Downloads
AZƏRİ MP3
Forums
F O R U M
chat
C H A T
sevgi
TV
video
VİDEO
radio
RADİO
ekart
OYUN
sevgi
ZengimCELL
|
Azeri.net: Forum

:: Mövzu - turkiyede basimiza gelmis maraqli ehvalatlar
ç.S.S.
ç.S.S.
Axtar
Axtar
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçilərin siyahısı
İstifadəçi qrupları
İstifadəçi qrupları
Şəxsi mə`lumat
Şəxsi mə`lumat
Giriş
Giriş
Xüsusi mesajlarınız
Xüsusi mesajlarınız
Forumun əsas səhifəsi » Yumor

Yeni mövzu aç   Cavab göndər
turkiyede basimiza gelmis maraqli ehvalatlar Səhifə 1, 2  Sonrakı
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif Mesaj
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Jul 16, 2006

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 3:32 pm    Mesaj mətni: turkiyede basimiza gelmis maraqli ehvalatlar Sitatla cavab ver

3 ildi turkiyedeyem ve her yeni gelen telebenin burda mutlek dille ilgili bir gulmeli ehvalati olur bilenler varsa yazsin mende bildiklerimi yazim:))

Düzəldin: fantamaz, son düzəliş: C. İyul 21, 2006 3:08 am, cəmi 1 dəfə
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Xüsusi mesaj göndər
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 3:34 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

demek burda oxumaga gelen telebelerin biri bir gun qarmoskali ekarus ile gedirmis arxa terefde ayak uste durub. avtobusda ki sallana sallana gedir. qaqasin ureyi bulanib ve qabaginda oturan qadinin basina kusub. ve arxasindan da aff edersin demek yerine deyib ki afiyet olsun hehe:)
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 3:39 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

bu olayda izmirde olub
bir telebe yeni gelib ve turk dilini bilmir. ozune tuman almak isteyib ve turkce ne deyirler bilmirmis. gelib evde turkceni bilen usaklardan sorusub ki qardas turkce tuman ne demekdi? o da it oynadanin biri olub deyib ki turkcesi sutyedi:))neyse qaqas gedib girib dukkana satici qiz yaxinlasib ki efendim nasil yardimci ola bilirim? qaqashda deyibki mene sutye lazimdi. saticida deyib ki nasi bi sey istemisdiniz? kimin icin olucak? qaqas deyib hec kim ucun ozum ucun isteyirem. satici deyib. kardesim siz manyakmisiniz? qaqas: hayir ben azeriyim:))))))))
bilmeyenlere= sutye qadin ucundur
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 3:53 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

turkiyeye ilk geldiyim il ingilisce hazirlik sinifinde ilk gun tanislik idi. azerbaycandan geldiyim ucun her kes mene sual veriri azerbaycan hakkinda melumat alir. ele bu arada bir qiz sual verdi hasan sizinde bahcede petrol kuyusu varmi? oz ozume dedim deyesen bu qizin basi xarab olub. dedim ki evet var hatda sabah kayvaltisinda annem bize cay yerine petrol veriyo hehehe:))
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 3:59 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

bizde bezen dusmek sozunu enmek menasinda isledirler. turkiyede dusmek yiximak demedki. yenede yeni gelen telebelerden biri avtobsda gederken enmek istediyi yerde arxadan birden bagirib sofer bey sofey ben ben dusucem durdur otobusu sofer: evladim bir az daha dayan :)))
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B. İyul 16, 2006 7:15 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

atam ve dostu ankaraya gelmisdi sabah tezden kizilayda gezirik. birden bir dilenci yaxinlasdi ki abi acim bana para ver. dedim yoxumdu atamin dostuna getdiki abi acim bana para verdedi. atamin dostu da dedi ki get tullan ale:)) dilenci qayidib ne dese yaxsidi? abii ne olursun bana 1 sirvan ver:))))
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: B.e. İyul 17, 2006 3:04 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

2 il bundan gabak ankaranin gencler birliyi takimi ile italyanin parma si arasinda uefa kuboku oyunu var idi. her kesin dort gozle gozledyi bir oyun idi. ele coxdanki arzum idiki bir turk takimini yerinde destekleyim 2 yerlimizle getdik oyuna ve ellerimizde azerbaycan turkiye bayraklari. 2 ci yarida artik her kesin kefi yerindedi cunki takim boyuk fergle irelidedi bizde kale arkasinda oturmusk amma ellerimizde azerbaycan turkiye bayraklari ile atdanib dusuruk:))) birden ne gorsek yaxsidi? stadyonda butun her kes bize teref donub ve bagirir:TURKIYE SIZINLE KURUR DUYUYOR AZERBAYCAN!!!TESEKURLER AZERBAYCAN deye. vallah ne deyim dilimiz tutuldu gozlerimizden yas geldi...
Əvvələ qayıt
fantamaz
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

