Göndərilib: B.e. Fev. 11, 2008 10:46 pm Mesaj mətni: Tarkan Fan Club
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler.
Tarkan, yoğun ve titiz çalışmalarının ardından hazırladığı METAMORFOZ isimli albümünü geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkardı.
Yıllardır içinde yaşadığı süregelen değişimi, özgünleştirdiği ritim ve saundlarla biçimlendiren TARKAN bu başkalaşımı, yine cesur şeffaflıkla hayranlarıyla paylaşıyor...
Bu anlamda vurgu yaparak isimlendirdiği METAMORFOZ albümü ; dinleyenlere farklı, enerjik yapısıyla samimi ve hassas bir derinlikle sesleniyor.
Daxil ol: Feb 24, 2008 Mesajlar: 4 Şəhər/ölkə: Turkey - Kocaeli / Baki - KeshLe 247.7 Xal
Göndərilib: ç.a. May 20, 2008 5:56 am Mesaj mətni:
ßen Kocaeli Karamürselde Oturuyorum Tarkan Da Karamürselli Onunla Ünlü olmadan Önce Aynı Maşınla İstanbula gittiğimide hatırlıyorum Tarkanı Karamürselde Kimse Sevmez Onu Karamürsel Halkı Dövdü Ve Şehirden Kovdu 12 senedir memleketine gelemiyor dikkat ederseniz kaşında ve alnında izler var onlar karamürsel hatırası
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.