| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
belie_nochi Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 34 Şəhər/ölkə: GENCE Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 3:42 am Mesaj mətni: EN BOYUK ARZUM... |
|
|
SALAM DOSTLAR EN BOYUK ARZUNUZU BILMEK MEINCUN MARAQLI OLARDI.BILMEK OLAR EN BOYUKA ARZUNUZ NEDIR? _________________ Ulviya |
|
| Əvvələ qayıt |
|
montoya Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 16, 2007 Mesajlar: 1536
Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 3:46 am Mesaj mətni: |
|
|
en büyük arzum;ALLAH a layık bi kul olabilmek,sonra da mutlu bi hayat sürebilmek.tabii sevdiğim biriyle.bunun içiçnde birini çok sevmek ve sevilmek _________________ İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
 |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Anel Nəzarətçi

Daxil ol: Oct 26, 2007 Mesajlar: 836 Şəhər/ölkə: Sankt-Peterburq, Rusiya..Azəriyəm Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 3:02 pm Mesaj mətni: |
|
|
Arzularım çoxdur. Amma insan ömrü elə rəngarəngdir ki, arzuları da özü ilə birlikdə. Yəni demək istəyirəm ki, həyatımızın hər mərhələsində könlümüzdə böyüklüyündən-kiçikliyindən asılı olmayaraq arzular doğulur. Bir arzu ya yerinə yetir, ya yetmir. Amma bununla qurtarmır, mənim bu gün ən böyük sandığım arzu bəlkə həyata keçər, ya da keçməz, amma sabahsı gün başqa bir arzu içimdə bəsləyəcəm ki, bəlkə o da mənimçün ən böyük arzu olacaq. Yəni böyülüyündən-kiçikliyindən asılı olmayaraq arzular hər an yaranır. Və biz özümüz öz arzularımızı ölçürük və mənim nəzərimdə ƏN deyə bir arzu dilimə gətirə bilmirəm, çünki o ənlərdən (yəni ən böyük arzulardan) çox olub, olur və olmaqda da davam edəcək. Və məndən belə soruşanda mən cavab verirəm ki, ........bu mənim ən böyük arzularımdan biridir. Bəlkə də ürəyimin dərinliyində ən böyük arzum var ki, həmişə içimi sızladır, sızladacaq taki çin olmayınca. Amma bununla ən böyük arzularım bitmir və yenə də yaranır. Arzular hamısı böyükdür, böyük olmayanlar isə yəqinki, sadəcə istəkdir.
Yəqinki, fikrimi çatdıra bildim- və sizdə məni əminəm ki, yaxşı başa düşdünüz, mən indi burda ən böyük arzularımı sadalasam, əsər olar.
Allahdan diləyim hamının arzusu çin olsun, həyata keçsin, eləcə də mənim  _________________ Blogum: Mürəkkəb dolu qələm. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
uykucu Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 05, 2007 Mesajlar: 43
Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 6:17 pm Mesaj mətni: |
|
|
össyı kazanmak ıstyorummmm.... _________________ beni verme ellere
al götür yüreğine
sakla...
kimseye gösterme... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1544
Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 6:52 pm Mesaj mətni: |
|
|
| Anel yazıb: |
Arzularım çoxdur. Amma insan ömrü elə rəngarəngdir ki, arzuları da özü ilə birlikdə. Yəni demək istəyirəm ki, həyatımızın hər mərhələsində könlümüzdə böyüklüyündən-kiçikliyindən asılı olmayaraq arzular doğulur. Bir arzu ya yerinə yetir, ya yetmir. Amma bununla qurtarmır, mənim bu gün ən böyük sandığım arzu bəlkə həyata keçər, ya da keçməz, amma sabahsı gün başqa bir arzu içimdə bəsləyəcəm ki, bəlkə o da mənimçün ən böyük arzu olacaq. Yəni böyülüyündən-kiçikliyindən asılı olmayaraq arzular hər an yaranır. Və biz özümüz öz arzularımızı ölçürük və mənim nəzərimdə ƏN deyə bir arzu dilimə gətirə bilmirəm, çünki o ənlərdən (yəni ən böyük arzulardan) çox olub, olur və olmaqda da davam edəcək. Və məndən belə soruşanda mən cavab verirəm ki, ........bu mənim ən böyük arzularımdan biridir. Bəlkə də ürəyimin dərinliyində ən böyük arzum var ki, həmişə içimi sızladır, sızladacaq taki çin olmayınca. Amma bununla ən böyük arzularım bitmir və yenə də yaranır. Arzular hamısı böyükdür, böyük olmayanlar isə yəqinki, sadəcə istəkdir.
Yəqinki, fikrimi çatdıra bildim- və sizdə məni əminəm ki, yaxşı başa düşdünüz, mən indi burda ən böyük arzularımı sadalasam, əsər olar.
Allahdan diləyim hamının arzusu çin olsun, həyata keçsin, eləcə də mənim  |
fikirləriylə razıyam, cavab yazacaq bir şey qoymayıb |
|
| Əvvələ qayıt |
|
belie_nochi Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 34 Şəhər/ölkə: GENCE Xal
|
Göndərilib: çər. Yan. 23, 2008 8:14 pm Mesaj mətni: |
|
|
ALLAHIN YARATDIGI VE BIZE BEXS ETDIYI NEMETLERIN QARSINISI HEC VAXT VERE BILMEREIK VE EN BOYUK ARZUM DOSTLARIMIN BIRININ QEYD ETDIYI KIMI LAYIQ BIR MUSELMAN OLMAQDIR...ALLAH HER KESI ARZUSUNA CATDIRISIZ...AMIN! _________________ Ulviya |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Anel Nəzarətçi