15.0 Xal

MesajGöndərilib: C. İyul 21, 2006 3:13 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

kecen il istanbula getdim cempionlar ligasi final macini izlemek ucun. neyse gece getdim catdim istanbula gece saat 3 zad olar servis meni getirib taksimde endirdi. qalacagim oteli tapmaliyam taksim meydanina yaxin bir yerde olmalidi gordum ele yaxinda taksiler dayanib taksi surucusune sorusdum ki bes fln otele nece gede bilerem?taksici dedi ki atla goturiyim seni neyse mindim taksiye meni getirib otelin gabaginda endirdi. dedim borcum ne kadar 10 lira versen yeter dedi dedim cox deyil? nese istediyini verdim cixdim otaga 7. mertebe otagin penceresini acdim ki hava deyissin birde baxdim ki o nedi anaaaa taksiye mindiyim yer otelden 100 metr aralidi hehe:))))
Əvvələ qayıt
marmara
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 21, 2006
Şəhər/ölkə: almanya
1.0 Xal

MesajGöndərilib: Ş. Okt. 21, 2006 2:48 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

fantamaz yazıb:
kecen il istanbula getdim cempionlar ligasi final macini izlemek ucun. neyse gece getdim catdim istanbula gece saat 3 zad olar servis meni getirib taksimde endirdi. qalacagim oteli tapmaliyam taksim meydanina yaxin bir yerde olmalidi gordum ele yaxinda taksiler dayanib taksi surucusune sorusdum ki bes fln otele nece gede bilerem?taksici dedi ki atla goturiyim seni neyse mindim taksiye meni getirib otelin gabaginda endirdi. dedim borcum ne kadar 10 lira versen yeter dedi dedim cox deyil? nese istediyini verdim cixdim otaga 7. mertebe otagin penceresini acdim ki hava deyissin birde baxdim ki o nedi anaaaa taksiye mindiyim yer otelden 100 metr aralidi hehe:))))

eeeh, dikkat edeceksin, orası istanbul. bu dediğin olay istanbul'daki her yabancının başına gelebilir, ben bir istanbul'lu olarak ben bile korkuyorum Istanbul'dan. Istanbul'da baba oğlunun cebinden parasını alır ya da şeytana bile yaparlar bu anlattığın olayı.... eeh bundan sonra daha dikkatli olursun.
Əvvələ qayıt
marmara
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 21, 2006
Şəhər/ölkə: almanya
1.0 Xal

MesajGöndərilib: Ş. Okt. 21, 2006 2:52 am    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

fantamaz yazıb:
2 il bundan gabak ankaranin gencler birliyi takimi ile italyanin parma si arasinda uefa kuboku oyunu var idi. her kesin dort gozle gozledyi bir oyun idi. ele coxdanki arzum idiki bir turk takimini yerinde destekleyim 2 yerlimizle getdik oyuna ve ellerimizde azerbaycan turkiye bayraklari. 2 ci yarida artik her kesin kefi yerindedi cunki takim boyuk fergle irelidedi bizde kale arkasinda oturmusk amma ellerimizde azerbaycan turkiye bayraklari ile atdanib dusuruk:))) birden ne gorsek yaxsidi? stadyonda butun her kes bize teref donub ve bagirir:TURKIYE SIZINLE KURUR DUYUYOR AZERBAYCAN!!!TESEKURLER AZERBAYCAN deye. vallah ne deyim dilimiz tutuldu gozlerimizden yas geldi...

ne zannettin!!!! Haydar Aliyev boşuna mı diyor biz tek millet fakat iki devletiz diye...
Əvvələ qayıt
sena
Yeni Forumçu
Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 04, 2007
Şəhər/ölkə: Eskişehir
1.0 Xal

MesajGöndərilib: B. Mar. 04, 2007 10:59 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

fantamaz yazıb:
turkiyeye ilk geldiyim il ingilisce hazirlik sinifinde ilk gun tanislik idi. azerbaycandan geldiyim ucun her kes mene sual veriri azerbaycan hakkinda melumat alir. ele bu arada bir qiz sual verdi hasan sizinde bahcede petrol kuyusu varmi? oz ozume dedim deyesen bu qizin basi xarab olub. dedim ki evet var hatda sabah kayvaltisinda annem bize cay yerine petrol veriyo hehehe:))

sevinc sevinc
anne bir bardak daha petrol alabilir miyim

kızım/oğlum petrolünü bitirmeden nereye. arkandan ağlar.
Very Happy Very Happy
Əvvələ qayıt
fidan494
.
.

