| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
sweety_girl Qızışan Üzv

Daxil ol: Sep 14, 2007 Mesajlar: 240 Şəhər/ölkə: İstanbul/ Türkiye 6108.4 Xal
|
Göndərilib: B. Fev. 03, 2008 11:24 pm Mesaj mətni: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
Ermeniler dilberim, salıgelin ve qaragile mahnılarını birleştirib eurovisionda oxumaq isteyirler.Öz mektublarınızla bu mahnının seslenmesinin qarşısını alın.Ermenilerin bu defe de bizden nese oğurlamaqlarına icaze vermeyek.Bu sayta baxmağınızı xahiş edirem.
Sadece qeydiyyatlı istifadeçiler görebiler. |
Gücümüz birliyimizdedir... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Turksoylu Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 16, 2007 Mesajlar: 50 Şəhər/ölkə: Almaniya 1899.8 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 2:39 am Mesaj mətni: |
|
|
| o üzdeniraqlar ömrü boyu ogurlayiblar |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Turksoylu Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 16, 2007 Mesajlar: 50 Şəhər/ölkə: Almaniya 1899.8 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 2:42 am Mesaj mətni: |
|
|
| Neden bu menfurlari yerinde oturden yoxdur.Atetürkmü gelmelidi? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

Daxil ol: Jan 05, 2008 Mesajlar: 1481 Şəhər/ölkə: Türkiye/Adana 32593.0 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 1:53 pm Mesaj mətni: |
|
|
Bu adamların hayat tarzı olmuş artık türklere zıt gitmeden yaşayamıyorlar  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
Hasretle bekle o seni bulur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sahin26 Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 172 Şəhər/ölkə: İSTANBUL 6045.3 Xal
|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 3:58 pm Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
| sweety_girl yazıb: |
Ermeniler dilberim, salıgelin ve qaragile mahnılarını birleştirib eurovisionda oxumaq isteyirler.Öz mektublarınızla bu mahnının seslenmesinin qarşısını alın.Ermenilerin bu defe de bizden nese oğurlamaqlarına icaze vermeyek.Bu sayta baxmağınızı xahiş edirem.
bizlerden bir şeyler çalmaları, bizde çalınmaya değer bir şeylerin olduğunu gösterir. biz onlardan hiç bir şey çalmıyoruz, çünkü çalmaya bile değer bir değerleri yok, daha doğrusu değerleri yok. hiç birşeyi ve değeri olmayanlar neyini verebilirlerki. yarın birgün yunanistan ve ermeniler, asıl Türk bizleriz diye ortaya çıkarlarsa hiç şaşırmam. üzülme arkadaşım güneş balçıkla sıvanamaz.  _________________ -Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 9:07 pm Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
| Sahin26 yazıb: |
bizlerden bir şeyler çalmaları, bizde çalınmaya değer bir şeylerin olduğunu gösterir. biz onlardan hiç bir şey çalmıyoruz, çünkü çalmaya bile değer bir değerleri yok, daha doğrusu değerleri yok. hiç birşeyi ve değeri olmayanlar neyini verebilirlerki. yarın birgün yunanistan ve ermeniler, asıl Türk bizleriz diye ortaya çıkarlarsa hiç şaşırmam. üzülme arkadaşım güneş balçıkla sıvanamaz.  |
doğru,baklavamız türkülerimiz yakında bizide çalacak bunlar.  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
sweety_girl Qızışan Üzv

|
Göndərilib: B.e. Fev. 04, 2008 11:58 pm Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
bizlerden bir şeyler çalmaları, bizde çalınmaya değer bir şeylerin olduğunu gösterir. biz onlardan hiç bir şey çalmıyoruz, çünkü çalmaya bile değer bir değerleri yok, daha doğrusu değerleri yok. hiç birşeyi ve değeri olmayanlar neyini verebilirlerki. yarın birgün yunanistan ve ermeniler, asıl Türk bizleriz diye ortaya çıkarlarsa hiç şaşırmam. üzülme arkadaşım güneş balçıkla sıvanamaz.  |
O zaman sana bi soru senin evine (Allah korusun) hırsız girip değerli bi şeyini çalınca 'demek ki bende çalınmaya değer bi şey var' dersin yoksa polise şikayet edersin??? |
|
| Əvvələ qayıt |
|
sweety_girl Qızışan Üzv

|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 12:02 am Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
| doktorT yazıb: |
doğru,baklavamız türkülerimiz yakında bizide çalacak bunlar.  |
Sorun da orda ya biz bunlara sessiz kaldığımız sürece daha çok şeyler çalınacak... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Sahin26 Yeni Forumçu

