Kinonu çox sevirem tez - tez kinoteatra gedirem, dünen de getmisdim iki amerikan kinosuna baxdim : 1. Muzeyde bir gece ve Rocky Bolbao en xoşladigim Muzeyde bir gece filmi oldu komediya ve fantaziya film idi her gece muzeydeki heyvan, tarixi insanlarin, şexsiyyetlerin eksponatlari dirilib heyata qayidirlar ve muzey qarolçusunun başina oyun açirlar yaziq isçi onlarin elinden bogaza yigmişdi ancaq axirda yaxşi oldu dostlasdilar dinozavrın skeleti dirilir başlayir her yani dağitmaga özü de giqant sonra şirler, mamontlar, emelli başli film ujas baxib qurtarinca tüklerim biz - biz oldu
Rocky Balbao nun bu defeki versiyasi da yaxşi oldu silvestr stalone yene de box rinqindeydi
schindlerin listesi..(belki abartilmakla beraber zulumun kime uygulanirsa uygulansin verdigi aci kadar insan olma erdemlini yitirmeyen bi adamin taktik savasi..)ancak uzucu olan zulme maruz bi halkin su anda kendisi zalim olmasi..)
al yazmalim...(belki muzigi belki icindeki ey daglar ona hos geldindeki coskuyu duyma istegi icindiir olsa gerek severek izlerim.)
bir adam yaratmak ..(ustad necip fazil kisakurek`in defalarca kitabini okudugum ve hayatimda donum noktalarimdan biri olan "bir adam yaratmak"adli eserinin ayni adla sinemaya uyarlanisi ahmet mekin oyunculugu goz doldurdu..)
baba...(al-pacinonun oyunculugunu cok begeniyorum bi donemin ciplak anlatimi acisindan kayda deger bi film..)
Bütün saatlar GMT + 5 Saat Səhifə 1, 2, 3, 4Sonrakı
1 səhifə (Cəmi 4 səhifə)
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.