Daxil ol: Dec 25, 2006

30633.3 Xal

MesajGöndərilib: C.a. Avq. 23, 2007 1:38 pm    Mesaj mətni: Sitatla cavab ver

Atatürk hava limanında tranzit uçuş zamanı "iç hatlar" la "dış hatlar" ı qarışdırıb "iç hatlar" terminalına getmişdim utandım "dış" ı TR daxili uçuşlar başa düşdüyüm üçün çaşdım.
Yuxulu idim seher yenice açılırdı yeqin ondan olub Very Happy
Əvvələ qayıt
ruhsuzz
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Daxil ol: Sep 12, 2007

10195.1 Xal

MesajGöndərilib: C. Dek. 07, 2007 9:00 am    Mesaj mətni: bir varmış bi yokmuş:)) Sitatla cavab ver

bende bigün sabah kalktım dedim ev arkadaşıma kalk gidek sokakta yiyek kavaltımısı kaktık gittik ördekli çay bahcesine 20 tane simit aldık oturduk çay bekliorus isteyelim die adam geldi çay veremem dedi simitleride burda yiyemessinis nie dedik çünü burda simit yemek yasag burda tost sandviç falan var öle oturabilirsinis arkadaşım dedi peki şu banka otursak çayları oraya getirirmisinis yog dedi yasag :) bende dedim o saman sen bise iki tost iki duble çay kap getir dedi olmas simitleri burda yiyemessinis yasag dedik bis bu simitleri ördekler için almıştık saten adam dediki olmas ördeklere simit atmak yasag sonra söve söve eve gittik söve söve çay demledik evde yedik simitleri ne sıcaklığı kaldı ne tadı herifide dövemedik canım yurdum türkiyemde Allahın çaybahcesinde bi simit yemek yasag şimdi dieceksinis ki ne alaka bu konuyla nie buraya açtın içimden geldi saten böle bi olayda yok şimdi kendim uydurdum öle işte canım yasmak istedi yasdım yasagmı :)))
Əvvələ qayıt
cimbom
V.I.P
Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Oct 16, 2006
Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE
58870.2 Xal

MesajGöndərilib: ç.a. Dek. 25, 2007 11:57 pm    Mesaj mətni: Re: bir varmış bi yokmuş:)) Sitatla cavab ver

ruhsuzz yazıb:
bende bigün sabah kalktım dedim ev arkadaşıma kalk gidek sokakta yiyek kavaltımısı kaktık gittik ördekli çay bahcesine 20 tane simit aldık oturduk çay bekliorus isteyelim die adam geldi çay veremem dedi simitleride burda yiyemessinis nie dedik çünü burda simit yemek yasag burda tost sandviç falan var öle oturabilirsinis arkadaşım dedi peki şu banka otursak çayları oraya getirirmisinis yog dedi yasag :) bende dedim o saman sen bise iki tost iki duble çay kap getir dedi olmas simitleri burda yiyemessinis yasag dedik bis bu simitleri ördekler için almıştık saten adam dediki olmas ördeklere simit atmak yasag sonra söve söve eve gittik söve söve çay demledik evde yedik simitleri ne sıcaklığı kaldı ne tadı herifide dövemedik canım yurdum türkiyemde Allahın çaybahcesinde bi simit yemek yasag şimdi dieceksinis ki ne alaka bu konuyla nie buraya açtın içimden geldi saten böle bi olayda yok şimdi kendim uydurdum öle işte canım yasmak istedi yasdım yasagmı :)))

ruhsuz yüzüne söylemek gibi olmasın ama
çok gıcıksın ya lol lol sevinc sevinc

Əvvələ qayıt
montoya
Azeri.net Sevdalısı
Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 16, 2007

29616.3 Xal

MesajGöndərilib: çər. Dek. 26, 2007 3:56 am    Mesaj mətni: Re: bir varmış bi yokmuş:)) Sitatla cavab ver

ruhsuzz yazıb:

kardeşim yaa,yazar yazar maşallah alqış alqış canım canım
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ

Əvvələ qayıt
Mesajları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun əsas səhifəsi » Yumor Bütün saatlar GMT + 5 Saat
Səhifə 1, 2  Sonrakı
1 səhifə (Cəmi 2 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz.
Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.