ən sərt formada cavabını almalıdır. Görəsən , Bakıdan ona cavab verən tapılacaqmı?
_________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
-Həyat-hədiyyədir. Yaşa və yaşamaqdan zövq al!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sladkaya Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 596 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19633.8 Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 4:27 am Mesaj mətni: |
|
|
arkadasim ben dilinizi okumakta biraz zorlaniyorum ama her yerde bu ermenilerle ilgili bişeler yazioo gercekten cok merak ettim zahmet olmazsa acik sekilde noldunu kisaca yazarsaniz sevinirim insallah azericeyi ögrenecem bu site sayesinde  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 199 Şəhər/ölkə: Frankfurt /D 5828.4 Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 9:39 pm Mesaj mətni: Tüm Türklere Cagri... |
|
|
Ermeniler devamli egitim ve silahlanmada... Türkler onlardan cok daha fazla egitimli ve cengaverler yetistirmeli, en kaliteli ve modern silahlarla donatmaliyik.
Serhedde(sinirde) her vakit askerlerimiz öldürülüyor bizim askerlerimiz ne yapar onlarda intikam alsin. _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
" Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
*Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
Cag idrakinize hasret sizlerin,
HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
Ákibeti neymis görme vaktidir !...* |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Deli_UREK V.I.P

15478.8 Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 10:43 pm Mesaj mətni: Re: Tüm Türklere Cagri... |
|
|
| Othman yazıb: |
Ermeniler devamli egitim ve silahlanmada... Türkler onlardan cok daha fazla egitimli ve cengaverler yetistirmeli, en kaliteli ve modern silahlarla donatmaliyik.
Serhedde(sinirde) her vakit askerlerimiz öldürülüyor bizim askerlerimiz ne yapar onlarda intikam alsin. |
Bilinki Azerbaycan emrmenistan deyilen kicik seheri 1 aya dagidacax guce malikdir amma!Russia deyilen bir olke de var hemde boyuk olke! _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

|
Göndərilib: Ş. Yan. 26, 2008 3:49 am Mesaj mətni: Re: Tüm Türklere Cagri... |
|
|
| Deli_UREK yazıb: |
Serhedde(sinirde) her vakit askerlerimiz öldürülüyor bizim askerlerimiz ne yapar onlarda intikam alsin. |
Bilinki Azerbaycan emrmenistan deyilen kicik seheri 1 aya dagidacax guce malikdir amma!Russia deyilen bir olke de var hemde boyuk olke! |
"Bir avuc" dedikleri Chechen qardaslarimizla bash edemeyen rus ayisi Türklerle hec bir zaman bash edemez! Marsimizi oxursan meni anlarsin qardasim. sag salamat, Allah`a amanat.
Istiklâl Marşı
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl
Kahraman ırkıma bir gül!... Ne bu şiddet bu celâl
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl,
Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar.
Medeniyyet!“ dediğin tek dişi kalmış canavar
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın!
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va´dettiği günler hakk´ın;
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri „toprak“ diyerek geçme, tanı!
Düşün, altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı;
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli;
Değmesin mabedimin göğsüne na-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na´şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal!
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk’a tapan milletimin istiklal! _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2804 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE 59018.1 Xal
|
Göndərilib: Ş. Yan. 26, 2008 9:39 pm Mesaj mətni: |
|
|
Othman _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Deli_UREK V.I.P

15478.8 Xal
|
Göndərilib: B. Yan. 27, 2008 12:28 am Mesaj mətni: |
|
|
Ruslari hece saysax Azerbaycan mehv olar!!!! men vetenimin cecenistanin veziyyetine dusmesini istemirem,!En agilli yol siyasetdi.iqtisadiyyatini her gun guclendiren Azerbaycanimin qabaginda gec tez coker ermenistan amma Azerbaycani muharbeye cekseler her sey mehv olar.
neceki Osmanli Rus muharibelerinde oldu _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

|
Göndərilib: B. Yan. 27, 2008 1:52 pm Mesaj mətni: Kim bu cennet vatan ugruna olmaz ki feda |
|
|
"Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir; Toprak, eger ugrunda ölen varsa Vatan dir... _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
|
| Əvvələ qayıt |
|
sladkaya Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 596 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19633.8 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Yan. 29, 2008 3:01 am Mesaj mətni: |
|
|
ermenistan zaten haddini çok astı hep türk devletleriyle ugrasio türkiyeyede tutturmus bir ermeni soykırımı ama azerbaycana saldirmaya cesatret edemeler bilmelidirler ki türkiye kimi bir devlet her zaman ermenistan kimilere meydan vermez ve azeri kardeslerinin yaninda olurr ki ermenistan zaten azeri kardeslerimize saldirmaya cesaret edemzz ermenistan arkasina bakalarina yaslayarak bişeler elde edebileceni sanir amaa sonucu bostur bosa kürek kazır  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Deli_UREK V.I.P

15478.8 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Yan. 29, 2008 4:53 pm Mesaj mətni: Re: Kim bu cennet vatan ugruna olmaz ki feda |
|
|
| "Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir; Toprak, eger ugrunda ölen varsa Vatan dir... |
Bu qeder Sehit,Qan ne vaxta qeder !!!!!!! _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1503 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 33015.8 Xal
|
Göndərilib: çər. Apr. 09, 2008 10:12 pm Mesaj mətni: Re: Kim bu cennet vatan ugruna olmaz ki feda |
|
|
| Deli_UREK yazıb: |
| "Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir; Toprak, eger ugrunda ölen varsa Vatan dir... |
Bu qeder Sehit,Qan ne vaxta qeder !!!!!!! |
ne zamana kadar mı ?
son insanda ölene kadar !
Rufet doğru söylüyor belki tek başımıza zor ama birlik olursak
AB yerine TB yi kurmak için çabalarsak işte o zaman değil rusu kimse dokunamaz Türke
yeterki biz BİR olalım tek yürek tek güç olalım _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
Hasretle bekle o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|