| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| ermenilere ne zamana kadar karışmayacağız |
| haklılığımızı öğretince |
|
28% |
[ 2 ] |
| savaşarak |
|
71% |
[ 5 ] |
|
| Səslərin cəmi : 7 |
|
| Müəllif |
Mesaj |
tusunami Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 29, 2007 Mesajlar: 4 Şəhər/ölkə: istanbul 219.7 Xal
|
Göndərilib: B. Mar. 30, 2008 1:16 pm Mesaj mətni: ermenilere ne kadar daha sabredeceğiz |
|
|
Değerli azeri kardeşlerim,her zaman haklılığımızı barışcıl yollarla halletmeye çalışıyoruz fakat olmuyor üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor,bizleri oyalıyorlar haklılığımızı yok etmeye çalışıyorlar,ermeniler tarafından şehit olan insanlarımızın hakkını yok etmemeliyiz onlar vatan için bizler için şehit oldular,onlara karşı vatanımıza borcumuzu ödememiz lazım,bizi yönetenlere mektupla ,internetle,protostoyla sesimizi duyuralım,Türk birliğini kurup haklılığımızı savaşsa savaş yaparak bütün dünyaya yeter diyelim
Saygı ve selamlarımla ::aze:: |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cet Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 30, 2008 Mesajlar: 4
198.1 Xal
|
Göndərilib: B. Mar. 30, 2008 8:29 pm Mesaj mətni: |
|
|
Haklı davanızı Türkiye Türkü olarak canı gönülden destekliyorum. Azeri kardeşlerimizin Ermeniler karşısında muvaffak olacağına özümün Türk olduğuma inandığım kadar inanıyorum. Diğer Türk devletlerinin hükümetlerinin Azerbaycan'a yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Atamızın da söylediği gibi "Yurtta sulh cihanda sulh." |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Deli_UREK V.I.P

Daxil ol: Jan 06, 2008 Mesajlar: 470
15421.5 Xal
|
Göndərilib: B.e. Mar. 31, 2008 1:49 pm Mesaj mətni: |
|
|
Salam
Fikir bildiren qardaslarima cox sagolun deyirem,cox sagolun tarixi bayu biz qardaslarinizi yalniz biraqmadiniz,serefsiz ermenilere ruslara ezdirmediniz.Bunu her Azeri Turkude unutmamis ve unutmayacaxdir.
Cox Yaxin Vaxtlarda qaytaracagiq Torpaqlarimizi Allahin Komekliyiyle. _________________ Kimisə barmaqla göstərib, onu rişğənd eləməyə tələsmə, yadda saxla ki, günahsız adam yoxdu və hamımız bir gün Yaradana cavab verəcəyik!
-Həyat-hədiyyədir. Yaşa və yaşamaqdan zövq al!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sekerim Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 585 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19426.2 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Apr. 01, 2008 9:06 pm Mesaj mətni: |
|
|
| ermeniler sonunda hakettigini bulacaklardir ermeniler karabagdan cekilecek ve soykırımın yalan oldugunu söyleyeceklerdir yoksa sonlari hec eyi degil |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1479 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 32537.9 Xal
|
Göndərilib: B.e. Apr. 07, 2008 10:06 pm Mesaj mətni: |
|
|
Bence savaş çözüm değil Türkler hiç bir zaman savaş yanlısı bir millet olmadı önce bildiririz bakın böyle böyle ayağınızı denk alın ki öyle yapıyoruz şu anda zaten.
ama baktık olmuyor burunlarının dikine gidiyorlar ki şu anda öyle yapıyorlar zaten o zaman bize başka çare bırakmazlar.
Türkler savaş yanlısı değil ama SAVAŞÇI bir millet.Yeri geldiğinde sadece erkekleri değil kadınlarıda savaşa seve seve gitmeyi bilir.
bunu bütün düşmanlar böyle bilsin
ben inanıyorum ki birgün Türk ün haklılığı ortaya çıkacak ve herkes yaptığını ödeyecek _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
Hasretle bekle o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|