men de indi 3cu kursdayam,her gunumuz ela kechir.istemezdim ki bu gunler bitsin.inshallah universiteti bitirennen sonra da bele mehriban olariq!
men de ikideyem. telebvbelik illeri heqiqeten de cox ela olur. gezirsen tozursan bir sozle desek her seyde her seyin dadini cixarmak ucun furset kimi bi seydir mence. ama birce bu dersler bi az daha rahat olsa da imtahan hefteleri gelende keyfimiz pozulmasa. mence daha yaxsi oalr dostlar razilasirsizmi. eylenirem istediyim qeder bir yari smestrdeki vize imtahanlarinda bir de smester sonu finallar gelende deliye donurem. indi de finallar bitti netice gozluyurem gorek encesinden altdan almak zoxrunda qalacam?ins allah qalmaz da. ama neyse
Göndərilib: B. Apr. 08, 2007 10:14 pm Mesaj mətni:
DEYIRLERKI,1 INSTUTA GIREN SEVINIR,1 DE QURTARAN.Men de bu il INSHALLAH qurtariram ,ama heeeeeeecccc sevinmirem,ish orasidirki qrupdan yalniz menem telebeliyin qurtarmagini istemeyen
Daxil ol: Mar 14, 2007 Mesajlar: 677 Şəhər/ölkə: baki 14874.2 Xal
Göndərilib: çər. İyul 11, 2007 12:31 am Mesaj mətni:
duzdu telebelik illeri hec bitmeisn cunki en xos gunlerimiz burda kecir orta mektebi bitirenden sonra evveller universitede oyresenmirsen sonra universitedden ayrila bilmirsen imtahan zacot olmasa 15 ilde oxumaqa raziyam
Heyatda hemişe telebeyiq... öyrenmek qutarmır... derslik ve müellimler deyişir, amma biz hemişe telebeyiq...
Doğru söz ne denir
ama her insanın okul yılları diyince aklına eğlence gelir (ders ve öğrenmek hayatın her döneminde var). okul yılındaki eğlence bir başkadır... (kendimden biliyorum ) _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim
Tələbəlik İllərimin bitmesine 6 il var
heç bitmesin çok eylenceli
evet bencede bitmesin sana katılıorum ecece benm de 6 senem var
_________________ DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz
Göndərilib: C.a. Avq. 09, 2007 2:25 am Mesaj mətni:
yaşamış görmüşler bilir bunun cevabını
sizce lise mi üniversite yılları mı daha güzel??? _________________ Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.