Daxil ol: Dec 17, 2007 Mesajlar: 172 Şəhər/ölkə: İSTANBUL 6045.3 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 4:23 am Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
O zaman sana bi soru senin evine (Allah korusun) hırsız girip değerli bi şeyini çalınca 'demek ki bende çalınmaya değer bi şey var' dersin yoksa polise şikayet edersin??? |
birde olaya şu yönden bak atalarımız ne demiş, '' meyve veren ağaç taşlanır''. ağacı ne için taşlarsın meyvesini almak için. yani meyveye aç olan insan taşlar meyveli ağacı.seninde dediğin gibi hırsız hangi eve girer, değerli birşeyleri bulmayı umduğu evleri tercih eder. züğürdün evinde ne bulsun da çalsın. Hırsızlığı kimler yapar, toplumda asalak tabir edilen, haysiyetsiz ve şerefsiz insanlar yapar.ben bütün bunları söylerken tepki vermeyelim demiyorum ki,hırsızlığı kimlerin ne nedenlerle yaptıklarını vurguluyorum.hırsız bir malı çaldığı zaman yasal olarak o mal onun sayılıyor mu.  _________________ -Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 1:19 pm Mesaj mətni: |
|
|
Şöyle düşünelim hırsız geldiğinde vay be ben neymişimde evime hırsız giriyor diye önce ufak bir tebessüm ederim kendimi şöyle zengin hissederim sonra tekme tokat hırsıza girişirim bu en güzeli oldu  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
sweety_girl Qızışan Üzv

|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 2:52 pm Mesaj mətni: Re: Lütfen Azerbaycanın şarkılarını çalan ermenilere karşı sessiz kalmayalım!!!! |
|
|
birde olaya şu yönden bak atalarımız ne demiş, '' meyve veren ağaç taşlanır''. ağacı ne için taşlarsın meyvesini almak için. yani meyveye aç olan insan taşlar meyveli ağacı.seninde dediğin gibi hırsız hangi eve girer, değerli birşeyleri bulmayı umduğu evleri tercih eder. züğürdün evinde ne bulsun da çalsın. Hırsızlığı kimler yapar, toplumda asalak tabir edilen, haysiyetsiz ve şerefsiz insanlar yapar.ben bütün bunları söylerken tepki vermeyelim demiyorum ki,hırsızlığı kimlerin ne nedenlerle yaptıklarını vurguluyorum.hırsız bir malı çaldığı zaman yasal olarak o mal onun sayılıyor mu.  |
Yasal olarak tabii ki onun oluyor. Bizler de onu koruduğumuz sürece kimse çalmaz ve kimsede sahiplenmez. Şu anda benim yapmaya çalıştığım onun çalınmasını önlemek  |
|
| Əvvələ qayıt |
|
mustafapasa Yeni Forumçu

Daxil ol: Sep 26, 2007 Mesajlar: 84 Şəhər/ölkə: Türkiye 1957.1 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 3:15 pm Mesaj mətni: |
|
|
nefret ediyorum ermenilerden. _________________ Bir gül düşün;
üzerindeki su zerreciklerini düşün
gülmü ağlamış
yağmurmu yağmış diye SOR...! |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 4:12 pm Mesaj mətni: |
|
|
| mustafapasa yazıb: |
| nefret ediyorum ermenilerden. |
cıkcıkcık ırkçılık yapmayalım
bende aynı şeyi yunanlılar ve ermeniler için söylediğimde bu cevabı aldım nasıl bir duygu  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
sekerim Balaca Decel

Daxil ol: Jan 03, 2008 Mesajlar: 585 Şəhər/ölkə: türkiye/trabzon 19426.2 Xal
|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 4:54 pm Mesaj mətni: |
|
|
ermenilerin böle resmen bi parcayı calarak kendilerinin miş gibi göstermelerinden nefret ediyorum sarki bizim sarı gelin sarkimizin resmen aynisi ve azerbaycan ögeleride içeriyomuss calarak biyere gelinmeyecegini ermeintana ögretmek lazimdir |
|
| Əvvələ qayıt |
|
doktorT V.I.P

|
Göndərilib: ç.a. Fev. 05, 2008 5:14 pm Mesaj mətni: |
|
|
| sekerim yazıb: |
ermenilerin böle resmen bi parcayı calarak kendilerinin miş gibi göstermelerinden nefret ediyorum sarki bizim sarı gelin sarkimizin resmen aynisi ve azerbaycan ögeleride içeriyomuss calarak biyere gelinmeyecegini ermeintana ögretmek lazimdir |
öğretelimde nasıl ben biraz daha büyüyimde onuda yapacam inş.
şimdi erken ezerler beni  _________________ Her karanlığın bir aydınlığı olur
|
| Əvvələ qayıt |
|
|