| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
yalniz_k_urt Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 06, 2008 Mesajlar: 39 Şəhər/ölkə: adana 1063.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 22, 2008 9:26 pm Mesaj mətni: intihar |
|
|
bir kış gecesi ince bir yağmur yagıyor saat gece iki gibi evdeyim yeni sokaktan geldim ama eve nasıl geldiğimi bilmiyorum kafam çok bozuk bi yanda sevdiğim kız bi yandan evin bütün derdi omuzlarımda boğaza kadar borç okuldaki dersler perişan hiç birine yetişemiyorum en sonun dayana madım belki silahtan anlaayanız vardıa magnum f6 2006 model harıka bi silah patlamama ihtimalı çok zor olan bi silah çıkardım mermiyi sürdüm namluya kafam dayadım çektim tetiği ama silah patlamadı dört beş defe bastım tetiğe ama olmadı
allah dedi dur kısmetim nereye böyle daha çekeceğin var gece çıktım sokağa evden uzaklaştım silah bidaha denedim mermilerin hiç biri sekmedi hepsi patladı demekki kaderimizde yaşamak varmış o yüzden intihar etmeyeceğim ama ölmek için elimden geleni yapacağım bınu sizinle paylaşmak istedim _________________ ÖLMEK UNUTTURUR BELKİ AMA ZOR.İMKANSIZ UNUTULDUĞUNU BİLMEK DAHA DA ZOR ACI OLANSA UNUTTUĞUNU SANDIKÇA HER AN KARŞINDA,YANINDA,İÇİNDE ,YAKININDA OLMASI |
|
| Əvvələ qayıt |
|
vusal_21 Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Mar 14, 2007 Mesajlar: 728 Şəhər/ölkə: baki 15762.9 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 22, 2008 9:42 pm Mesaj mətni: |
|
|
bu hecde duz hereket deyill agilindan bele kecirme unutmaki derdi veren allah dermaninida verir.ve ne edirse biz bendelerinin xeyri ucun edirr her seyin sonunda bir xeyir varrr bunu unutma.ve her birimiz muxtelif sinaqlara cekilirik ne bilmek olar belke bu da senin imtahanindi calis ki bu imtahandan uzu ag cixasann _________________ <a> </a><br><a> </a>
qemini udmusam her nefesimde
bitib her isteyim her hevesim de
konlumun sizlayan kaman sesinde
son vida qemini caldi ayriliq |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2804 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE 59018.1 Xal
|
Göndərilib: B.e. İyun 23, 2008 3:41 pm Mesaj mətni: |
|
|
sen bu yazdıklarında ciddimisin arkadaşım
yoksa bi şakamı bu eğer şakaysa inan hiç komik
değil yok eğer ciddiyse senin ciddi sorunların var
demektir en yakın zamanda bi prikiyatriste
gitmeni tavsiye ederim normal bi insan bilerek
ve isteyerek kendini öldürmek istemez sebep
ne olursa olsun yaşamak yinede güzeldir daha
gençsin gelecekte yaşayacağın güzel günleri
düşün belkide ilerde çok seveceğin bi insan
çıkacak karşına çocukların olacak bu günleri
hatırlayıp ne büyük aptallıkmış yaptığım
diyeceksin şunu unutmu hiçbişey için kendini
öldürmeye değmez bu dünyada hem kendini
öldürürsen sadece bu dünyanı değil öteki
dünyanıda kaybedersin ailene yaşatacağın
ıstırabı acıyı düşün ve bi delilik etmeden
önce en yakın zamanda tedavi ol yoksa
durumun dahada kötü olabilir _________________
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
yalniz_k_urt Yeni Forumçu

Daxil ol: Jun 06, 2008 Mesajlar: 39 Şəhər/ölkə: adana 1063.0 Xal
|
Göndərilib: B. İyun 29, 2008 10:50 pm Mesaj mətni: |
|
|
sağ olun kardeşlerim tavsiyeleriniz için ama bilmiyorum ne edeceğimi yaşamak için umudum kalmadı hani derler ya umutlarıdır insanı yaşatan diye benim umdum kalmadı artık küstüm dünyaya herkese herşeye yaşamaktan öyle bıktım ki sanki her an işkence ediyorlar bana her nefes canımı yakıyor şimdilikiçimde küçücük bir ışık var beni şuan o yaşatıyor belki umduğum gibi olur beni bu perişan halimden kurtarır _________________ ÖLMEK UNUTTURUR BELKİ AMA ZOR.İMKANSIZ UNUTULDUĞUNU BİLMEK DAHA DA ZOR ACI OLANSA UNUTTUĞUNU SANDIKÇA HER AN KARŞINDA,YANINDA,İÇİNDE ,YAKININDA OLMASI |
|
| Əvvələ qayıt |
|
pelin_88 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 12, 2008 Mesajlar: 13 Şəhər/ölkə: türkiye/eskişehir 391.9 Xal
|
Göndərilib: B. Avq. 03, 2008 8:21 pm Mesaj mətni: |
|
|
Merhaba arkadaşım
yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdi
anladığım kadarıyla küçük çocuk ta değilsin ama bu düşünceler ne böyle
öncelikle bu can bize Allahın emaneti sen nasıl Allahın emanetine ihanet ediceksin
Öyle zor koşullara rağmen hayata gülümsemeyi bilenler gördüm mesela konuşamadığını düşün en basitinden yada göremediğini düşün kapkaranlık bir Dünyada yaşadığını veya yürüyemediiğini birilerine muhtaç olduğunu,gezemediğini... ya da Allah korusun ama kanser veya çaresiz bir hastalığınpençesine düşüp tarifi imkansız ağrılarla boğuştuğunu...
Ona bakarsan dertsiz insan yok o zaman hepimiz intihar edelim sence "ÖLÜM" çözüm mü????????????
BENCE SADECE ACİZ İNSANLARIN SEÇİMİDİR.... AKILLI OLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1505 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 33066.9 Xal
|
Göndərilib: Ş. Avq. 16, 2008 12:16 am Mesaj mətni: |
|
|
pelin güzel söyledin ama ahh bide anlasa
kç kere anlatmaya çalıştım burnunun dikine gidiyor _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
Hasretle bekle o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
3YL3MM Yeni Forumçu

Daxil ol: Aug 17, 2008 Mesajlar: 3 Şəhər/ölkə: izmir 58.5 Xal
|
Göndərilib: B.e. Avq. 18, 2008 12:20 am Mesaj mətni: |
|
|
ewt olmek cozum deıl ben neler yaptım ama cok pısmanım sımdıı ama cok gec son pısmanlık Hecneye yaramır sımdııı oda yok benımle annemde ok yalnızım yaptıgım seylerın bedelını oduyom :intihar: _________________ eylemm |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|