Daxil ol: Oct 26, 2007 Mesajlar: 836 Şəhər/ölkə: Sankt-Peterburq, Rusiya..Azəriyəm Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 12:39 am Mesaj mətni: |
|
|
| belie_nochi yazıb: |
| ALLAHIN YARATDIGI VE BIZE BEXS ETDIYI NEMETLERIN QARSINISI HEC VAXT VERE BILMEREIK VE EN BOYUK ARZUM DOSTLARIMIN BIRININ QEYD ETDIYI KIMI LAYIQ BIR MUSELMAN OLMAQDIR...ALLAH HER KESI ARZUSUNA CATDIRISIZ...AMIN! |
Amin. İnşallah sizində arzularınız çin olar. _________________ Blogum: Mürəkkəb dolu qələm. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sindy V.I.P

Daxil ol: Dec 24, 2006 Mesajlar: 623 Şəhər/ölkə: Baki Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 2:29 am Mesaj mətni: |
|
|
Parise 2 neferlik bilet ve 1 ayliq super seyahet.... taninmis modalyer olmaqda arzularimdandi ama Paris birinci gelir |
|
| Əvvələ qayıt |
|
KaRTaNeSii Azeri.net Sevdalısı

Daxil ol: Aug 01, 2007 Mesajlar: 1140 Şəhər/ölkə: istanbul Xal
|
Göndərilib: C.a. Yan. 24, 2008 2:02 pm Mesaj mətni: |
|
|
inş hjerkesin duaları kabl olur
benmde en büyük arzum ;
azerbaycan-venedik-yemen-mısır-fas
turu yapmak ahhh ahh ama bi kişiyle  _________________ DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sahin26 Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 172 Şəhər/ölkə: İSTANBUL Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 02, 2008 12:12 pm Mesaj mətni: |
|
|
[URL=http://imageshack.us]
| Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
[/URL]
EN BÜYÜK ARZUM UZAYIN DERİNLİKLERİNİ ARAŞTIRMAK  _________________ -Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Elif Decel Şirine

Daxil ol: Feb 21, 2007 Mesajlar: 5170
Xal
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
AnatoliaN_ Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 14, 2007 Mesajlar: 50 Şəhər/ölkə: İstanbul Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 02, 2008 5:52 pm Mesaj mətni: |
|
|
| en büyük arzum tekrar istanbula dönmek başka hiç bişey istemiyorum......................... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
assi68 Yeni Forumçu

Daxil ol: Jan 28, 2008 Mesajlar: 13
Xal
|
Göndərilib: Ş. Fev. 02, 2008 7:18 pm Mesaj mətni: |
|
|
insanların arzusu bitmez...en büyüğüne ulaştığında o an bir yenisi daha eklenir...insanın +1 leri var..mesela işim olsun +1'i işimde başarılı olayım +1 'i yükseleyim +1 +1 diye gider...bende de say say bitmez..
paris e gitmek isteyen arkadaş parise gitsin gözü başka yere takılır gönlü yeni yerler bulur... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 199 Şəhər/ölkə: Frankfurt /D Xal
|
Göndərilib: B. Fev. 03, 2008 2:20 am Mesaj mətni: ÖNCE VATAN |
|
|
| ByNVuRGuN yazıb: |
inş hjerkesin duaları kabl olur
benmde en büyük arzum ;
azerbaycan-venedik-yemen-mısır-fas
turu yapmak ahhh ahh ama bi kişiyle  |
TR de hansi sheherleri gördün yada gezdin Baji? Mene ele bildim sen hami Türkiye sheherlerini gezip görmüsen de növbe Venedig e (=Vatikan, katolik Papa= Dunyanin en büyük Mafyasi) catti. Teessuf ? Biz muselmanlarin kiblesi Kabedir yani Allahin evi Mekkededir , Namaz kilarken yönümüzü o tarafa dönerik. AMMA DUNYANIN MERKEZI TÜRKIYEDIR!! Cunki bütün dunyada her hesap Türkiye üzerine yapilir...  _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
" Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
*Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
Cag idrakinize hasret sizlerin,
HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
Ákibeti neymis görme vaktidir !...*
Düzəldin: Othman, son düzəliş: B. Fev. 03, 2008 1:44 pm, cəmi 2 dəfə |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Othman Yeni Forumçu

Daxil ol: Mar 18, 2007 Mesajlar: 199 Şəhər/ölkə: Frankfurt /D Xal
|
Göndərilib: B. Fev. 03, 2008 2:24 am Mesaj mətni: |
|
|
| Anel yazıb: |
| belie_nochi yazıb: |
| ALLAHIN YARATDIGI VE BIZE BEXS ETDIYI NEMETLERIN QARSINISI HEC VAXT VERE BILMEREIK VE EN BOYUK ARZUM DOSTLARIMIN BIRININ QEYD ETDIYI KIMI LAYIQ BIR MUSELMAN OLMAQDIR...ALLAH HER KESI ARZUSUNA CATDIRISIZ...AMIN! |
Amin. İnşallah sizində arzularınız çin olar. |
Allah a layiq bir kul olarak hayatimi gecirmek ve sonunda cennet le ödüllenmek  _________________ Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
" Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
*Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
Cag idrakinize hasret sizlerin,
HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
Ákibeti neymis görme vaktidir !...* |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|