|
| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
doktorT V.I.P

.JPG)
Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1002 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 23921.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. May 06, 2008 12:57 am Mesaj mətni: |
|
|
Hiç de inanmayın hepsi aynı hepsi
ama biliyorum ben ilk karışıklıkta bütün erkekleri katledecm _________________ Üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça
ADMİN kızmaz üye azmadıkça  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Daxil ol: Feb 21, 2007 Mesajlar: 4838
87201.6 Xal
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
vatan01 Yeni Forumçu

Daxil ol: Apr 26, 2008 Mesajlar: 21
516.9 Xal
|
Göndərilib: çər. May 07, 2008 9:23 pm Mesaj mətni: doktor t |
|
|
| ben diyorum bu kız cani diye inanmıyorlar caniiiiiiiiiiiiiiiiii erkek düşmanı |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2438 Şəhər/ölkə: türkiye istanbul 53413.4 Xal
|
Göndərilib: çər. May 07, 2008 11:05 pm Mesaj mətni: Re: doktor t |
|
|
| vatan01 yazıb: |
| ben diyorum bu kız cani diye inanmıyorlar caniiiiiiiiiiiiiiiiii erkek düşmanı |
kim cani tuğçemi aaa tuğçeciğime
öyle demesene _________________
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sahin26 Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 157 Şəhər/ölkə: İSTANBUL 5566.1 Xal
|
Göndərilib: Ş. May 10, 2008 2:09 pm Mesaj mətni: Re: oğlanlara inanmaq ne qeder düzdü? |
|
|
| ay_ayka yazıb: |
Deyiller ki bu zemanede biz qızların sevgisine hetta özüne inanmaq olmur. Bes soruşuram sizden indiki zemanede oğlanlara ne geder inanmaq olar.Biz ızlar sevende yada inananda onlardan daha çok sevip inanırıq. Biz hemişe mevzu ne olursa olsun tez bağışlayırıq ama onlar ...
Oğlanlar ne geder birinci kimi görünselerde biz qızlar hemişe onlardan 1 adım ilerideyik. men bele fikirleşirem.
bes siz?  |
Doğada siyah ta var Beyaz da, Güzel de var Çirkin de, İyi de var kötü de, bağışlayan da var intikam alanda, bütün bu karşılıklı zıtlıklar olmasa ayrımı nasıl yaparız. Hayata dinamiklik katan unsurlar bunlar.Önemli olan sen ne tarafındasın hayatın.  _________________ Bak şu çeşmenin taşına
Su içecek tası yok
Kırma insan gönlünü
Yapacak ustası yok |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|